![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca tu te crezi ortodox :)
Glumesc. Eu am scris despre Mihnea, asa am descifrat eu mesajul lui crinin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu copiam si luam note mai mari decat luau aia de la care am copiat. :)
Last edited by iuliu46; 25.01.2015 at 23:15:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca stii ce sa copiezi, da se poate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai aia copiau din caiet sau din manual asa cum scria acolo si eu foloseam cuvintele mele. E o chestie.
Bine, eu am trecut lejer prin scoala, doar cu parul lung am avut probleme ca in rest ma descurcam. Copiam pentru ca nu prea dadeam pe la ore si habar nu aveam despre ce se discutase, nu pentru ca eram greu de cap. :D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce duh ne-duh m-a inspirat ,ma priveste! Eu stateam sa invat pt mine nu pt alte putori care preferau sa faca altceva cu timpul ala;ce eu nu mi-as fi bagat picioarele in ea de toceala si m-as fi plimbat cu prietenii prin parc,prin oras? Daca dvs faceti apologia persoanelor pe care le-ati manipulat in folosul dvs nu aveti de cat,eu o sa fac tot ce-mi sta in putinta sa ma mantuiesc prin alte fapte decat prin a ajuta pe cineva sa fure si sa insele!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Așa soro, vorba bancului (tâmpit): dă-i cu crucea, dă-i cu crucea!