![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti spun doar ca da, mi-au trebuit multi ani de studiu ca sa ajung aici si sa aflu lucruri foarte interesante despre crestinismUL ADEVARAT, nu cel rumegat aiurea-ntramvai de unii si altii. Diferenta este ca eu stiu ce inseamna sa fii crestin, nu zic ca am ajuns deja acolo, dar stiu incotro ma indrept si CE trebuie sa fac! Dar oricum in ceea ce te priveste eu nu risipesc orzul pe giste! |
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles, asta e de la sine inteles
Dar poate iti da un hint despre cum s-a scris biblia |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iata ce zice IPS Ierotheos Vlachos in acest articol,un adevarat balsam sufletesc care invie sufletele:
http://www.crestinortodox.ro/diverse...m-si-ortodoxie Cateva citate din articol: " Potrivit lui Anselm, Dumnezeu in fiinta Sa este dragoste si dreptate. Pacatul savarsit de Adam, ca si oricare pacat al omului, este o jignire adusa dreptatii lui Dumnezeu. Dreptatea lui Dumnezeu este jignita prin savarsirea pacatului si, ca urmare, cerinta unei pedepse este o necesitate a firii dumnezeiesti. Din felul exprimarii, s-ar parea ca Dumnezeu e supus unei oarecare legi a necesitatii. De aceea el are nevoie de satisfacerea si imbunarea dreptatii Sale, fapt care s-a savarsit prin intruparea lui Hristos, a doua persoana a Sfintei Treimi, si prin jertfirea Sa pe Cruce. Deci, scopul intruparii Cuvantului si al jertifirii sale pe Cruce era imbunarea dreptatii dumnezeiesti, ce fusese jignita de pacatul omului. Parerea sa nu este intemeiata din punct de vedere ortodox, putand fi socotita drept eretica. Putem afla la Sfintii Parinti elemente ce combat invatatura lui Anselm. Vom rezuma aici cateva dintre parerile patristice. ..." Daca zice acolo de Dumnezeu in fiinta sa,adica cum e Dumnezeu ca persoana,supra-persoana. Cu ocazia asta imi cer iertare ca am afirmat ca IPS Ierotheos e eretic,in alt topic pe aci,ca se afirma intr-o carte de IPS Ierotheos ca ar fi zis ca exista doua botezuri,unul cu apa altul cu Duh Sfant.Normal ca nu a zis IPS Ierotheos asa ceva.Era doar o traducere nepotrivita si graba mea de a judeca pe IPS Ierotheos,fiind bolnav foarte sufleteste de multe pacate. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai credinta o pierzi in fata tv-ului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu inteleaga cineva gresit ,parintele Cleopa nu se contrazice cu IPS Ierotheos.
Fata lui Dumnezeu (sa se observe ca zice fata lui Dumnezeu si nu Dumnezeu) pe care zice ca omul o defaimeaza prin pacate e sufletul uman. "Chipul slavei tale negraite sunt desi port ranile pacatelor " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum este scris la Matei 6:33 este adevarat ca sa aflam care este realitatea ca Dumnezeu nu este un Dumnezeu a razbunari ,la primi perechi de oameni a zis daca pacatuiti veti muri si nu azis ca veti fi chinuiti vesnic ,ceva ar fi absurd din partea lui Dumnezeu http://eliberare.ucoz.ro/publ/despre...dului/4-1-0-16
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 17:08:08 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|