![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu toate religiile au acelasi Dumnezeu. Iar daca ne referim acum la martorii lui Iehova, ei neaga Sf. Treime, deci ei cred intr-un dumnezeu fals. Ni se cere sa nu ne judecam unii pe altii, dar aceasta cand e vorba de omul ca atare, nu si cand este vorba de erezie. Nu judec omul, ci erezia. Pe om il judeca Dumnezeu, erezia o judecam noi, Biserica. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Fata mamei, nu sunt mai buna, doar mai informata. Si eu sunt toleranta cu oamenii, dar nu cu ereziile. Reciteste 2 Petru 2.1.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
E clar ca nu toate religiile au aceleasi Dumnezeu. E clar ca Dumnezeu nu se poate contrazice, iar confesiunile crestine, ca sa nu mai vorbim de religii au invataturi uneori opuse. Iar Hristos spune: "Cel ce nu este cu Mine, este impotriva Mea". (Matei 12, 30). Cum sa fie cu Hristos unii care spun ca El este creatie???
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu va caracterizez in fel si chip. Doar ca indiferent de ceea ce va declarati nu sunteti ortodoxa (ortodoxul crede in invatatura Bisericii nu in ceea ce i se pare lui corect) si va dati cu presupusul pe teme pe care nu le cunoasteti si nici nu va intereseaza (pentru ca "parerea" dvs e mai importanta). Atat. Nici eu nu tin sa continuu dialogul.
|
|||
|
|||
|
nu stiu ce aveti impotriva acestor oameni?ati cunoscut personal vreun membru al acestei organizatii?e usor a arunca cu noroi fara a avea nici un argument!daca vreti sa-i cunoasteti intr-adevar intrati pe site-ul lor oficial sau mergeti la programele lor!cati martori ai lui Iehova ati auzit vorbind in mod nerespectuos la adresa vreunui cult sau religie?daca ati cunoscut vreunul in acest sens sa-mi faceti sa mi-l aratati si mie!eu ,de cand am contact cu ei nu am cunoscut nici o persoana in acest sens!in loc sa adresati cuvinte jignitoare la adresa lor mai bine ati incerca sa va apropiati de Dumnezeu asa cum vrea EL ,ca noi,oamenii, sa o facem(Iacov 4:8).in acest fel,deschizandu-va inima catre EL,rugandu-L in mod staruitor si sincer,ati avea ocazia sa cunoasteti adevarul(Ioan 17:17) si adevarul va va elibera(Ioan 8:32).si,dupa parerea voastra de unde-L putem cunoaste cel mai bine pe Dumnezeu?oare nu cumva din Biblie,care este Cuvantul Sau?si daca toata Scriptura este inspirata de Dumnezeu(2Timotei 3:16) nu credeti de cuviinta ca ar trebui sa Il lasam pe Dumnezeu sa lucreze in noi(Evrei 4:12).asa ca sfatul meu personal este sa incercati sa intelegeti mesajul Bibliei si atunci veti vedea ca Dumnezeu vrea ca orice fel de oameni sa fie salvati(1Timotei 2:4) si sa ajunga la cunostinta adevarului.
|
|
|
||||
|
||||
|
Draga Andreea,
Asa cum spui tu ca noi nu cunoastem cu adevarat pe martori... asa nici tu nu ne cunosti pe noi. Pentru ca daca ne-ai fi cunoscut si daca ai fi cunoscut macar cateva elemente din Ortodoxie poate ca nu mai lansai sfaturi cum ca ar trebui sa intelegem mesajul Bibliei, si altele. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
astfel de comportamente "civilizate" gasesti si la mormoni. este exact ce scrie in Biblie: In lacomia lor vor cauta ca prin cuvantari inselatoare sa aiba un castig de la voi. Dar osanda ii paste de multa vreme, si pierzarea lor nu dormiteaza. (2Pet.2:3) ai grija sa nu fii inselata ! pentru ca sunt multi amagitori in ziua de azi ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu am nimic cu ei ca oameni. Daca nu suntem de acord cu doctrina lor si criticam unele aspecte, asta nu inseamna ca ii uram sau ca aruncam cu noroi in ei. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? | gavriil | Alte Religii | 20 | 05.03.2013 23:18:55 |
| Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 22:09:21 |
| Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 16:27:53 |
| Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 19:46:56 |
|
|