Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 02:14:50
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
ps nu isi asuma responsabilitatea de a te face pe tine sa intelegi ce spun eu .... el e tare acolo la teologie dar nu are studenti ca mine ( i-a ferit Dumnezeu sa dau la teologie ) ....
multa iubire
ne-a ferit pe noi Dumnezeu de preoti ca tine.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:16:40
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
stii cum vad eu ca l-ai intrebat pe parinte ?
cam asa ... parinte, e un cretin car zice ca e interzis sa maninci carne , lapte , brinza . oua , peste in biblie pe un forum crestin ortodox,, ce parere aveti ?
eu zic sa nu-ti mai dai cu presupusul ca nu ai fost de fata ca sa auzi cum i-am spus. nu mi-as permite sa folosesc asemenea apelative.

si cu riscul sa incalc regulamentul forumului iti spun opinia mea. Ai intrecut orice masura a bunului simt!

Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:19:03
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
ps daca necuratul ar fi ca mine ar fi raiul pe pamint ... din pacate nu e
multa iubire
ps si ca sa fie si mai dur testul pentru mine SA LE DEA TEMA DE CASA STUDENTIOR LUI sa ma combata .... uite un subiect de examen extraordinar .... asadar accept si asta .....
multa iubire
de umilinta ai auzit? nu vad decat mandrie la tine si dorinta de a avea dreptate cu orice pret si a jigni pe toti cei care indraznesc sa nu fie de acord cu tine. (daaa... stim cu totii.... ca pretinzi ca nu suntem noi defapt de acord cu Sfanta Scriptura si suntem niste rataciti), NU NE MAI REPETA, AM INTELES CE CREZI DESPRE NOI.

Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:34:42
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
arata f bine, nu este gras, nu e nici slab, are 7 copii si slujeste ca preot de mir de peste 40 de ani.

in ochii fiilor lui duhovnicesti este vrednic *sfant nu e nimeni cat traieste pe pamant. poate ar fi util sa-ti spun ca l-au urmat fiii lui duhovnicesti cale lunga atunci cand a fost mutat de la o parohie din centru la una de la periferie? sau cand a fost mutat din provincie la Bucuresti? ca vin oameni de la mii de km distanta sa se spovedeasca la el.

Nu va intra pe internet si nici nu vei afla cum il cheama, caci e cunoscut, insa nu-ti este de folos sa stii asta.
mutarile si alte treburi nu ma impresioneaza ... asta e alta discutie si alte lucruri
nu ma intereseaza el ca persoana ... ma intereseaza dialogul ... iar eu in bucuresti nu vin pentru el ... tu poti sa fi ŽŽ vocea mea ŽŽ daca consideri ca e atit de tare cum zici .... si eu oricind il provoc la dialog .... cu toti de fata ... am scris si intr-un post mai clar
multa iubire
ps daca imi spui ca el ti-a zis FARA SA IMI DAI POSIBILITATEA de aparare asta este deja inselatorie .... e ca si cum as asculta doar o parere fara ca cei doi sa se fi intilnit vreodata IN DIRECT .... si crede-ma ca dialogul cu mine va fi interesant si e posibil sa vrea sa ne imprietenim.... si cu mine va discuta la alt nivel fata de tine .... e o diferenta ... dar nu ai cum sa intelegi aceste lucruri ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:37:27
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
de umilinta ai auzit? nu vad decat mandrie la tine si dorinta de a avea dreptate cu orice pret si a jigni pe toti cei care indraznesc sa nu fie de acord cu tine. (daaa... stim cu totii.... ca pretinzi ca nu suntem noi defapt de acord cu Sfanta Scriptura si suntem niste rataciti), NU NE MAI REPETA, AM INTELES CE CREZI DESPRE NOI.
DA , sunt mandru ca sunt ORTODOX ... daca asta e un pacat MI-L ASUM CU CEA MAI MARE SENINATATE .... nu jignesc pe nimeni dar nici nu sunt impresionat usor de vorbe.... intelegi ? . daca pe tine te-a impresionat la mine mai are mult de strabatut pina sa ajunga ..... si repet inca o data .... imi pun oricind capul si viata la bataie pentru ortodoxie ....
multa iubire
ps si ca sa vezi cine ma impresioneaza ,iti dau niste exemple SFINTUL IOAN GURA DE AUR , SFINTUL ARSENIE BOCA , SFINTUL PAISIE AGHIORITUL , SFINTUL NECTARIE , etc .ETC ETC ... astia sunt cei care ma impresioneaza si pe care ii citesc cu cea mai mare bucurie si iubire ..... ca sa nu mai zicem de vietile tuturor sfintilor ..... astia sunt pentru mine MODELE DE URMAT ... nu voi fi niciodata vrednic sa ii ajung dar nici nu o sa ii uit pe considerente de doi lei... .....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 02:44:04.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:47:51
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
eu zic sa nu-ti mai dai cu presupusul ca nu ai fost de fata ca sa auzi cum i-am spus. nu mi-as permite sa folosesc asemenea apelative.

si cu riscul sa incalc regulamentul forumului iti spun opinia mea. Ai intrecut orice masura a bunului simt!
sinceritatea mea e pina la capat ... daca ai fi spus ca i-ai inminat CE AM ZIS SI TOATE CONTEXTELE IN CARE AM SPUS si el ar fi fost impotriva as fi putut sa te cred , dar IARTA-MA ca nu te cred ca ai spus ce spun eu ..... am mai spus eu unele lucruri si la altul au ajuns cu totul alte luucruri , fie din omisie , fie din uitare , fie din alte considerente .....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 02:52:35
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
ne-a ferit pe noi Dumnezeu de preoti ca tine.
nu sunt preot ... asadar pot spune .... si atita timp cit e un forum ORTODOX PUBLIC nu trebuie sa te spovedesti la mine .... daca as fi fost , ar fi fost cu totul altceva ... nu ai fi primit TOATE ADEVARURILE in acelasi timp ci as fi vazut cit de vrednica esti de ele ... sau as fi tacut in ceea ce te priveste ..... dar INFORMATIA este baza aici .... si nu ma tem de a mi-o sustine cu argumente ... cine se simte lezat poate sa nu se uite aici unde sunt eu ...
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 03:14:41.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 03:56:04
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
arata f bine, nu este gras, nu e nici slab, are 7 copii si slujeste ca preot de mir de peste 40 de ani.

.
waw ..descrierea ta este extraordinara si eu o sa o continui ca sa vezi ca am inteles-o foarte bine
. nu e nici slab dar nici gras , ---- continui eu ...nici frumos dar nici urit , nici prost , dar nici destept , nici inalt dar nici scund .... e ca in povestea aia cu
ciorba nu e nici prea calda , nici prea rece ..... nu se stie cum e ....
mullta iubire
ps eu unu raman uimit cind vad astfel de descrieri , ma uit ca vitelul la poarta noua si ma intreb daca nu sunt beat desi am baut doar apa ..... cred ca mi s-a stricat creierul de nu inteleg ....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 03:59:16.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 08:07:22
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
nu m-ai lamurit de ce stafidele nu sunt rodul vitei. strugurii uscati nu sunt tot rodul vitei? unde scrie ca trebuie |stors| rodul vitei?
Pentru simplul fapt că stafidele nu se pot bea dintr-un pahar (Matei 26,27-29). Ca să nu mai vorbim de smochine. Acestea sunt rodul smochinului, nu al viței...
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 09:31:34
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
PROBE ... simplu ... ma acuzi ADU PROBE ... haide
multa iubire
Vrei probe prietene, uite aici:
"Dar Duhul grăiește lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credință, luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor,
Prin fățărnicia unor mincinoși, care sunt înfierați în cugetul lor.
Aceștia opresc de la căsătorie și de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulțumire, pentru cei credincioși și pentru cei ce au cunoscut adevărul,
Pentru că orice făptură a lui Dumnezeu este bună și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumire" (1Timotei 4: 1-4)
Vezi prietene ce zice apostolul, ca vor aparea unii care apresc pe altii de la unele bucate, ASA CUM FACI SI TU. Vezi ce scrie aici: ORICE FAPTURA A LUI DUMNEZEU ESTE BUNA SI NIMIC DE LEPADAT...asta insemna si multa carne (animale).Duhul de care vorbeste aici apostolul este Duhul Sfant deci Dumnezeu. ACUM CE MAI ZICI? POTI SA DESFIINTEZI, ASA CUM TE LAUZI, SI ACESTE VERSETE BIBLICE? Astept raspunsul tau prietene...ha,ha,ha...multa iubire
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51