![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Blagosloviti!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste iacob din nick de fapt era iacov, dar b e langa v la tastatura mea si din neatentie a iesit iacob cand mi-am facut nickul, de aici confuzia :). |
|
|||
|
|||
![]()
Ajutorul de la Domnul, cel ce a facut cerul si pamantul! Domnul sa te aiba-n paza, sora!
|
|
|||
|
|||
![]()
Parinte, ne bucuram sa va avem printre noi! Sunt convinsa ca sunt si alt fel de pastori pe acest forum dar nu au curajul sa se prezinte ci se ascund sub diferite nume.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu incerc sa va spun sa treceti la Ortodoxie, dar ma doare cand vad ca un om care nu a inteles Ortodoxia este luat drept omul care s-a trezit la adevar, ca si cand noi traim in neadevar. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este foarte superficial sa privim credinta prin prisma placerii si sa si credem ca ceilalti privesc la fel. imi place aici ca au o sala frumoasa, si aici ca au proiectii pe ecrane mari, ba aici ca vorbeste X frumos, sau aici ca e mai modern. Cel fals nu porunceste, cel fals inseala, minte, iti fura ochii, iti inseala simtamintele, iti aduce idei false si te face sa crezi ca sunt adevarate, acesta este cel fals. Trebuie sa invatam cum sa recunoastem pe cel fals de cel adevarat. |
|
|||
|
|||
![]()
Orice comentariu al meu pe aceasta tema s-ar putea traduce ca judecata asupra fratilor. Totusi, pentru un preot al lui Hristos, curajul este obligatoriu si nu facultativ! Hristos oare s-a temut candva? Si daca ma tem aici pe forum, ce ma fac in fata Sfintei Mese cand in fata mea apare Hristos inconjurat de multime de ingeri si se asaza, cu pace, in potirul pe care eu, fricosul, il tin cu mana? Sa nu fiu inteles gresit; preotia este, intradevar, ceva minunat, insa curajul de care vorbeam se castiga foarte usor, prin credinta in preotie, deci nu am cum sa consider ca ar fi un criteriu de excelenta pentru unii. Lipsa lui insa, da de gandit si poate lasa loc spre judecata (sau ipre ispita). Iata de ce prefer sa cred, pentru mine, ca atata timp cat nu recunoaste ca este preot, un preot nu poate fi decat teolog (cel mult); si pentru perioada in care n-a vrut sa fie preot va da seama! La Domnul, nu la noi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() A se vedea si postul acesta. Last edited by Pr.Gheorghe; 23.09.2010 at 14:34:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe omul care constientizeaza ca exista un Dumnezeu care a facut tot si toate, dar inca nu cunoaste legea cea adevarata, pe acela il judeca dupa Legea zidirii. Pe omul care a cunoscut doar vechiul testament si legea cea veche, Dumnezeu i-a judecat dupa Legea scrisa, aceasta lege data de Dumnezeu lui Moise. Pe omul care a cunoscut legea darului si a iubirii, Legea lui Hristos, Dumnezeu il judeca dupa aceasta lege. Unde se afla oamenii din acele triburi din Africa, privind sub acest context? Pot fi ei judecati ca nu au cunoscut adevarata lege? si au luat de bun ce le-au spus doar cei dintai asa zis ``crestini`` pe care i-au vazut? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 19:24:54 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 01:13:55 |
A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 00:28:33 |
|