Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2012, 23:18:28
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
. . . . . . . "
Pentru mine toate păsările sunt fluturi, / toate pisicile sunt albe ,/ toți copacii sunt arbori / și toți oamenii sunt OAMENI .
Îar dacă se întâmplă să mă înșel , / mă ascund înlăuntrul meu / unde Îngerul Păzitor / mă acoperă cu aripile până uit ! "D.S
M-am ascuns!
Postul cu ispite cât mai puține să-l ai!
Reply With Quote
Vechi 01.04.2012, 02:52:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
după obicei, să se închine la sfintele moaște din osuarul mănăstirii, care cuprinde părticele dintr-o mulțime de sfinți mari, printre care si sfinte moaște de la Aiud, pe care părintele stareț le ținea cu multă evlavie. Și, în ziua aceea, când a intrat, o mireasmă puternică l-a învăluit deodată. Și a căutat la toate moaștele să vadă de unde vine mireasma și, spre surprinderea și bucuria lui, a văzut că mireasma venea de la sfinții de la Aiud. A chemat toată obștea să se închine și mare i-a fost mirarea când a aflat că românii nu și-au canonizat martirii și zac aruncați în gropile Aiudului.
[/b]"
Intrebare pentru cunoscatori - se stie ca la Aiud si nu numai martirii au fost ingropati in acelasi loc cu detinutii de drept comun si tortionarii.
Cum se stie care sunt moaste si care nu?
Reply With Quote
Vechi 01.04.2012, 02:54:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Auzi, (pari) om inteligent. Chiar trebuie să-ți bagi degetul în foc pentru a bănui că te arde? Nu e suficient să-ți imaginezi asta, observând că, de exemplu, o bucată de lemn arde? Adică prin logică și deducție.
Nu trebuie neapărat să faci toate tâmpeniile ca să-ți dai seama că sunt dăunătoare.
Umbla vorba ca si mancarea e otravita.
Deci nu trebuie sa maninci ca sa-ti dai seama ca e daunator.
De logica asta ce zici?

Citat:
Revenind la subiect: într-un mod cât de cât similar se fac (s-au făcut) extracțiile de petrol din zăcămintele aflate pe sfârșit. S-au cam întâmplat chestiile care se prevăd și aici.
"S-au cam" nu e stiinta exacta amice.
Daca stii despre ce vorbesti, vino cu exemple concrete si statistici.

Citat:
Certitudine cred că e mult spus, dar dacă e o cât de mică posibilitate, eu unul nu m-aș juca cu focul. chit că-mi trebuie bani de campanie.
Hm, candidezi pentru..?
Reply With Quote
Vechi 01.04.2012, 02:55:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
asta e deja paranoia amice
Vezi ca stii..
Acum priveste mai cu atentie in jur..
Reply With Quote
Vechi 01.04.2012, 03:01:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am gasit un:

fluturas exploataregazesist7

Bine de stiut.
O tentativa de informare corecta.
Desi n-am verificat corectitudinea informatiilor de pe prima pagina si sa zicem ca ar fi corecte, pe a doua pagina autorul anonim da cu mucii in fasole alunecand pe panta conspirationismului si paranoiei cu cipuri - reteta perfecta pentru a compromite o intentie buna transformand-o intr-o comedie ridicola.
Reply With Quote
Vechi 01.04.2012, 05:30:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
M-am ascuns!
Postul cu ispite cât mai puține să-l ai!
Mulțumesc , dar s-a dovedit , cel puțin până acum , un post extrem de greu din acest punct de vedere . Iertare dacă te-am supărat cu ceva !
Vechi 01.04.2012, 07:02:53
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
O tentativa de informare corecta.
Desi n-am verificat corectitudinea informatiilor de pe prima pagina si sa zicem ca ar fi corecte, pe a doua pagina autorul anonim da cu mucii in fasole alunecand pe panta conspirationismului si paranoiei cu cipuri - reteta perfecta pentru a compromite o intentie buna transformand-o intr-o comedie ridicola.
Deja ti-ai format niste clisee care s-ar putea sa ti se serveasca si tie. Cand unul spune ca vede un lup, iar altul spune ca e o pisica, unul dintre cei doi minte.

Acum depinde cu ce scop si cu ce intentii ar face-o fiecare. Daca unul deconspira prezenta lupului cu scopul de a-si avertiza semenii, atunci fapta lui este de laudat.

Daca unul vrea sa ascunda pericolul cu scopul de a-si vedea semenii sfasiati, fapta lui e condamnabila.

Daca nu e lup, ci e pisica, atunci se face vinovat cel care a raspandit zvonuri false, iar cel care a semnalat eroarea este demn de apreciat.
Reply With Quote
Vechi 01.04.2012, 12:59:45
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Umbla vorba ca si mancarea e otravita.
Deci nu trebuie sa maninci ca sa-ti dai seama ca e daunator.
De logica asta ce zici?

"S-au cam" nu e stiinta exacta amice.
Daca stii despre ce vorbesti, vino cu exemple concrete si statistici.

Hm, candidezi pentru..?
poți să cauți singur după ce cobori din turnul tău de fildeș.
Reply With Quote
Vechi 01.04.2012, 17:17:22
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mulțumesc , dar s-a dovedit , cel puțin până acum , un post extrem de greu din acest punct de vedere . Iertare dacă te-am supărat cu ceva !
Nu m-ai suparat. Te voi pomeni pe tine si pe sotia ta Stela acolo departe, unde cu voia lui Dumnezeu voi ajunge.
Reply With Quote
Vechi 01.04.2012, 18:12:58
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Deja ti-ai format niste clisee care s-ar putea sa ti se serveasca si tie. Cand unul spune ca vede un lup, iar altul spune ca e o pisica, unul dintre cei doi minte.

Acum depinde cu ce scop si cu ce intentii ar face-o fiecare. Daca unul deconspira prezenta lupului cu scopul de a-si avertiza semenii, atunci fapta lui este de laudat.

Daca unul vrea sa ascunda pericolul cu scopul de a-si vedea semenii sfasiati, fapta lui e condamnabila.

Daca nu e lup, ci e pisica, atunci se face vinovat cel care a raspandit zvonuri false, iar cel care a semnalat eroarea este demn de apreciat.
Cred că nu ai nici competență, nici informație suficientă să răspândești această spaimă nouă, sub pretextul că că-ți avertizezi semenii. Prima primejdie pentru pânza freatică e indolența antropică în privința deșeurilor. Faptul că lumea românească s-a obișnuit să zacă sinucigaș în propriile gunoaie, nu se petrece din vina nici a evreilor, nici a masonilor, nici a antihriștilor reali sau închipuiți care dețin puterea într-o formă sau alta. E mizeria noastră morală și umană cu care ne-am obișnuit, modul nostru strâmb de a fi.
Știm în ce lume trăim și care sunt standardele ei de viețuire. Ea nu poate fi schimbată sau îmbunătățită prin isterie civică și lupte cu morile de vânt. După părerea mea (și nu numai a mea), revoluția începe de la fiecare dintre noi, apoi din aproape în aproape în mediul uman cu care relaționăm și cosmosul proxim. Lupta creștinilor nu se duce prin intermediul ”guerilelor digitale”, ci prin revitalizarea duhovnicească a parohiilor, a familiei și a noastră înșine. E singura luptă pe care merită să ți-o asumi, și aceasta cu armele lui Hristos și ale Bisericii. Agitația asta cabotină în jurul mizeriilor lumii contemporane n-aduce niciun folos.