![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spune Mantuitorul este Adevar Sfant si trebuie respectat. Daca El spune sa fie botezati cei care vor crede, asa trebuie sa facem (vezi, spre exemplu, Marcu 16:15,16). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu de unde ati scos expresia asta cu "pacatul ancestral" mostenit de bebelusi. In Sfanta Scriptura nu gasim asa ceva. Nu-l cunosc nici pe acest "Denzinger" si nici nu ma intereseaza ce a spus el (doar daca a scris ceva despre fotbal sau politica). In ceea ce priveste invatatura crestina ma intereseaza ce a spus Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli. Daca aveti ceva invataturi din acesti "Autori", dati-mi citate. Citat:
P.S. Poate de la Denzinger ati invatat sa folositi un limbaj asa de sofisticat si greu de intelels. Daca ati fi avut ca mentori pe Mantuitorul si Apostolii Sai ati fi stiut sa vorbiti simplu si pe inteles. Last edited by vasalie; 16.04.2010 at 19:54:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Știu că nu o recunoașteți. La fel de bine știu că, dacă moartea vă va surprinde în această stare, nu vă așteaptă nimic bun. Aveți, deci, timp să o recunoașteți. O viață întreagă, dar nu mai mult.
Biserica lui Hristos a clarificat problema botezului inca de acum 2 milenii ( nu de un mileniu). Citat:
Dumnezeu a zidit pe om spre nestricăciune și l-a făcut după chipul ființei Sale. Iar prin pizma diavolului moartea a intrat în lume (Înț 2: 23-24) și aici: Că de vreme ce printr-un om a venit moartea, tot printr-un om și învierea morților. Căci, precum în Adam toți mor, așa și în Hristos toți vor învia. (1 Cor 15:21,22) Da, veți spune, în urma păcatului ancestral s-a transmis moartea, dar nu și păcatul propriu-zis. Vă contrazice, iarăși, Biblia: Așadar, precum prin greșeala unuia a venit osânda pentru toți oamenii, așa și prin îndreptarea adusă de Unul a venit, pentru toți oamenii, îndreptarea care dă viață; Căci precum prin neascultarea unui om s-au făcut păcătoși cei mulți, tot așa prin ascultarea unuia se vor face drepți cei mulți. (Romani 5: 18-19) Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Deci ortodox inseamna mancator de porc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prada usoara esti cand esti ca o frunza pe care o bate vantul cand intr-o parte cand intr-alta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Senzatia ca esti unde trebuie nu este suficienta, trebuie verificata "fundatia" bine de tot, mai ales cand e atat de veche, trebuie vazut daca s-au facut lucrarilele de "intretinere" cum trebuie de-a lungul anilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inca astept raspuns la postarea 385
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc pentru citate, nu isi au rostul vis-a-vis de ceea ce se discuta in acest moment. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Asta ai inteles tu in copilaria gandirii tale, nu asta am spus. Ori nu intelegi si asta e ori te faci ca nu intelegi. |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbe de ofticosi aruncate in vant.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|