![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Cea mai cumplită oroare făcută de oameni a fost Răstignirea Fiului lui Dumnezeu.
Dumnezeu putea oricând să oprească cumplita Lui pătimire. Dar n-a făcut-o. Știm preabine de ce. Iar Hristos nu a cârtit, ci zicea: "Nu voi bea, oare, paharul pe care Mi l-a dat Tatăl?" De asemenea grozavă a fost pătimirea miilor de mucenici, oameni de care lumea nu era vrednică: "Iar alții au fost chinuiți, neprimind izbăvirea, ca să dobândească mai bună înviere" "Au fost uciși cu pietre, au fost puși la cazne, au fost tăiați cu fierăstrăul" http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=22&cap=11 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce anume stii preabine? eu de exemplu stiu ca nu se putea opri rastignirea pentru ca Dumnezeu nu poate opri programul pe care l-a pus in fuctiune pe pamint, ar contravine cu legile mecanicii si fizicii. Dumnezeu nu poate orpi nimic decit PRIN NOI prin vointa si alegerea noastra. Asa crede un ortodox pragmatic care cere confiramri ca TOMA la toate. Tu stii alta varianta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te faci si tu ca ploua???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O sa-ti spun neaparat dar acum sunt pe picior de plecare...promit, ai rabdare!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă Hristos nu ar fi pătimit pe cruce până la moarte, păcatul strămoșesc nu ar fi fost iertat, iar porțile Raiului ar fi rămas închise pentru oameni.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca din acelasi motiv din care nu a oprit potopul ...
|
|
|||
|
|||
![]()
adica melissa? au murit foarte multi copii si foarte multe femei in lagarele de concentrare, foarte multi nevinovati.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezie cu autor necunoscut mie | arwein | Arta bisericeasca in general | 5 | 01.07.2016 07:03:05 |
cat de mare este puterea "raului"? | fallen | Generalitati | 47 | 27.01.2012 17:40:57 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Dumnezeu nu este cauza raului | Paisie Aghioritul | Teologie si Stiinta | 2 | 05.03.2010 07:10:28 |
|