![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei, sa-i lasam pe sectari, caci de unde sa stie ei de Duhul Sfant, care i-a inspirat pe Sfintii Parinti?!?
Dar suntem off-topic, nu crezi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
achimovjan,s-a exprimat ceva mai dur si necizelat....INSA,ARE DREPTATE!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact,prefer sa fiu ca un neispravit de achim...decat de 3 ori ipocrita,ascunzandu-mi personalitatea dupa teorii spicuite convenabil din cartile care nu reusesc sa-si izbuteasca sensul in realitatea noastra inconjuratoare.Eu vorbesc de ceea ce se-ntampla cu adevarat in interiorul si exteriorul nostru,nu despre ceea ce ar trebui sa fie,caci despre acestea se tot vorbeste si spera in zadar de mii de ani.
Nu am nimic eu cu calugarii,ci mai degraba am ceva cu oamenii...care refuza sa fie pur si simplu oameni,sa simta si sa cugete omeneste,sa se cunoasca asa cum au fost ei ziditi si lasati pe pamant,sa se respecte si sa-si urmeze calea naturala a existentei...nu plini de legi mistice si resentimente dezvoltate odata cu acestea,plini de ura si neresemnare care degenereaza de fiecare data in interminalele greseli si neintelegeri umane. Sfanta Traditie,Sf.Biserica...uitati-va la ele,fac tot ceea ce vor si simt in societatea contemporana,s-au adaptat mediului,au devenit materialisti si politicieni,ecumenisti si profitori,partinitori in relatiile cu supusii,nepasatori si calculati.Doar un palc de credinciosi mai spera zadarnic in nepatare,atasati fanatic de teoriile care nici in viata proprie nu-si mai gasesc realizare.Este greu de conceput,este obositor...dar adevarat!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Copil dat spre adoptie | armanda | Generalitati | 5 | 29.02.2012 09:36:04 |
Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 16:16:54 |
Povestea unui copil | RaduIoan | Intamplari adevarate | 5 | 22.05.2009 14:28:02 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
|