![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ne-a ferit pe noi Dumnezeu de preoti ca tine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si cu riscul sa incalc regulamentul forumului iti spun opinia mea. Ai intrecut orice masura a bunului simt!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() nu ma intereseaza el ca persoana ... ma intereseaza dialogul ... iar eu in bucuresti nu vin pentru el ... tu poti sa fi ŽŽ vocea mea ŽŽ daca consideri ca e atit de tare cum zici .... si eu oricind il provoc la dialog .... cu toti de fata ... am scris si intr-un post mai clar multa iubire ps daca imi spui ca el ti-a zis FARA SA IMI DAI POSIBILITATEA de aparare asta este deja inselatorie .... e ca si cum as asculta doar o parere fara ca cei doi sa se fi intilnit vreodata IN DIRECT .... si crede-ma ca dialogul cu mine va fi interesant si e posibil sa vrea sa ne imprietenim.... si cu mine va discuta la alt nivel fata de tine .... e o diferenta ... dar nu ai cum sa intelegi aceste lucruri .... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire ps si ca sa vezi cine ma impresioneaza ,iti dau niste exemple SFINTUL IOAN GURA DE AUR , SFINTUL ARSENIE BOCA , SFINTUL PAISIE AGHIORITUL , SFINTUL NECTARIE , etc .ETC ETC ... astia sunt cei care ma impresioneaza si pe care ii citesc cu cea mai mare bucurie si iubire ..... ca sa nu mai zicem de vietile tuturor sfintilor ..... astia sunt pentru mine MODELE DE URMAT ... nu voi fi niciodata vrednic sa ii ajung dar nici nu o sa ii uit pe considerente de doi lei... ..... multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 02:44:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt preot ... asadar pot spune .... si atita timp cit e un forum ORTODOX PUBLIC nu trebuie sa te spovedesti la mine .... daca as fi fost , ar fi fost cu totul altceva ... nu ai fi primit TOATE ADEVARURILE in acelasi timp ci as fi vazut cit de vrednica esti de ele ... sau as fi tacut in ceea ce te priveste ..... dar INFORMATIA este baza aici .... si nu ma tem de a mi-o sustine cu argumente ... cine se simte lezat poate sa nu se uite aici unde sunt eu ...
![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 03:14:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() . nu e nici slab dar nici gras , ---- continui eu ...nici frumos dar nici urit , nici prost , dar nici destept , nici inalt dar nici scund .... e ca in povestea aia cu ciorba nu e nici prea calda , nici prea rece ..... nu se stie cum e .... ![]() mullta iubire ps eu unu raman uimit cind vad astfel de descrieri , ma uit ca vitelul la poarta noua si ma intreb daca nu sunt beat desi am baut doar apa ..... cred ca mi s-a stricat creierul de nu inteleg .... ![]() ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 03:59:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Dar Duhul grăiește lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credință, luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor, Prin fățărnicia unor mincinoși, care sunt înfierați în cugetul lor. Aceștia opresc de la căsătorie și de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire, pentru cei credincioși și pentru cei ce au cunoscut adevărul, Pentru că orice făptură a lui Dumnezeu este bună și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumire" (1Timotei 4: 1-4) Vezi prietene ce zice apostolul, ca vor aparea unii care apresc pe altii de la unele bucate, ASA CUM FACI SI TU. Vezi ce scrie aici: ORICE FAPTURA A LUI DUMNEZEU ESTE BUNA SI NIMIC DE LEPADAT...asta insemna si multa carne (animale).Duhul de care vorbeste aici apostolul este Duhul Sfant deci Dumnezeu. ACUM CE MAI ZICI? POTI SA DESFIINTEZI, ASA CUM TE LAUZI, SI ACESTE VERSETE BIBLICE? Astept raspunsul tau prietene...ha,ha,ha...multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|