![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să-i pomenim la liturghii cu parastase cât mai des pe an pe toți cei adormiți din neamul nostru, părinți, bunici, străbunici, după tată și după mamă în line directă până la al patrulea neam. Să dăm de pomană alimente, îmbrăcăminte , bani, etc. și să pomenim numele lor. Adică, milostenia o facem în numele lui Dumnezeu pentru iertarea păcatelor și pomenim numele celor morți ai noștri. Să citim Acatistul pentru cei adormiți. Pe părinți și bunicii care sunt în viață să-i obligăm să-și facă acest "duș duhovnicesc" în baia spovedaniei. Deci să-i obligăm ( să-i convingem ) cât mai urgent , atâta timp cât mai sunt lucizi și conștientizează gravitatea păcatelor vieții lor , să se spovedească la un duhovnic bun. Chiar dacă nu mai apucă să facă fapte bune de pocăință, spovedania odată făcută este cheia dezlegării păcatelor. Dezlegarea se face numai aici pe pământ. Dincolo nu mai are cine să ne-o facă. A doua cauză care generează necazurile și suferințele din viața noastră , este însăși viața noastră dezordonată, adică păcatele noastre, pentru care Dumnezeu îngăduie să suferim noi aici pe pământ. Remediul acestei cauze este "dușul spiritual"- SPOVEDANIA , și căința din toată inima pentru păcatele ce le-am făcut. De asemenea facerea de fapte bune : MILOSTENIA - cât ne este cu putință, RUGACIUNEA în fiecare zi , POSTUL cât mai sever, mersul regulat la BISERICA. Este foarte important să conștientizăm că am făcut păcate foarte multe și Dumnezeu ne îngăduie să suferim aici. Să nu acuzăm pe nimeni ci pe noi înșine să ne facem vinovați în aceste suferințe. A treia cauză care generează necazurile și suferințele în această viață aici pe pământ este pricinuită de RAUTATEA aproapelui nostru, respectiv răutatea materializată prin invocarea satanei și trimiterea duhurilor diavolești peste noi și familiile noastre cu FARMECE , VRAJITORII ȘI ALTE LUCRURI DIAVOLEȘTI. Multe aspecte le-am sintetizat din cele cititite despre acest aspect în urmă cu aproape un an pe topicul de Vrăjitorie . ( Voi reveni )
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, nu ai mentionat despre ce carte e vorba. Te rog titlul cartii si autorul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci eram mai mult ca sigur de interventia ta in acest sens ! RABDARE CACI NU AM TERMINAT ! DIN BUN SIMT, PENTRU CA AM SPECIFICAT CA FAC O SINTEZA , LA SFARSIT CAND VOI TERMINA , VOI SPECIFICA SURSELE . R A B D A R E ! ! !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
NU trebuie sa te superi pe mine pt. ca te rog aceasta si daca nu o faci eu nu ma supar si nici nu patimesc oareceva dar ar fi bine sa ne folosim corect de o invatatura buna si cu intrebuintare mult importanta. Last edited by zaharia_2009; 13.12.2009 at 19:36:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(Voi Reveni )
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by elizabeta; 13.12.2009 at 21:03:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
( Voi reveni )
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blestemele Sfantului Vasile cel Mare | mihaela_0508 | Intrebari utilizatori | 4 | 03.05.2010 16:52:16 |
despre cartile din care se canta slujba | NiCcoleta | Despre Utrenie | 6 | 21.03.2010 17:54:22 |
PACATELE | ancah | Pocainta | 24 | 24.09.2008 14:04:20 |
|