![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
No ghini :)...bagă mare Yasmina!
|
|
||||
|
||||
![]()
ok,ok,ia sa vedem...
:))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
O propunere : parinte atonit, staret de minastire:
|
|||
|
|||
![]()
Troy Polamalu.
Rămâne valabilă propunerea lui Zaharia în continuare. (deși avva Emilianos Simonopetritul parcă a mai fost)
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 01.10.2012 at 23:02:35. |
|
||||
|
||||
![]()
Probabil ca nu am citit eu regulamentul jocului,m-am gandit insa ca toate personalitatile care au legatura cu ortodoxia pot fi promovate.De ce l-am promovat pe Troy?Pt ca este un american convertit la ortodoxie,care face pelerinaje in locurile sfinte,se roaga,tine post si si-a numit cei doi copii ai sai cu nume de sfinti(Paisie si Ifraim).
Asta era ideea... Aveti onoarea,stimatilor...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te-ai gândit foarte bine și îți mulțumim pentru postare, foarte ingenioasă! Am eu o propunere nouă : Last edited by mirela.t; 01.10.2012 at 23:08:59. |
|
||||
|
||||
![]()
O sa pun eu o imagine, daca nu mai vrea nimeni.
Si ma retrag si eu. Distractie placuta!
|
||||
|
||||
![]()
Propunerea mea
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că e momentul să posteze acum cineva pe principiul "primul venit, primul servit"!
|
||||
|
||||
![]()
Pe cine trebuie sa ghicim?.. glumesc.
Cumva e vorba de părintele Marchiș de la Stavropoleos? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|