![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stim daca a facut-o din mandrie,nici nu o cunoastem-a stat daor cateva zile printre noi...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ps iar daca vede ce scriu e si mai bine .... ca sa fiu judecat si eu la randul meu de catre ea ... sau poate iertat si atunci va avea ea un atuu in plus ... asta nimeni nu va stii ... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() "Asupra apropierii de Hristos, proba care nu înșeală, criteriul definitiv este buna dispoziție. Numai starea de fericire dovedește că ești al Domnului."Nicolae Steinhardt |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă e să faci milostenie, o faci..Nu importă ca e copil de rom sau nu, daca omul e ciuntit sau nu...Dai deoarece astfel îți dictează sufletul...Eu ofer mereu făra să gîndesc o clipa că fac asta in numele a altceva decît iubirea față de un suflet defavorizat...Iar dacă acela este de rea credință asta deja nu mai este treaba mea...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Milostenia | Andreea_Oana | Generalitati | 32 | 30.10.2012 12:14:51 |
Milostenia - ma lamuriti si pe mine, va rog? | mihaiB | Generalitati | 6 | 14.08.2011 14:03:01 |
Milostenia, expresia iubirii pentru semenii tăi | NECTARIE | Generalitati | 2 | 11.12.2010 19:19:17 |
Milostenia | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 4 | 06.11.2010 16:15:09 |
|