![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postul cu ispite cât mai puține să-l ai! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum se stie care sunt moaste si care nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu trebuie sa maninci ca sa-ti dai seama ca e daunator. De logica asta ce zici? Citat:
Daca stii despre ce vorbesti, vino cu exemple concrete si statistici. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vezi ca stii..
Acum priveste mai cu atentie in jur.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi n-am verificat corectitudinea informatiilor de pe prima pagina si sa zicem ca ar fi corecte, pe a doua pagina autorul anonim da cu mucii in fasole alunecand pe panta conspirationismului si paranoiei cu cipuri - reteta perfecta pentru a compromite o intentie buna transformand-o intr-o comedie ridicola. |
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc , dar s-a dovedit , cel puțin până acum , un post extrem de greu din acest punct de vedere . Iertare dacă te-am supărat cu ceva !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum depinde cu ce scop si cu ce intentii ar face-o fiecare. Daca unul deconspira prezenta lupului cu scopul de a-si avertiza semenii, atunci fapta lui este de laudat. Daca unul vrea sa ascunda pericolul cu scopul de a-si vedea semenii sfasiati, fapta lui e condamnabila. Daca nu e lup, ci e pisica, atunci se face vinovat cel care a raspandit zvonuri false, iar cel care a semnalat eroarea este demn de apreciat. |
|
||||
|
||||
![]()
poți să cauți singur după ce cobori din turnul tău de fildeș.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Știm în ce lume trăim și care sunt standardele ei de viețuire. Ea nu poate fi schimbată sau îmbunătățită prin isterie civică și lupte cu morile de vânt. După părerea mea (și nu numai a mea), revoluția începe de la fiecare dintre noi, apoi din aproape în aproape în mediul uman cu care relaționăm și cosmosul proxim. Lupta creștinilor nu se duce prin intermediul ”guerilelor digitale”, ci prin revitalizarea duhovnicească a parohiilor, a familiei și a noastră înșine. E singura luptă pe care merită să ți-o asumi, și aceasta cu armele lui Hristos și ale Bisericii. Agitația asta cabotină în jurul mizeriilor lumii contemporane n-aduce niciun folos.