![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.ziarullumina.ro/articole;...e%3C/b%3E.html
" Mai mult, după aderarea României la Uniunea Europeană, dispozițiile art. 6 din Legea nr. 248/2005 stabilesc că „Pentru scopurile prezentei legi, cartea de identitate valabilă constituie document de călătorie pe baza căruia cetățenii români pot călători în statele membre ale Uniunii Europene”. Prin urmare, pașaportul simplu electronic nu este singurul document de călătorie în baza căruia cetățenii români pot călători în străinătate, nefiind obligatorie eliberarea acestuia. " Imi cer iertare ca si eu am calatorit acu ceva vreme in UE dupa ce Romania intrase in UE numai cu buletinul si nu mai tineam minte. Da uite ca acest articol mi-a amintit respectiva chestie. Se vede ca imi luasera diavolii mintile sa nu imi mai aduc aminte asa ceva ca altfel nu pot sa imi explic. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 17:02:12 |
Calatori pe drumul spre Emaus | Scotland The Brave | Morala Crestina | 42 | 31.01.2012 00:13:42 |
Pasaport electronic (cu microcip) din 2009 | tot-Laurentiu | Generalitati | 97 | 18.11.2009 17:17:37 |
permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 16:11:12 |
|