Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #1  
Vechi 08.07.2011, 20:07:12
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 29.233
Exclamation NOUA ORDINE MONDIALA : inflatie , foamete , etatism !

Ciclul economic lung inceput in 1980 a luat sfarsit . Lumea incepe o noua etapa , mai tulbure decat precedenta , in care cererea va depasi oferta , si unde cuvintele de ordine vor fi inflatia , foametea si interventia statului in economie , potrivit unui raport al Societe General .
Noi am cunoscut " interventia statului in economie " , dar iata ca expansiunea capitalismului si caderea comunismului , nu au adus in cele din urma schimbarea la care mai toti am visat , caci si societatea de consum capitalista se dovedeste in cele din urma falimentara . Spre ce ne indreptam , nu stiu sigur a spune , dar ne dovedim atat de neputinciosi , incat nu intrevad o solutie imediata !
__________________
De ce ii este omului de astazi foame?
De iubire si de sens. -- Nicolae Steinhardt
Reply With Quote
  #2  
Vechi 08.07.2011, 21:41:58
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned
 
Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Mesaje: 1.092
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Asteptam invierea mortilor si Imparatia sfintilor odata cu vremurile frumoase promise de dupa sfirsitul Judecatii si dupa albirea si lamurilea treimii ramase , treime care va mosteni tot , si pamintul si calauzirea si binecuvintarile..
Acum depinde doar cum definim imparatia sfintilor dupa descrierile din VT.-mai ales din Daniel.

Daca leul va minca alaturi de vaca si de miel inseamna ca patronii de azi vor munci iar cot la cot cu noi ca in comunism iar daca sfintii vor imparati inseamna ca va fi o teocratie, de preferat sa fie meritocrata si nu democrata.

Asa ca sa il chemam inapoi pe Dl Stolojan sa ne faca iar niste planuri cincinale si niste mercuriale de preturi mai rezonabile ca de intermediari ne-am saturat.
Sa puna lumea la munca si sa ne dea de lucru ca avem terenuri destule nelucrate si sa dezvoltam industria . Sa nationalizeze domeniile de interes national si de unde e in plus sa dea unde nu este - case la tinerii casatoriti si la toti oamenii fara casa.
Reply With Quote
  #3  
Vechi 09.07.2011, 01:21:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Mesaje: 20.075
Implicit

Bine ar fi sa intervina, dar nu poate, deh..economia de piata.

Interventiile sunt la modul: dam bani la banci, banca sa gaseasca fraieri care sa-si asume riscurile investiilor/achizitiilor, dobanzile, taxele si impozitele, bani care sa imbogateasca bancile si clientela politica, si fraierii vor relansa economia.
Cum suna?
Realist?

De altfel, oricat ar parea de nou pentru unii, criza este una de supraproductie, randamentul actual al industriei si dimensiunile ei, nu se mai potrivesc cu profilul consumului.

Si ce e mai rau, ca nici profitul (enorm) generat de ea pe seama muncitorului stors pana la epuizare, nu se mai potriveste cu profilul pietei de investitii (prea mica fata de sumele in joc).

Din cauza invartelilor, banul incepe sa-si piarda si valoarea si sensul, iar societatea fiind cladita in jurul acestui reper, intra in deruta.

Probabil, pe undeva este un proces controlat.

Last edited by AlinB; 09.07.2011 at 01:24:26.
Reply With Quote
  #4  
Vechi 09.07.2011, 02:37:20
korinna korinna is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 21.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Mesaje: 149
Implicit

Cam cum "gandesc" unii:

"O populație totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal." Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon

"Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."Theodore Roosevelt

"Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populației. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populația este o problemă politică. Odată ce populația este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susțină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populația, rapid, va trebui să trimiteti toți bărbații la luptă și sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca și în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populație

"In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor acestea pot fi depășite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. "Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag 104-105, 1991

"Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ... Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operațiunea va cere multe decizii aparent brutale și lipsite de inimă.. . " Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populație”

“Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”. Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

"Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”."

"Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale și in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii." Dave Foreman

"În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. " J. Cousteau, 1991 explorator și reprezentant UNESCO

"Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepție, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populației. Reduceti populația cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. "Mihail Gorbaciov

"Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăși existența noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. "Dr. Henry Kissinger, Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991

„ Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult ...
"Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate".
"Puterea este cel mai puternic afrodisiac."
"Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili"
"Populația lumii trebuie să fie redusa cu 50%" Dr. Henry Kissinger

"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. "David Rockefeller

"Războiul și foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient și mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populația lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala și ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor... Gândiți-vă la asta... Știti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supraviețuieste, va ingropa mai apoi nouă " Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluții pentru reducerea populația lumii la o audiență cu privire la controlul populației.

"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepția cazului în care el va lua o inițiere luciferica. " David Spangler, director al Inițiativei Planetare, Organizația Națiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !

"Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalității prin metode contraceptive, sterilizare și avort, dar trebuie ca sa reducem în prezent cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "Inițiativa pentru Carta Națiunilor Unite ECO-92 PAMANT

"În America de Sud, guvernul Peruan merge din ușă în ușă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate și el e finanțat de dolari american pentru a face acest lucru." Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008

"Femeile în Țările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani." Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Țările de Jos), în http://www.guardian.co.uk/commentisf...anrights-women Guardian

"Dacă m-aș reîncarnat, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana."
"Creșterea populației umane este, probabil, singura și cea mai gravă amenințare pe termen lung, pentru supraviețuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare ."Prințul Phillip, soțul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund

"Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societății, cu excepția cazului în care părinții dețin un permis de la guvern. Toți potențialii părinți ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetățenilor alesi pentru fertilizare.."David Brower, directorul executiv Sierra Club

"Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
"Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aștepta executarea degeneratilor pentru infracțiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor ... Trei generații de imbecili sunt de ajuns.Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA

"Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populației optime in intreaga lume dar și in fiecare regiune și pentru a arbitra diferitele țări în impartirile regionale. Controlul mărimii populației ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. " John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama.

"Directia pe care o urmeaza Rockefellerii și aliații lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul și comunismul în același cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o conspirație? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internațional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, și care este incredibil de rău în intenție. " Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică

"Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistența medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!" Bill Gates
__________________
"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
Bucurosi le-om duce toate, de e pace de-i razboi."
Eminescu
Reply With Quote
  #5  
Vechi 09.07.2011, 09:35:22
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Mesaje: 362
Implicit

Societatea de consum ne-a determinat sa devenim comozi si de multe ori egoisti.
S-a consumat si deocamdata se consuma in exces. De multi ani nu se cumpara doar strict ceea ce ai nevoie ci mult mai mult. Abundenta de produse din magazine ne-a determinat sa stam intr-o stare de lancezeala continua. Femeile nu prea mai gatesc prefera sa cumpere semipreparate pentru familia lor. Nu mai stiu sa faca o prajitura pentru copiii lor considera ca este sub nivelul lor sa-si petreaca timpul in bucatarie. Astfel ca ciclul lancezelii se continua din generatie in generatie pentru ca modelul il iei in primul rand din familie.
Priviti la tara ce se intampla....batranii s-au dus iar cei care au ramas in urma lor nu mai cultiva pamantul nu mai cresc animale. In gradini si-au semanat gazon si si-au facut terase ca sa stea sa se relaxeze.
Dar. eu sunt convinsa ca ne vom trezi pana la urma toti din amorteala asta pentru ca nu vom avea de ales! Vom invata sa cumparam doar ceea ce este necesar fiindca nu vor mai fi bani pentru a consuma in exces si mai ales va trebui sa muncim mult mai mult ca sa putem supravietui
Reply With Quote
  #6  
Vechi 09.07.2011, 09:39:46
Theodor_de_Mopsuestia
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de korinna Vezi mesajul
Cam cum "gandesc" unii:

"O populație totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal." Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon

"Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."Theodore Roosevelt

"Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populației. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populația este o problemă politică. Odată ce populația este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susțină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populația, rapid, va trebui să trimiteti toți bărbații la luptă și sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca și în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populație

"In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor acestea pot fi depășite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. "Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag 104-105, 1991

"Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ... Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operațiunea va cere multe decizii aparent brutale și lipsite de inimă.. . " Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populație”

“Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”. Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

"Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”."

"Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale și in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii." Dave Foreman

"În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. " J. Cousteau, 1991 explorator și reprezentant UNESCO

"Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepție, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populației. Reduceti populația cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. "Mihail Gorbaciov

"Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăși existența noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. "Dr. Henry Kissinger, Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991

„ Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult ...
"Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate".
"Puterea este cel mai puternic afrodisiac."
"Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili"
"Populația lumii trebuie să fie redusa cu 50%" Dr. Henry Kissinger

"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. "David Rockefeller

"Războiul și foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient și mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populația lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala și ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor... Gândiți-vă la asta... Știti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supraviețuieste, va ingropa mai apoi nouă " Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluții pentru reducerea populația lumii la o audiență cu privire la controlul populației.

"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepția cazului în care el va lua o inițiere luciferica. " David Spangler, director al Inițiativei Planetare, Organizația Națiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !

"Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalității prin metode contraceptive, sterilizare și avort, dar trebuie ca sa reducem în prezent cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "Inițiativa pentru Carta Națiunilor Unite ECO-92 PAMANT

"În America de Sud, guvernul Peruan merge din ușă în ușă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate și el e finanțat de dolari american pentru a face acest lucru." Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008

"Femeile în Țările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani." Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Țările de Jos), în http://www.guardian.co.uk/commentisf...anrights-women Guardian

"Dacă m-aș reîncarnat, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana."
"Creșterea populației umane este, probabil, singura și cea mai gravă amenințare pe termen lung, pentru supraviețuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare ."Prințul Phillip, soțul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund

"Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societății, cu excepția cazului în care părinții dețin un permis de la guvern. Toți potențialii părinți ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetățenilor alesi pentru fertilizare.."David Brower, directorul executiv Sierra Club

"Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
"Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aștepta executarea degeneratilor pentru infracțiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor ... Trei generații de imbecili sunt de ajuns.Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA

"Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populației optime in intreaga lume dar și in fiecare regiune și pentru a arbitra diferitele țări în impartirile regionale. Controlul mărimii populației ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. " John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama.

"Directia pe care o urmeaza Rockefellerii și aliații lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul și comunismul în același cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o conspirație? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internațional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, și care este incredibil de rău în intenție. " Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică

"Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistența medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!" Bill Gates
ORIBIL!
Cei care au scris ca trebuie sa fim "redusi" nu merita sa traiasca! Indeosebi se vede ca sunt gunoaie anglo-americane, deh, rasa damnata si spalacita cu mistica lu' regele arthur si harry potter. Pai nu ar bine sa zicem si noi ca occidentalii, indeosebi clasa bogata si mijlocie din rasa spalacita, trebuie exterminati? PAI SI AM AVEA DREPTATE! CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE EL IN EA! SPER SA SE INTAMPLE ASA. Fara suparare, dar politicienii si afaceristii ca acei care sunt citati mai sus nu sunt buni, dupa cum arata chiar materialul clientului, decat morti.
Reply With Quote
  #7  
Vechi 09.07.2011, 10:06:14
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Mesaje: 6.460
Implicit

E cald tare, nu?
Eu zic să trimiți Inchiziția pe capul lor!
__________________
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat!
"Trebuie sa mori înainte de a muri
Pentru a nu muri atunci când mori"
Reply With Quote
  #8  
Vechi 09.07.2011, 10:11:40
Theodor_de_Mopsuestia
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Singurii occidentali care au trait dupa Dumnezeu, indeosebi dintre germanici ("spalaciti", cum le zic eu si nu numai eu), sunt cei implicati in actele de credinta. Cu alte cuvinte, marii traitori si sfinti catolici si marii initiatori si teologi reformati (luterani, calvini, etc.), oameni sinceri si care chiar isi traiau viata cu credinta ca motivatie si suport al fiecarei respiratii, sa zic asa.
Astazi Occidentul e doar un cancer masonic. Iar occidentalii, in ce mai mare parte, niste "virusi" ucigasi de frati si de planeta, spalati pe creier de consumism si mass-media.
Reply With Quote
  #9  
Vechi 09.07.2011, 10:13:32
Theodor_de_Mopsuestia
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
E cald tare, nu?
Eu zic să trimiți Inchiziția pe capul lor!
Lasa mistoul fara substanta. Ti-ar conveni ca iubita sau sotia dumitale sa fie sterilizata de catre gunoaiele astea? Ma indoiesc. Citeste cu atentie ce vor neoamenii astia.
Reply With Quote
  #10  
Vechi 09.07.2011, 10:46:48
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned
 
Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Mesaje: 1.092
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Inlegatura cu citatele de mai sus am niste observatii de facut.

Nu am certitudinea ca sint toate adevarate. Nu am certitudinea ca se refera toate la o guvernare mondiala. Ar trebui va zut contextul la fiecare daca se rfera sau nu la o guvernare mondiala. Si care oricum nu va putea fi in veci unitara fara o prezenta divina autentica.
Scaderea populatiei ar trebui sa conduca la inmultirea numarului se sclavi de pe plantatia lor si nu la scaderea lor sau la scaderea numarului de asistati sociali vesnici din generatie in generatie (majoritatea populatiei negre din ghetourile americane). Restul din Europa sint probabil tot asertiuni partinitoare la diferite minoritati nationale care mai au diferite lucruri de impartit. Au si ei Vadimii lor.

Faptul ca unul dintre intervievati era convins nu inseamna ca asa stau lucrurile -mai trebuie si dovezi, apoi exista si marturii mincinoase din partea unor pretinsi masoni doar din dorinta de a face show platit gras.
Asa incit degeaba viseaza unii americani sa scape de negrii din ghetouri printr-o binecuvintare internationala ca nu o vor primi.
Doar in China s-a reusit de catre guvernul chinez o limitare aproximativa a numarului de copii. Insa nu pe criterii etnice.

Altele pot fi doar simple declaratii electorale pentru atragerea voturilor populatiei albe. Sau altele lucruri puse in gura altora ca sa le scada din electorat iar noi le luam de bune.
Faptul ca a iesit Obama presedinte arata ca albii - poporul nu este de acord cu lucruri de acest gen.
In rest exista destui oameni politici cu minte care stiu ca nu pot fi date la o parte politicile americane de prevenire a unui nou holocaust prin ridicarea unui nou Hitler.

Ah, ca ar trebui sa luam in considerare o scadere a populatiei pina la o treime in urma evenimentelor justitiare divine este o alta mincare de peste.

Ca unii dintre ei sint mozaici din ramasita lui Iov (despre care se aminteste in VT) si mergind ei pe profetiile VT spera la o noua orinduire un nou sistem mai echitabil intre bogati si saraci este iar un lucru care ar trebui cintarit din mai multe puncte de vedere.
Daca unii il doresc nu inseamna ca il si pot realiza de unii singuri.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
teoria conspiratiei

Thread Tools
Moduri de afișare


Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ordine Orientale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 1 20.05.2012 20:23:22
Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de gripă nouă cristiboss56 Generalitati 28 10.07.2009 20:49:20
Noua ordine mondiala se apropie cu pasi usori dar siguri ! elenavioletacocos Generalitati 0 11.06.2009 10:44:13
New Age si NOUA ORDINE MONDIALA saccsiv Generalitati 4 19.08.2008 23:09:35
NOUA ORDINE MONDIALA + o religie pe placul lor... lucia_anghelina Generalitati 16 13.06.2008 00:53:26