![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu privi la extreme, ca pe acest mod de gandire pot spune ca daca niciun barbat nu le-ar mai cauta, nu le-am mai raspunde, am avea motive sa credem ca prostitutia ar disparea. Deci, nu doar femeile sunt cauza prostitutiei, ci si cei care se ingrijesc ca ea sa creasa - barbatii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Am să fiu direct și am să spun că sunt de acord cu legalizarea ei din simplu motiv că dacă va fi legală va exista un anume control asupra fenomenului, și, poate unele dintre ele vor fi ajutate să-și câștige în alt mod existența.
Și chiar dacă va crește nivelul de trai, prostituție tot vom avea. Unele femei vor vrea și mai mulți bani (chiar dacă au destui), iar altora chiar le place "meseria" asta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Sau poate Portugalia nu există iar povestea lor de succes e o pură invenție? http://www.time.com/time/health/arti...893946,00.html |
|
|
|||
|
|||
|
Așa a fost, dar hai să legalizăm și drogurile și uciderea și hoția ca să se practice mai puțin. Totuși etnobotanicele nu-s alcool.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Etnobotanicele ar dispărea de la sine dacă marijuana ar fi legală. Dovadă ce s-a întâmplat în Portugalia. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Te-ai casatori cu o prostituata?
"Înfrânt nu ești atunci când sangeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri, sunt renunțările la vis." Radu Gyr - "Îndemn la luptă" "Cel mai bine este să curmi mânia cu un zâmbet." Sfântul Efrem Sirul |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
| Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
| Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
| Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
| Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
|
|