![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Topicul asta e serios sau e o insiruire de postari ale unor useri pusi pe saga?
Asadar am descoperit noi valente ale smereniei, mancatul din gunoaie?!? Trebuie sa ne "antrenam" culegand ciuperci, radacini, luand cate-o gura de cernoziom pe stomacul gol in fiecare zi si tragand pe nas 3 damfuri de polen?? Mi se pare ilar, de domeniul burlescului. Eu personal ma regasesc in situatia de-a-i prezenta sotului meu o varianta cat mai autentica a ortodoxiei prin comportamentul pe care-l am. De multe ori chiar ii traduc ce se posteaza pe acest site. Cum va imaginati voi ca ar reactiona la acest topic? (gasesc redundante si covarsitor retorice intrebarile de genul: "de ce devin ortodocsii protestanti" - e clar de ce, a se citi topicurile de pe site care tin isonul astuia de fata) Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne!
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca am ajuns si vom apuca vremurile cand se vor manca gunoaie.La vremurile de astazi ceva de mancare gasesti la orice colt.Bani si mana si inteligenta sa ai.Dar credinta este cea mai importanta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Titlul topicului poate e putin cam ciudat, dar cred ca se poate extrage din ce este scris aici si niste invataminte.. Ia-o ca pe un mic exercitiu de imaginatie. Concluzia este ca daca ar fi sa vina o prigoana si am fi nevoiti sa ne rupem de societate, am muri de foame. Iar unele sfaturi "duhovnicesti" despre virtuale surse de hrana pentru omul care pana ieri se hranea la supermarket, sunt intr-adevar cam hilare, dupa cum ai remarcat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca stiu si despre cine e vb. , par. Nicodim Manduta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca, asta chiar de unde au mai scos-o!! Parca nu avem destul de lucru cu adevaratele pacate - mandria, orgoliul, rautatea, cleveteala, desfranarea samd. Stiu ca sunt off topic. Pardon. Nu ar trebui sa ma bag si aici. ;-) Nu te supara, IonutS. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si-n tot contextul asta morbid, in toata lumea asta nebuna in care traim, eu sa aleg sa ma gandesc cum o sa fie atunci cand va veni sfarsitul lumii?? Nu multumesc. Prefer sa-mi pastrez miligramul de optimism zambindu-i unui necunoscut pe strada, culegand o floare, mangaind un caine, privind la luna si la stele, citind o poezie sau sarutandu-mi sotul. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jos cu isteria apocaliptica, tovarasi! ;-) Sa fim treji tot timpul, dar nu speriati de bombe. Pai fecioarele 'cuminti' din pilda, cele care aveau candela si ulei, si-au permis chiar sa adoarma. Erau linistite ca au destul ulei.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu zic ca vine Apocalipsa, dar o criza alimentara s-ar putea sa infruntam. Si politica strutului nu cred ca e opusul intelept al panicii. Citat:
Pana la urma, somnul este opus trezviei.. Faptul ca s-au trezit la timp, nu e meritul lor, meritul lor au fost ca pana sa atzipeasca au avut grija sa cumpere ulei.. Adica nu s-au panicat, dar nici n-au ignorat posibilitatea ca ceea ce au in candele la momentul respectiv sa nu le ajunga. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca daca ne ocupam de ce ne-a zis Hristos sa facem si sa fim, mai ales, suntem destul de pregatiti pentru price prigoana. Care nu se stie de loc de ce fel va fi, oricat speculeaza unii. Cred ca un crestin trebuie sa traiasca mai ales in prezent. 'Sa lasam zilei greul ei'. Citat:
Dar asta mi se pare ca vrei si tu sa zici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu-ti doresti sa se termine undeva toate prostiile astea? Eiu da, chiar daca s-ar putea sa prind mai degraba sfarsitul meu decat al lumii. Citat:
Citat:
Spunea un preot, apropo de pilda fecioarelor, ca Mirele vine la miezul noptii, miezul noptii fiind expresia maximei intunecimi spirituale, spre care se pare ca mergem. Deci Mirele s-ar putea sa fie aproape, ceea ce e un motiv de bucurie. Si intr-adevar, unele topicuri pe aici sunt o nebunie, si pe unii chiar i-ar putea sminti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 16:02:01 |
se poate sau nu? | bianca23 | Intrebari utilizatori | 23 | 27.07.2010 17:49:53 |
Se poate? | heaven | Preotul | 28 | 21.04.2010 12:21:03 |
Se mai poate? | livadarufelix | Preotia (Hirotonia) | 9 | 05.09.2009 22:11:30 |
Ce poate fi? | iliecata2003 | Generalitati | 4 | 24.08.2006 09:31:59 |
|