Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2009, 10:13:38
none
Guest

Implicit

cipurile sunt o mizerie sunt o privare de libertate a omului am auzit ca se poate face o cerere la politia municipala din motive religioase sa am buletin normal
Reply With Quote
Vechi 15.11.2009, 13:13:21
antoniap
Guest

Implicit

Grav este ca unii profesori universitari de la teologie si chiar unii preoti sfatuiesc gresit credinciosii, sustinand, in contrast cu citatele din Apocalipsa cap. XIII, XIV si XV, ca putem sa ne insemnam cu 666, adica putem accepta microcip. Pai daca in Apocalipsa scrie asa si ca nu avem voie sa ne insemnam cu 666, de ce mai vin unii sa ne ameteasca spunand ca nu e asa. Ca sa-si castige osanda, probabil.

Vor unii sa serveasca sistemul si nu pe Dumnezeu, e alegerea lor. De aceea, e nevoie de discernamant, fratilor. Sa urmam pastorii cei buni care ne sfatuiesc spre mantuire, iar nu spre pierzarea sufletului nostru.
Reply With Quote
Vechi 15.11.2009, 14:55:22
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de none Vezi mesajul
cipurile sunt o mizerie sunt o privare de libertate a omului am auzit ca se poate face o cerere la politia municipala din motive religioase sa am buletin normal
nu stiu daca e chiar asa....bine ar fi sa avem posibilitatea de a alege.
Vechi 19.11.2009, 10:34:36
antoniap
Guest

Implicit

Vrem un PRESEDINTE anti-cip!
Reply With Quote
Vechi 19.11.2009, 10:36:27
antoniap
Guest

Implicit

Noua aparitie ANTI-CIP: CIPURILE SPION
Reply With Quote
Vechi 22.03.2010, 22:20:45
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de DanielaVoica Vezi mesajul
Buna ziua, dragi useri!
Nu ma mai intrat de mult pe acest forum. Mi-am amintit de el, dupa ce, la o Biserica din Ploiesti, s-au distribuit unele - pliante cu mesajul lui Arhim justin Parvu de la Manastirea Petru Voda cu privire la microcipurile de care se zvoneste ca se vrea a fi introduse in cartile noastre de identitate. As vrea sa va citez, spre a va cere parerea cu privire al unele afirmatii, care deocamdata din punctul meu de vedere sunt neargumentate:

[COLOR=MediumTurquoise]"Cu multa durere asist, in ultima vreme, la ultimele patimiri ale Crestinatatii[/COLOR].[COLOR=MediumTurquoise]Acesti cip care vrea sa substituie chipul lui Dumnezeu din om este un razboi la adresa Crestinatatii si a persoanei umane, in general.
""DAca e corect si cinstit ceea ce se face, de ce nu se mediatizeaza, de ce nu se face cunoscut acestui popor? Aceste probleme de o importanta covarsitoare se dezbat, insa la intuneric.. oare ce au de ascuns? oare ce dictatura se mai pregateste si de data aceasta?.... Frati romani, este vorba totusi de identitatea noastra. Cui ne-o vindem?"[/COLOR]

[COLOR=Black]As vrea sa stiu, dumneavoastra ce aprere aveti in legatura cu aceste microcipuri? Prin ce credeti ca ar fi ele in folosul poporului, si de asemeni, ce dezavantaje credeti ca ne aduc? Intelege cineva oare cum "suvbstituie ele echipul lui Dumnezeu in om[/COLOR]"?

http://dl.transfer.ro/01_Ioan_Enache...mar-55b008.avi

Descărcați de aici un interviu cu Ioan Enache - Despre cipuri !!!
Reply With Quote
Vechi 28.05.2012, 19:13:15
Adriana Cluj
Guest

Implicit Noutati- Big Brother

Mutat: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...041#post448041
.................................

Last edited by Adriana Cluj; 28.05.2012 at 19:18:39.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre pasaportul,permisul de conducere si buletinul biometric mihailt Generalitati 6 13.10.2010 13:24:56
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12
Pentru a calatori in UE nu e nevoie de pasaport biometric! mihailt Generalitati 3 26.02.2009 16:54:39