![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stimata doamna, intotdeauna v-am vorbit respectuos. daca va deranjeaza conceptiile mele, asta e, sunt de moda veche, cum au spus unii pe aici. daca nu doriti sa purtati discutii cu mine, eu va respect decizia, chiar daca nu o inteleg. atat am avut de zis, va urez spor la discutii si sper sa ma puneti pe ignore. multumesc anticipat. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne cât tupeu!
![]() Profetule de carton las-o mai moale că o întinzi prea tare!
|
||||
|
||||
![]()
cu ce ti-am gresit, prietene?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie? Cu nimic.
|
||||
|
||||
![]()
sufletul unui crestin este placut lui Dumnezeu daca respecta poruncile, printre care si cele cu privire la viata intima, deci sufletul este infrumusetat de respectarea poruncilor printre care si virginitatea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat. Virginitatea face parte din suflet. Dar nu trebuie sa fie considerata primordiala in gasirea unui partener.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici gasirea unui partener nu este primordiala! E primordial sa ajungi sa fii de folos semenilor... sa inveti sa fii priceput si sa ajungi om educat. Riscurile lipsei de educatie, mai ales pentru femei, sunt mari (e vorba de statistici).
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, adevarat. Perfect de acord cu tine. Lucrurile, din fericire, incep sa stea bine si deja fetele din generatia mea, toate isi contureaza o cariera proprie, pentru a nu depinde de viitorul sot. Acest fapt este imbucurator. Eu sustin foarte mult educatia, cultivarea permanenta si descoperirea a cat mai multor lucruri noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Eu sustin foarte mult educatia, cultivarea permanenta si descoperirea a cat mai multor lucruri noi".[/quote]
Eu as mai completa cu ducerea unei vieti bine placute Lui Dumnezeu; cat despre descoperirea a cat mai multor lucruri noi, trebuie avuta mare grija, sa fie utile pentru mantuire si evident pe placul Tatalui ceresc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu as mai completa cu ducerea unei vieti bine placute Lui Dumnezeu; cat despre descoperirea a cat mai multor lucruri noi, trebuie avuta mare grija, sa fie utile pentru mantuire si evident pe placul Tatalui ceresc.[/quote] Viata e frumoasa, din simplul fapt ca Dumnezeu ne-a oferit-o. De ce sa ne gandim doar la niste concepte de baza cand de fapt sunt mii de lucruri in aceasta lume care ne pot aduce noi virtuti, competente si abilitati? Scoala este doar o baza a educatiei, dar parerea mea, este ca Dumnezeu ne-a oferit prea multe posibilitati pentru a ne limita doar la ceea ce invatam in timpul anilor de studii. De ce sa nu descoperim mai multe din ce ne-a lasat? Studiul permanent in domeniile preferate de noi, ar trebui sa fie o obisnuinta si nu o corvoada. (Am mai spus acest lucruri si pe un alt fir) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|