![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este rusinos pentru un ortodox practicant sa sustina existenta extraterestrilor cand cei din biserici evangheliste/ protestante etc... au ajuns singuri la concluzia ca sunt fenomene demonice!!!
http://www.crossroad.to/Quotes/spirituality/aliens.html |
|
|||
|
|||
![]()
“Many UFO reports, he said, seem to pertain more to accounts of 'poltergeists' (cases where objects fly around the room and strange sounds are heard) and other types of 'psychic' manifestations than to 'actual solid items of nuts and bolts hardware.' 'That is one of the reasons,' added Dr. Hynek, 'why I cannot accept the obvious explanation of UFOs as visitors from outer space.'”
- J. Allen Hynek interview, The Unexplained Column, by Allen Spraggett, November 8, 1975 “Drawing from what we know can happen in seances and poltergeist activity, it seems that these supernatural forces can manipulate matter and energy, extracting energy from the atmosphere, for example (which manifests as a local temperature change), to manipulate matter and produce an apparent violation of the second law {of thermodynamics}, and I guess my feeling is that on a larger scale this is what a UFO could be. I'm not saying that I know what it is, but only that it could be. It seems to me likely that UFOs are large-scale violations of the second law in which energy is arranged to take on enough of a force field appearance so that it appears to look like matter, yet it's really just energy concentration – it's not really matter in the usual sense. ... Demons, as fallen angels, apparently retain great powers, such as the manipulation and restructuring of matter, as well as the ability to influence or control human consciousness and experience through classic possession by direct psychic implantation of a set of experiences.” - Dr. Curt Wagner Ph.D., SCP Journal, August 1977, Vol.1 No.2, UFOs – Is Science Fiction Coming True? pp. 19, 20 am pierdut deja doua ore cautand materiale despre subiect in conditiile in care eu NU am nevoie de aceste lamuriri (ce a spus parintele Cleopa este mai mult decat destul pt mine). Sper din toata inima ca le veti citi si veti deschide ochii, ca nu este de glumit si nu este normal sa acceptam fara critica toate aberatiile si tot gunoiul varsat in mintea noastra de catre mass media! Last edited by anna21; 05.10.2010 at 23:04:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar exista cu siguranta stiam si noi
aceste chestii sunt inventate de americani si alte state mari pt putere si a speria rivalii stim cu totii ca pe pamant exista oamenii animalele si natura lasatii pe altii s acreada treba or sincer spun mi se pare o aberatie celor care cred in as prostii daca le spui la altii de ingeri nici nu cred sau de vamile vazduhului |
|
|||
|
|||
![]()
Implicit Despre extraterestrii
Daca ar exista cu siguranta stiam si noi aceste chestii sunt inventate de americani si alte state mari pt putere si a speria rivalii stim cu totii ca pe pamant exista oamenii animalele si natura lasatii pe altii s acreada treba or sincer spun mi se pare o aberatie celor care cred in as prostii daca le spui la altii de ingeri nici nu cred sau de vamile vazduhului |
|
||||
|
||||
![]()
Îmi pare că mai mulți oameni cred în extratereștri, decât în Dumnezeu.
Curios și inexplicabil lucru. Aș spune că aici e un paradox. Fiindcă mult mai puțini oameni afirmă că au văzut extratereștri, în comparație cu cei care afirmă că L-au văzut pe Dumnezeu. Fiindcă nu am auzit de nici un extraterestru care să fie dus în pretoriu, să fie întrebat: "lumea spune că ești extraterestru. Ești, cu adevărat, extraterestru ?" și să răspundă afirmativ, apoi să fie biciuit, scuipat, maimuțărit, să i se smulgă hainele de pe răni, încoronat cu spini, târât, crucificat, pironit, omorât. Și apoi să învieze a treia zi, să mănânce cu oamenii și să se înalțe la planeta lui, în văzul a 500 de oameni. Fiindcă nu am auzit pe nimeni să mărturisească existența extratereștrilor sub tortură, nici nu am auzit de desene ale extraterștrilor care să producă fenomene inexplicabile. Și, cu toate acestea, cu mult mai puține dovezi și mai ușor convingi pe cineva că extratereștrii există decât că există Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
Extratereștrii sunt evident o proiecție a imaginației omenești, chiar și forma lor de obicei semi-antropomorfă dovedind aceasta.
Din punct de vedere teologic trebuie avut în vedere că lumea a fost creată pentru om, nu omul pentru lume și eventuala dispunere a omenirii (omul luat aici ca și chip al lui Dumnezeu, nu neapărat ca specie umană) în puncte diferite ale spațiului nu ar fi putut fi decisă de Dumnezeu decât dacă ea însăși ar avea o însemnătate duhovnicească, ceea ce nu prea se întrevede, cel puțin nu din punct de vedere al învățăturii ortodoxe. E interesant că sunt destui atei, adepți ai evoluționismului (dacă nu cumva majoritatea) care cred în existența extratereștrilor. Asta dovedește gândirea lor magică și infantilă, neînțelegerea a ceea ce înseamnă viață din punct de vedere al teoriei evoluționiste care postulează că viața, adică forma de organizare a materiei auto-sustenabilă și reproducătoare, este un accident extrem de rar chiar fiind vorba de formele cele mai primitive, monocelulare. Dar a crede și că forme evoluate de viață, chiar antropomorfe pot apărea pe alte planete e o tâmpenie și mai mare, dar asta face parte din tâmpenia generală a evoluționismului, care crede că tendința naturală a formelor primitive de viață este de a evolua, de a crea funcții noi. Și mai e și tâmpenia astronomică de a crede că materia poate deveni auto-conștientă, poate căpăta caracter rațional. De asemeni e interesant că nu am auzit voci evoluționiste care să susțină că extratereștrii trebuie să aibă o formă identică cu a unor animale de pe Pământ, fiindcă aceasta ar fi direcția de evoluție naturală a formelor de viață dacă evoluționismul ar fi adevărat, chiar dacă condițiile de viață de pe presupusele planete nu ar fi identice cu cele de pe Pământ. Fiindcă nu uitați ceea ce tot repeta unul pe aici, că 'evoluția nu e întâmplătoare, ea e previzibilă'. Omuleții verzi despre care auzim tot felul de povești nu prea se împacă cu teoria evoluționistă. Dacă sunt omuleți, de ce sunt verzi? Au clorofilă în piele? De ce nu fac evoluționiștii o expunere a felului cum ar trebui să arate viața extraterestră? E prea hazardat? Poate că aici își vor da și unii dintre atei seama de aberația evoluționismului. Dacă nu, somn ușor în continuare.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 06.10.2010 at 06:37:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Viata pe alte planete nu inseamna doar omuleti verzi. Daca exista forme de viata chiar unicelulara, inseamna ca exista viata. Ori bacteriile nu pot fi confundate cu diavolii sau ingerii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand vom ajunge la masura parintelui, atat teologica, cat si ca om de o vasta cultura, poate ca vom depasi explicatiile usoare de genul "extraterestrii sunt doar iluzii". Evident ca demonii pot lua forme inselatoare de tot felul (cum ar fi in cazul parintelui Cleopa), facandu-ne farse, insa asta nu e un argument ca nu exista viata in Univers in afara de noi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, e un progres față de ieri, când încă mai credeai în omuleți verzi:
|
||||
|
||||
![]()
"Si daca s-ar dovedi ca exista extraterestrii ..." - asta reprezinta dovada credintei mele in extraterestrii?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine sau ce sunt carismaticii? | magnolia | Generalitati | 36 | 07.07.2011 10:00:46 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Ucrainieni au realizat cine sunt | andreicozia | Generalitati | 3 | 04.06.2010 10:24:07 |
Cine sunt cu adevarat? | Generalitati | 12 | 10.08.2009 21:52:09 |
|