Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2008, 23:32:16
ancah
Guest

Implicit

Ei, sa-i lasam pe sectari, caci de unde sa stie ei de Duhul Sfant, care i-a inspirat pe Sfintii Parinti?!?

Dar suntem off-topic, nu crezi?
Reply With Quote
Vechi 20.05.2008, 20:30:40
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Ei, sa-i lasam pe sectari, caci de unde sa stie ei de Duhul Sfant, care i-a inspirat pe Sfintii Parinti?!?

Dar suntem off-topic, nu crezi?
Nu stiu, suntem?
Reply With Quote
Vechi 20.05.2008, 20:54:04
ancah
Guest

Implicit

Da.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2008, 23:30:03
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de trianul
Sunt sotie de preot si de doua luni urmez un tratament pentru a avea un copil, iar zilele fertile in aceasta luna sunt 22.23.24.25 martie (vineri, sambata,duminica si luni, iar daca sotul meu este preot nu stiu daca este bine sa facem acest copil. Va rog sa ma ajutati!

Va multumesc!
Draga doamna preoteasa,nu exista nici o zi in an in care sa nu puteti avea relatii intime cu sotul dumneavoastra,chiar daca el este preot.Prostiile astea cu zile de post,cu mai stiu eu ce sunt scorneli ale unor calugari tampiti,care habar n-au de viata de familie.V-o spun din experienta.Nu mai dati ascultare unor neghiobi.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2008, 02:04:02
aurel1211 aurel1211 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de trianul
Sunt sotie de preot si de doua luni urmez un tratament pentru a avea un copil, iar zilele fertile in aceasta luna sunt 22.23.24.25 martie (vineri, sambata,duminica si luni, iar daca sotul meu este preot nu stiu daca este bine sa facem acest copil. Va rog sa ma ajutati!

Va multumesc!
Draga doamna preoteasa,nu exista nici o zi in an in care sa nu puteti avea relatii intime cu sotul dumneavoastra,chiar daca el este preot.Prostiile astea cu zile de post,cu mai stiu eu ce sunt scorneli ale unor calugari tampiti,care habar n-au de viata de familie.V-o spun din experienta.Nu mai dati ascultare unor neghiobi.
Frate te rog frumos sa vorbest frumos pe forum . Nu-s idei de tampiti (calugarii se roaga si pentru pacatele tarel ) , nu e voie ,intreaba frate pe duhnovnicul tau daca e voie si o sa spuna evident ca nu e voie sa concepi copii in post .
Reply With Quote
Vechi 08.07.2008, 11:12:38
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

achimovjan,s-a exprimat ceva mai dur si necizelat....INSA,ARE DREPTATE!!!!
Reply With Quote
Vechi 08.07.2008, 13:56:34
AndreiB AndreiB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
eu cred ca achim... este de fapt altceva decit vrea sa para.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2008, 14:27:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
nu-i mai iubeshti pe calugari :( de ce pentru ca ai avut parte sa-i cunoshti pe catziva? ce dreptate poate sa aiba un neispravit ca achimovjan? ca intoate zilele sa te gandeshti la poftele trupeshti? da eshti liber s-o faci dar apoi cand vei fi rob credintzei caineshti de purce-lash sa nu spui ca nu te-a sfatuit bine respectivii calugari neghiobi ce nu au cunoscut viatza de familie ca cine savarsheshte pacatul ajunge rob pacatului... chiar daca il face acoperit de scuza vietzii de familie... 762???:(:(
Reply With Quote
Vechi 08.07.2008, 15:08:36
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
nu-i mai iubeshti pe calugari :( de ce pentru ca ai avut parte sa-i cunoshti pe catziva? ce dreptate poate sa aiba un neispravit ca achimovjan? ca intoate zilele sa te gandeshti la poftele trupeshti? da eshti liber s-o faci dar apoi cand vei fi rob credintzei caineshti de purce-lash sa nu spui ca nu te-a sfatuit bine respectivii calugari neghiobi ce nu au cunoscut viatza de familie ca cine savarsheshte pacatul ajunge rob pacatului... chiar daca il face acoperit de scuza vietzii de familie... 762???:(:(
Eu prefer sa fiu purcelus,neispravit,sa ma gandesc tot timpul la poftele trupesti,cum zici tu.Oricum,animalele fac voia Domnului,sunt exemplul meu favorit.Cat dspre oamenii ca tine,ura voastra ajunge pana la ceruri.Eu sunt un desfranat,un ticalos,insa nici unui desfranat nu i-a inchis Dumnezeu usa milesi sale.fariseilor ca voi,Mantuitorul le-a zis,"vai voua,fariseilor si carturarilor fatarnici,ca voi inchideti usa Cerului.Nici voi nu intrati,nici pe cei ce vor sa intre nu-i lasati|"Vai voua,ca vamesii si desfranatii merg inaintea voastra in imparatia Cerurilor.Va dati drept sfinti,drept casti,ipocriti,de 3 ori ipocriti.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2008, 17:17:14
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Exact,prefer sa fiu ca un neispravit de achim...decat de 3 ori ipocrita,ascunzandu-mi personalitatea dupa teorii spicuite convenabil din cartile care nu reusesc sa-si izbuteasca sensul in realitatea noastra inconjuratoare.Eu vorbesc de ceea ce se-ntampla cu adevarat in interiorul si exteriorul nostru,nu despre ceea ce ar trebui sa fie,caci despre acestea se tot vorbeste si spera in zadar de mii de ani.
Nu am nimic eu cu calugarii,ci mai degraba am ceva cu oamenii...care refuza sa fie pur si simplu oameni,sa simta si sa cugete omeneste,sa se cunoasca asa cum au fost ei ziditi si lasati pe pamant,sa se respecte si sa-si urmeze calea naturala a existentei...nu plini de legi mistice si resentimente dezvoltate odata cu acestea,plini de ura si neresemnare care degenereaza de fiecare data in interminalele greseli si neintelegeri umane.
Sfanta Traditie,Sf.Biserica...uitati-va la ele,fac tot ceea ce vor si simt in societatea contemporana,s-au adaptat mediului,au devenit materialisti si politicieni,ecumenisti si profitori,partinitori in relatiile cu supusii,nepasatori si calculati.Doar un palc de credinciosi mai spera zadarnic in nepatare,atasati fanatic de teoriile care nici in viata proprie nu-si mai gasesc realizare.Este greu de conceput,este obositor...dar adevarat!!!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Post de bucate sau post de pacate...??? geo.nektarios Pocainta 160 19.03.2016 13:34:53
Copil dat spre adoptie armanda Generalitati 5 29.02.2012 09:36:04
Voi ati adopta un copil? sophia Generalitati 47 17.03.2011 16:16:54
Povestea unui copil RaduIoan Intamplari adevarate 5 22.05.2009 14:28:02
copil luat de suflet clementia Preotul 21 07.02.2009 14:48:20