![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
stai linistit ca e gardianul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS:nu cumva tu esti Petre Craete undercover...ala cu odele stupide inchinate lui base si reginei lui,lenuta udrea |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu sunt decat loyal, optiunilor politice din trecut,...si poate nu sunt singurul roman asa ! o sa se vada ca in toamna, nu e sigur ca USL-UL va lua 51 % !!! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=maria32;423979]pe la noi prin popor circula o vorba: -de nu-i dai cu trocul in cap nu faci nimic.
traducere:de nu ii dai fuiraje din boabe de multicereale si premixuri ce contin antibiotice,tratamente de,deparazitare,si mai sunt multe altele,ce nu le mai insir. am un catel copoi ardelenesc,sa batut cu alti ciini mai mari rezultind o rana ce a necesitat o operatie de cusut masa musculara+pielea,anestezierea totala operatia,antibioticele+deparazitarea m-a costat 230ron,iata cum se cresc animalele nu batind dim palme.un vitel maninca intr-un an de te sperii,si trebuie muncit o vara intreaga,pe linga alte munci,ce se desfasioara zilnic timp de un an calendaristic.iti spun ca nu e nici club nici discoteca te trezesti devreme si te culci tirziu pentru stapinul animalelor nu exista sarbatoare nationala nici bisericeasca.totul pleaca de la bani de nu ai servici la vr-o firma ceva,mori si tu si animalele tale cele dragi.sa nu iti povestesc, cum si cit platesti pentru hectarul de griu,aratul, discuitul,semanatul, tratamente cu erbicide,recoltatul si toate lucrarile se platesc atunci cind se executa,de na-i bani esti executat.mai trebuie sa maninci sa te imbraci si sa intretii familia de minori ce nu au servici. Last edited by mihaila_alin; 22.01.2012 at 19:57:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Spovedanie în versuri
Mă iartă, Doamne, am greșit, Căci am furat și am mințit, În desfrânări am petrecut Și pe prieteni i-am vândut… Mă iartă, Doamne, am trădat, Și pruncii mi i-am avortat, Și numele Ți L-am hulit, Ca Iuda eu Te-am răstignit… Mă iartă, Doamne, dacă vrei, Căci mi-am făcut alți dumnezei, Din chipul meu, din bogății… Dar vreau să mă asculți, să știi! |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=black]Sclavia modernă[/COLOR]
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=mihaila_alin;424057]
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
[quote=maria32;424117]Arunca o privire in urma,intoarce-te in anul in care au trait strabunicii tai si spune-mi care era fiscalitatea de atunci si taxele aferente tuturor activitatilor agricole.
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Raoul;424123]ce legatura au taxele cu faptul ca ei nu-si hraneau animalele cu premixuri?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|