![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, tu nu te simti jignita? Toleram ecumenismul, toleram ateismul, toleram budismul, yoga, etc. Unii sunt atat de "orbi", incat nu vad lucrarea satanei in asa-zisa "iubire"... Din "iubire" tre' sa tacem, din "iubire" nu tre' sa afirmam ca Ortodoxia e Dreapta Credinta ca poate ii jignim pe musulmani, evrei, etc... Din ce am citit pana acum, Sfintii Parintii au luat intotdeauna atitudine impotriva ereziilor! Sfintii nostri, au luat intotdeauna atitudine impotriva catolicilor. Cred eu, ca "iubirea" asta falsa, ne orbeste... |
|
||||
|
||||
![]()
nu e vorba de "iubire", nu ma facut nici o aluzie la acest subiect.daca convingerile noastre religioase sunt diferite de ale lor asta nu inseamna ca ei ne sunt inferiori si avem dreptul sa-i jignim.Hristos ne invata sa-i iubim si pe dusmani, adica pe cei care ne fac rau.nu am zis ca trebuie sa fi de acord cu ce afirma ei, ci doar ca atitudinea noastra fata de ei nu este potrivit evangheliei.nu corespunde "statutului" de crestini.Hristos n-a facut rau nimanui, nu a jignit pe nimeni.
nu confunda iubirea aproapelui cu toleranta ecumenista, a pacatului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
una e sa fi aspru, sa iei atitudine, si alta e sa jignesti. nu crezi? |
|
||||
|
||||
![]()
Pai a spune ca ateismul este o nebunie, te indobitoceste este o jignire? A spune ca islamul, budismul, yoga s.a.m.d. sunt lucrarea satanei este tot o "jignire" d.p.t.d.v.?
|
|
||||
|
||||
![]()
nu, dar a spune ca X e retardat mi se pare o jignire
|
|
||||
|
||||
![]()
Unde s'a spus asa ceva aici pe forum? Da copy&paste cu frazele unde X a spus "bai retardatule" lui Y!
Multumesc! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca are rost sa-i explici unui retardat
nu prea stiu sa fac asta. cauta in topivul cu teologie si stiinta, la cine este cel mai puternic om. vei gasi... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 12:09:52 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|