![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Tot astfel a raspuns si Parintele Cleopa , Dumnezeu sa-l odihneasca in lumea celor drepti !
|
|||
|
|||
![]()
Cleopa e shod!Hai sa-l odihneasca Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
KRONOS--- iti inteleg punctul de vedere... ai pus problema putin agresiv dar ai dreptate in mare parte... ideea e sa nu mai dam vina pe altii pt gafele noastre personale...
Si sa ne vedem de rugaciune... ca nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii asteia pana la urma, dar ce e sigur e ca sfarsitul fiecaruia poate veni oricand. Uite un exemplu... adolescenta de 17 ani cu toata viata inainte moare subit...la autopsie s-a gasit ca s-a innecat cu voma pt ca n-a reusit sa vomite. Uite ce motiv... Sau poti muri prin casa -te impiedici si vii cu capul in coltul mesei... sau poti sa faci pur si simplu un stop cardio-respirator fara nici e explicatie. Sau poti cadea pe scari. Fiind in situatia de a putea muri IN ORICE MOMENT, apocalipsa e cam ultima grija pe care trebuie s-o avem cred eu. Grija noastra trebuie sa fie sa ne straduim sa facem voia lui Dumnezeu, sa ne rugam, sa mergem la Biserica, sa fim buni, etc. Ca "razboaie si zvonuri de razboaie" au fost DINTOTDEAUNA pe pamant, si crestinii toti au crezut mult timp ca daca nu AZI, atunci MAINE sigur vine sfarsitul. Nimeni nu stie deci ... panicandu-ne din motive imaginare nu castigam nimic... ar trebui sa ne temem de iadul in care ne baga pacatele noastre, nu de chinurile dezlantuite de apocalipsa... |
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu este vorba de sfirsitul lumii ca lumea nu se sfirseste din moment ce dupa sfirsitul timpului (duhovniceste inteles) si al orasului vinovat si dupa sfirsitul Judecatii vor incepe miile de ani de vremuri frumoase promise a veni pe pamint dupa sf. necazurilor epocii (generatiei) adamice care deci si ea se va sfirsi nu inainte de aveni a doua oara Iisus asa cum a promis.
10. Mulți vor fi curățiți, albiți și lămuriți, iar cei nelegiuiți se vor purta ca cei nelegiuiți; toți cei fără de lege nu vor pricepe, ci numai cei înțelepți vor înțelege. 11. Și din vremea când va înceta jertfa cea de-a pururi și va începe urâciunea pustiirii vor fi o mie două sute nouăzeci de zile. 12. Fericit va fi cel ce va aștepta și va ajunge la o mie trei sute treizeci și cinci de zile. 13. Și tu (Daniel) mergi spre sfârșitul tău și te odihnește și te vei scula, ca să primești moștenirea ta în vremea cea de apoi!". |
|
|||
|
|||
![]()
Cat de adevarat! La mine ultima suta poate fi chiar ultima suta.. de secunde sau metri sau poate ganduri. Sunt impietrit si nu ma pot pocai, oare cand imi va veni sfarsitul? Sunt inca in viata, mai bine sa cer Domnului sa imi ierte pacatele si sa cred in El tot mai mult.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Desi are o vechime de 3 ani, iata ce ne prezinta Răzvan Codrescu pe blogul personal, referitor la modul cum un crestin ar trebui sa inteleaga si sa reactioneze la provocarile vremurilor:
http://razvan-codrescu.blogspot.com/...1_archive.html Daca acest articol a mai fost comentat pe aici, imi cer scuze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citit atatea despre Noua Ordine Mondiala, despre masonerie, despre al treilea razboi incat m-am saturat de ele, parca imi fierbea capul. Asa ca am luat-o de la zero, citesc carti odihnitoare, vietile sfintilor, minunile infaptuite prin sfinti.. In ultima perioada am citit carti minunate, despre Sfanta si fericita Xenia de Petersburg, Sfantul Ioan de la Rila, ocrotitorul bulgarilor, viata parintelui Porfirie Kavsokalivitul..... |
![]() |
Tags |
teoria conspiratiei |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ordine Orientale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 1 | 20.05.2012 20:23:22 |
Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de gripă nouă | cristiboss56 | Generalitati | 28 | 10.07.2009 20:49:20 |
Noua ordine mondiala se apropie cu pasi usori dar siguri ! | elenavioletacocos | Generalitati | 0 | 11.06.2009 10:44:13 |
New Age si NOUA ORDINE MONDIALA | saccsiv | Generalitati | 4 | 19.08.2008 23:09:35 |
NOUA ORDINE MONDIALA + o religie pe placul lor... | lucia_anghelina | Generalitati | 16 | 13.06.2008 00:53:26 |
|