![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ceea ce priveste al doilea paragraf : nu doresc deloc sa intru in asemenea discutii pt. ca s-au disputat de nenumarate ori si cu pasiuni monstruoase . Daca-mi trebuia polemica nu eram atit de rezervat . Impartasiti-va voi des ca sa fiti voi mai sfinti decit noi si mult mai inaintea noastra si cind o fi sa va cautati cauzele neputintelor sau necazurilor voastre sa va ginditi daca ati fost pregatiti pt. trup si singe sau doar pt. foc. Voi si duhovnicii vostrii ! Pt. ultimul paragraf , iti dau dreptate : ti se pare doar ! Totusi ,pt. toate ''nuantele" ortodoxe, incepind de la duhovnic si sfirsind in parerile tale personale, de care mindra esti iti fac urmatoarea precizare: “Nu tot ceea ce poarta numele sfint si drag de Ortodoxie este si ortodox: exista si falsa ortodoxie de care trebuie sa ne temem si sa fugim ca si de foc. Adevarata Ortodoxie e numai aceea care nu accepta si care nu permite prin nimic, nici in invatatura, nici in practica, nici un fel de inovatie care contrazice Cuvintul lui Dumnezeu si hotaririle Bisericii Sobornicesti.” (Arhiepiscop Averchie, +1976, Biserica Ortodoxa Rusa din Afara Rusiei) Last edited by zaharia_2009; 14.01.2010 at 23:10:27. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Din masonerie (la asta te referi nu?) nu fac parte decat barbati, deci poti sa tragi concluzia ca, daca inca nu au contactat-o pe Fani inca, asta trebuie sa fie motivul. Or poate o fi si vreo masonerie a femeilor, dar daca exista, sunt sigura ca Fani ne poate spune... ![]() Dar in fine, subiectul o ia razna din nou... Last edited by Noesisaa; 14.01.2010 at 23:49:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scuze, Fani, nu trebuie sa te simti jignita. Am si eu amic mason (culmea, din familie de preoti), au un dar aparte de a vorbi.. schopenhauer are o carte mai putin cunoscuta: arta de a avea intotdeauna dreptate. Parca ti-ar fi fost manual.. Iti spun cu prietenie, nu ca sa te supar. pt. noesissa.. da exista masonerie pt femei, dar cred ca e mai mult un club social. Dar nici nu este nevoie neaparat de asa ceva, orgoliul unei femei nu are nevoie decat de doua complimente.. Daca sustinerea activa a unei anumite pozitii ii da iluzia unei superioritati morale/intelectuale, daca se va considera femeia moderna a timpului ei etc.. va pedala singura intr-o anumita directie chiar fara recompensele oferite de o organizatie. |
|
||||
|
||||
![]() ....pentru? Sau ce ar trebui sa insemnse asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Pt. a sti multe si cu certitudine , adica fara indoieli ! Sa nu ma mai pui sa-ti traduc pt. ca vorbesc destul de clar ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In lipsa de argumente tacerea e cea mai potrivita. Last edited by Miha-anca; 15.01.2010 at 01:06:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apoi o prietena de-a mea, romanca, a mers in vizita la niste prieteni, tot romani, in Boston care mergeau la o biserica greceasca, si ea mergand cu ei duminica la biserica a fost invitata de ei sa se impartaseasca, ca asa se face la greci. Nu imi aduc aminte ce a facut, dar am impresia ca nu s-a impartasit, dar nu mais tiu exact. Ideea era ca nu era vorba de impartasanie saptamanala pentru acei crestini care incearca sa duca o viata crestineasca, sa tina posturile obisnuite si asa mai departe, ci era pentru toata lumea prezenta in biserica, ceea ce mie in continuare mi se pare cam un abuz. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://cruciatul.blogspot.com/2008/0...catedrala.html |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Icoana Mantuitorului nu se mai saruta daca te-ai impartasit? | Heurtebise | Impartasania (Taina Euharistiei) | 23 | 06.05.2011 12:32:42 |
MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 28.05.2008 15:37:58 |
Sarbatori fericite! | ancah | Generalitati | 57 | 01.01.2008 21:49:47 |
Slujba post Craciun | motiff | Generalitati | 1 | 20.11.2006 12:18:10 |
|