![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu ai ce sa desfiintezi, pentru ca nu stii nimic despre mine. ai citit cateva mesaje si te crezi destept, dar nu esti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sunt necredincios, dar am aparat ortodoxia de fiecare data cand am putut. iar folosirea termenului "sectare" in sens peiorativ, asa cum o faci tu, este o jignire. apoi chestiile alea cu cresa si facultatea ... mizerii. |
|
|||
|
|||
![]()
acum cind vreau probe si sa ma acuzi DIRECT , spui ca sunt penibil , dar cu citeva postari in urma cereai ajutor .....hmmm interesant
desigur ca nu ma inscriu IN CONCEPTIA TA pe linia ortodoxiei .... lasa-l pe Dumnezeu sa decida . ok? ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu amice ... exemplele cu cresa si facultatea sunt IN CONTEXT .... si EXPLICATE .... ca tu te simti jignit de ele nu e problema mea ...eu unu cind vorbesc despre ortodoxie o FAC DIRECT , uneori simplu pe intelesul tuturor , alteori mai subtil .... ca tu vezi doar ce iti convine si acuzi ce nu iti convine iara este o analiza de a ta in ceea ce ma priveste ... ai dreptul sa ma judeci , ca imi place , dar IMPORTANT E SA ITI RAMINA CEVA DIN INFORMATIA DE AICI ... ![]() multa iubire ps sunt un nume pe un forum ... nimic mai mult multa iubire Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 20:56:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si a dreptate.dar stii cum vine asta? cam cum zice Mo din serialul RObotzi, cand ii spune lui F.O.C.A.: "desteptule!" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ti-au murit laudatorii ? ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps sunt un prost , asa e bine pentru tine ? ![]() multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|