![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am rugămintea să o lași mai moale cu răsăriteno-catolic....a fost ORTODOX și punct.
Last edited by ovidiu b.; 08.08.2012 at 22:09:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Cei care îl "păzeau" se referă la paznicii pușcăriilor și la securiștii care erau mereu în preajma lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pt d-ra Tartaruga, din pictura de la biserica Drăgănescu:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana atunci insa, sunteti deacord cu aceasta afirmatie de pe site-ul recomandat: "Toate celelalte tari comuniste vor face pasnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca si cand dai camasa de pe tine si iei alta camasa – numai Romania va face trecerea prin varsare de sange si vor muri multi"? Ma refer la partea cu celelalte tari comuniste. Nu va contrazic orice ati raspunde, politica nu-i domeniul meu, doar ca mi se pare ca nu a fost chiar asa de pasnic la ceilalti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc. :)
In ce an a fost pictata? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De altfel toti sfintii ar fi putut scapa de orice teroare la care au fost supusi, dar au preferat sa se smereasca. Tocmai de aceea au si ajuns in ceata sfintilor...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
@Decebal. Fa te rog diferenta intre clarvazator si vadator cu duhul/prooroc. Tot asa la Parintele Cleopa s-a dus o femeia care il credea clarvazator si parintele a fugit, caci dansul nu se ocupa cu asa ceva. Si legat de denumirea Bisericii, poti sa te limitezi la ortodox, caci asa ne numim acum, iar noi romanii ne-am zis mereu asa, nu altfel. Titlul de Biserica Ortodoxa s-a dat inca din sec. II. Cei care nu cunosc din istoria crestinismului pot ramane confuzi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi nu a fost cu vărsare de sânge...la noi chiar și conducătorii au fost uciși ...și în ce zi. Last edited by ovidiu b.; 08.08.2012 at 23:42:46. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|