![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Demontam o minciuna aruncand alta?
|
|||
|
|||
![]()
Pai cum sa functioneze lupta de clasa ? Trebuie sa fie unii care sa se uite si la A3 sau RTV acolo, ca altfel pe cine arati cu degetul ? :)
" Crezi că eu și prietenii mei suntem toți idioți, că ieșim în stradă că ne place gerul? Mamă, oamenii ăia din stradă sunt toți ca mine, îi cunosc, sunt prieteni sau cunoștințe, intelectuali, oameni deștepți, putem fi zeci de mii de cretini, mamă, crezi că eu sunt cretină? " Sincer, daca dialogul ar fi fost real si eu eram eu maica-sa ii raspundeam ca da. ![]() Dar e doar un text in genul celor scrise de Chiorila sau Oana Pellea. Sa aiba lumea la ce da share, chiar daca isi fac parintii de ras cu chestia asta. Vorba aia, sunt intelectuali, oameni destepti, poti sa crezi ca sunt zeci de mii de cretini ? :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aia de jos luptandu-se cu salariul minim, si aialalti de sus cu conturile cu milioane de euro?
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Asa cum tu ai venit cu Radu Chirita si ti-am arat, punctual, ca nu se leaga ce zice el. Iar tu, ai inceput sa dai cu petarde gen "ala e securist, da' al meu nu e, luati de aici intelepciune". Citat:
Citat:
Citat:
Ce deh, abuz in serviciu e interpretabil, cine poate dovedi ca nu atat au costat chestiile alea? Ca ala era pretul pietii. Politica de tara, etc. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Bre tu intelegi ca maine unul il ia pe procurorul ala care i-a facut dosar Olgutei si ii face dosar de abuz in serviciu ? Si eventual il baga si la arest pana se judeca procesul cum au incercat sa o bage pe aia ? Si poimaine alt procuror ii face dosar porcurorului care i-a facut dosar primului procuror ? Ca abuz in serviciu inseamna orice. Chiar nu poti sa pricepi atata lucru ? Chiar nu puteti pricepe ca pe Dragnea l-au judecat ca a dat un mesaj in care le spunea alora sa faca niste tombole ca sa vina lumea la vot ? Deci nu ca ar fi facut tombole si nici pentru ca ar fi furat voturi ci pentru ca a existat un asemenea mesaj. Ca acum pentru nimic se da cu suspendare, e intr-adevar un progres fata de vremea comunistilor cand luai 10 ani. :)
Va spune omul ca nu e normal sa lasi asemenea arme la indemana procurorului si ii sariti toti in cap. Ca v-a spus voua duhul ca procurorii sunt oameni corecti si sigur nu or sa se apuce sa faca dosare aiurea. Sigur daca vreo ambasada ar prelua controlul in serviciile secrete si procuratura si ar incepe sa le spuna cui sa faca si cui sa nu faca dosare, ei nu ar face asta pentru ca stiti voi ca-s cinstiti. ![]() Voi sunteti bucurosi ca intra unii despre care simtiti sau stiti ca sunt corupti ( si probabil sunt chiar mai corupti decat credeti voi ) la puscarie un pic. Vi se pare o mare realizare. Dar nu intelegeti ca hotia o sa mearga in continuare, ca asa cum procurorii primesc ordin cui anume sa faca dosar, primesc si cui anume sa nu faca. Asta nu puteti sa intelegeti, ca o sa fie doar guverne formate din plutonieri cinstiti de pe la SRI care or sa fure pentru stapanii lor de afara cel putin la fel de mult cat s-a furat si pana acum. In timp ce voi va racoriti ca l-au luat pe ala cu tombola sau pe nu stiu care cu amanta si il baga la beci. |
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu, tu spui ca procurorii fac sau nu fac dosare aiurea, la comanda. Ceea ce e un lucru rău.
Pai, încadrarea juridica a unui asemenea fapte este abuzul in serviciu. Și atunci cum rezolvam problema, dezincriminind abuzul în serviciu ? În ce-i privește pe zdragnea, și prima lui condamnare penala, tu nu înțelegi ca acele mesaje pentru organizarea de tombole erau ILEGALE, și ca zdragnea știa ăsta, ca a comis ilegalitatea cu stiinta ?!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Un mesaj nu poate fi ilegal, in afara de mesaje de amenintare. Un mesaj urmat de actiuni poate fi ilegal. Altfel ar trebui sa intram toti in puscarie pentru ca mai toti am facut glume mai bune sau mai proaste. Poate organizarea unor asemenea tombole ar fi fost ilegala. Dar nu s-a intamplat. ![]() In plus faptul ca un asemenea dosar a fost instrumentat de catre DNA ne arata clar ca acolo era vorba despre un dosar cu dedicatie. Ca altfel si-ar fi declinat competenta. Cat despre procurori...cine sa-i controleze ? Si pe timpul lui Dej erau ilegale o gramada de practici. |
|
|||
|
|||
![]()
"Liviu Dragnea este acuzat de procurorii DNA ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a presedintelui Traian Basescu. Potrivit procurorilor anticoruptie, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral si falsificarea de semnaturi."
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un "mesaj" asa cum ii spui tu, chiar neurmat de nicio altă acțiune, poate reprezenta elementul material al multor infracțiuni, și nu doar al infracțiunii de amenințare, despre care faci tu vorbire, sau a infracțiunii prev. și ped. de art. 13 din Lg. 78/2000, infracțiune pe care a săvârșit-o și pentru care a fost condamnat infractorul Dragnea. De exemplu: darea și luarea de mită, prev. și ped. de art. 289 și 290 Cod penal, se pot consuma prin simpla comunicare a unui "mesaj", prin care se pretind sau se promit bani sau alte foloase. Idem pentru traficul de influență. Idem pentru cumpărarea de influență. Idem pentru purtarea abuzivă. Idem pentru tentativă la exploatarea patrimonială a unei persoane vulnerabile, care se poate consuma prin transmiterea unor "mesaje", tentativă la traficul de migranți, hărțuirea sexuală, instigarea publică, incitarea la ură sau discriminare, coruperea alegătorilor și așa mai departe. Citat:
Aici puteți vedea spicuiri din rechizitoriul prin care Liviu Dragnea a fost trimis în judecată anul trecut (în caz că că vă mai întrebați care este miza reală a ordonanțelor)..... http://juri.ro/static/files/2016/iul...iu_dragnea.pdf
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 18:58:43. |
|
|||
|
|||
![]()
E mai clar ca parca vorbesc cu roboti. Ala pune un citat tembel desi avem deja motivarea si scrie acolo pentru ce a fost condamnat iar tu imi spui ca nu as cunoaste drept desi orice om cu un pic de bun simt intelege ca Dragnea nu a comis nici o infractiune acolo.
E ca si cum l-ai condamna pe unul pentru luare de mita pentru ca a trimis un mesaj de genul " ce-mi iese" ? ![]() Un avocat ar intelege diferenta dintre " a pretins bani sau foloase necuvenite" si " a vorbit prostii". Nu il poti acuza pe om ca scrie prostii daca nu sunt urmate de actiuni in sensul ala. In cazul lui Dragnea chiar el a intervenit in zilele urmatoare si le-a transmis alora ca nu se pot organiza asemenea tombole. O ancheta ar fi avut sens daca procurorii au fi primit plangeri ca Dragnea i-a fortat pe cei de sub el sa comita infractiuni si ei au refuzat. La fel cum la unul care ar fi scris " ce-mi iese" parchetul ar fi putut ancheta daca primea o plangere in sensul asta. Iar chestia cu competenta DNA e de rasul curcilor. Nu-i de mirare ca tara asta merge cum merge daca puteti inghiti orice prostie. Sa spui ca Dragnea ar fi obtinut un beneficiu ( adica l-ar fi dat jos pe Basescu ![]() |
|