![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai sarcina si alaptarea = doi ani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca din cauza ta omul ala se face vinovat pentru Trupul si Sangele Mantuitorului, nu stiu.. Si cred ca daca esti constient de lucrul asta, nevroza mai mare o sa fie sa faci sex si sa te pazesti si sa te roada pe urma constiinta, decat sa te abtii. Pentru ca daca ai o pleasca din asta pe constiinta in timpul sau dupa, ori iti piere cheful, ori ramai deschis/a tuturor posibilitatilor, cu voia Domnului inainte :) Una din doua.
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi multe femei au nascut la diferenta de 1 an de celalalt copilas, sau chiar cate un copil in fiecare an...deci treaba asta cu 2 ani pauza, o fi asa o teorie, sau decizia unora dintre cupluri doar...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(daca stai sa te gandesti este si logic: ca daca ramai insarcinata in perioada alaptarii, bebelusul are de suferit.. trebuie intarcat). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si de asemenea mai cunosc femei, care tot asa au adus copilasi pe lume...
|
|||
|
|||
![]() ![]() pai parca se stabilise deja ca preotii nu fac destui copii. ![]() (exista ideea ca in perioada alaptarii esti ferit de conceptie.. nu stiu de unde aceasta idee, dar multe femei o cred si astazi.. de aici nasterile dese) |
|
||||
|
||||
![]()
Pai cunosc putini cu multi copii intr-adevar, un preot din Iasi care a avut 9 copii(din care 2 au decedat), Pr. Mihoc care are 14...dar in general numarul 3 e cel mai des intalnit, 4-5 fiind asa mai rarutz din ceea ce cunosc eu...
Oricum eu nu am nicio problema, si nu fac inventarul copiilor oamenilor, ci doar ca si eu as crede ca orice femeie healthy ar cam atinge numarul de 6-7 asa fara probleme, daca ar lasa lucrurile sa mearga de la sine...asa zic si eu, acum cine stie!?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca il gaseste cineva eu ma retrag de pe forum. Si sa stii ca alaptarea (aia din primele 6 luni, suta la suta) chiar ofera 95 la suta contraceptie. Asta scrie in toate prospectele (necrestine) despre contraceptie, are si un nume: MAMA, parca (cel putin in Belgia). Pentru ca hormonul produs la alaptare inhiba ovulatia; de aia nici nu avem ciclu in general in primele luni, daca alaptam. Dar sigur, ajunge sa ramai insarcinata dupa 6 luni ca sa ai un copil la aproape un an distanta. Sau sa nu alaptezi suta la suta, sa incepi sa ii dai legume la 4 luni. Dar chiar si in lunile de dupa, daca alaptezi inca intensiv sunt mult mai putine sanse sa ai alt copil.
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) Last edited by Fani71; 19.05.2010 at 23:33:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu totusi cum fac aceia cu multi copii. Cand ii mai fac, daca atatea posturi si restrictii?
Da, Dumnezeu da cui si cand vrea. Sunt oameni care ar putea ramane la fiecare relatie si altii care...niciodata. Si mie mi se pare ca indicatia parintelui Cleopa nu poate functiona, tehnic, matematic vorbind.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 20.05.2010 at 00:07:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Sexul fara casatorie | filipstefan | Intrebari utilizatori | 1 | 19.08.2011 22:13:55 |
Sexul dupa casatorie | Florin-Ionut | Generalitati | 85 | 01.08.2008 14:43:05 |
|