Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2008, 22:10:52
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
"...asa Doamne Imparate, daruieste-mi sa imi vad PACATELE MELE si sa nu osandesc pe FRATELE MEU, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin!"

Cel smerit niciodata nu se intereseaza de ce fac ceilalti, ci numai de PACATELE sale se nevoieste ca sa le spele! Nici nu este batjocoritor sau ironic cu fratii lui, nu face altceva decat sa placa Domnului, pastrand tacerea!
Cel smerit sta la locul lui, Cel smerit nu cere faptele aproapelui, ci se nevoieste ca sa i le vada numai Dumnezeu pe ale lui proprii! cel smerit nu are pretentii de la aproapele ci se da pe sine exemplu! Cel smerit ii odihneste pe cei de langa el, cel smerit e ca HRISTOS de BUN!!! (Arhim.Teofil Paraian)
F frumos ceea ce ce scrii tu frate George, dar nu isi are aplicabilitate ptr acest forum.Aici venim impovarati de grijile si stresul zilnic, ptr a ne umple sufletele cu iubire si sa ne simti ca intr-o familie, departe de jungla strazii. Si???? Ce gasim??? O jungla si mai mare, cu animale de prada, care nu stiu cum sa se repeada sa te sfartece mai repede... efectiv ma apuca scarba... luasem o pauza destul de lunga cu postarile si cred ca proasta mi-a fost inspiratia ca m-am apucat sa exprim din nou ceea ce e in sufletul meu.
Imi cer iertare ptr acei membrii ai forumului care nu se incadreaza in categoria clevetitorilor si malitiosilor.
Reply With Quote
Vechi 18.12.2008, 22:12:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
"...asa Doamne Imparate, daruieste-mi sa imi vad PACATELE MELE si sa nu osandesc pe FRATELE MEU, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin!"

Cel smerit niciodata nu se intereseaza de ce fac ceilalti, ci numai de PACATELE sale se nevoieste ca sa le spele! Nici nu este batjocoritor sau ironic cu fratii lui, nu face altceva decat sa placa Domnului, pastrand tacerea!
Cel smerit sta la locul lui, Cel smerit nu cere faptele aproapelui, ci se nevoieste ca sa i le vada numai Dumnezeu pe ale lui proprii! cel smerit nu are pretentii de la aproapele ci se da pe sine exemplu! Cel smerit ii odihneste pe cei de langa el, cel smerit e ca HRISTOS de BUN!!! (Arhim.Teofil Paraian)
Si chiar de nu am ajuns la smerenia cea desavarsita , putem folosi franele ratiunii , si din toate cele bune cate putin. Caci putin cate putin, toate le putem face, iar neputinciosi suntem si neputinta noastra Domnul o cunoaste si cel mai important sa fim asa cum suntem, necosmetizati, nefardati duhovniceste, dar nici mai rai sa fim decat suntem sau vrem sa ne aratam in fata celor din jurul nostru. Putem sa incercam in fiece clipa o schimbare in bine, dar nu o cosmetizare cu si prin cuvinte. Oricum, acum in aste zile , bucuria sa fie intru noi , iar cele vrednice fiecare sa si le contabilizeze personal. Pace si sa ne bucuram cu totii impreuna , de bucuria ce o sarbatorim . Vorba si titlul topicului lui Silvestar : Bucuria Craciunului ! ! !
Vechi 18.12.2008, 22:19:06
Anca-Miha
Guest

Implicit

Ca initiatoare a acestui topic, va rog sa revenim la tema in discutie "A cina cu necunoscutii".
Celelalte discutii off-topic se pot muta pe topicul "Forumul nostru", unde le este locul cu adevarat.
Reply With Quote
Vechi 18.12.2008, 22:19:13
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Cred ca am formulat si am explicat clar si frumos rugamintea mea, fara sa lezez pe cineva.
Iarta-ma Anca, dar cam de multa vreme nu mai observ asa ceva in postarile tale. Ti-am mai spus-o si alta data si cu riscul de a ma repeta, umila mea parere este ca tu iti refulezi necazurile si problemele personale aici, biciuind prin cuvant, in stanga si in dreapta, fara sa iti mai pese ca ranesti si semeni care nu ti-au gresit cu nimic si care te-au considerat un om deosebit. Acesta este ultima mea remarca in ceea ce te priveste. Poti sa ma ataci si jignesti cat vei dori pe viitor, fie aici, fie pe privat, nu iti voi mai raspunde. Sarbatori cu bine iti doresc!
Reply With Quote
Vechi 18.12.2008, 22:39:27
Anca-Miha
Guest

Implicit

Te-am iertat Marina, si iarta-ma si tu pe mine, sora draga intru Hristos!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce fel de paine a folosit Mantuitorul la Cina cea de Taina.. Danut7 Din Noul Testament 56 18.09.2010 00:15:31