![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine nu crede si doreste sa faca un experiment impreuna cu mine, il invit cu cea mai mare placere, cum am facut-o si alta data. Eu zic sa va rezumati la simbol. Last edited by topcat; 02.11.2009 at 16:05:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Iar eu recomand sa nu rationalizam taina sau minunea. Daca nu ati avut parte de asa ceva, trebuie macar sa aveti respect. Care ar fi justificarea rationala cu privire la aghiasma??
|
|
||||
|
||||
![]()
topcat, omul nu se duce la impartasire asa cum ne ducem noi la piata, ci doar cu binecuvantarea duhovnicului. Asa ca cel care ti-ar raspunde ca vine sa se impartaseasca, fara a avea binecuvantarea duhovnicului nu-i un crestin adevarat. Dar ar fi indicat sa nu deviem de la subiect.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai discutam peste citeva saptamini. |
|
|||
|
|||
![]()
Niciodata nu mi-a fost si nici nu o sa imi fie teama ca m-as putea imbolnavi de la lingurita cu care mi se da impartasania. Nimic nu se intampla pe lumea asta fara stirea si voia lui Dumnezeu.Nici un virus nu e mai puternic decat Dumnezeu.Iar impartasania se da pentru sanatate si viata vesnica, in nici un caz spre boala.
Cat despre isteria cu H1N1...este o manipulare a mass-media ca sa bage panica in populatie .Nu vad nici un castig in a te panica. Oare daca te panichezi, iti garanteaza cineva ca nu te mai imbolnavesti? Sau esti mai erou daca mori de N1H1 decat de gripa obisnuita?( se stie ca si de gripa obisnuita mor anual multe persoane). Regulile de igiena recomandate sunt aceleasi pe care le stim din educatia de bun simt, nu e nimic extraordinar sau speciale pt N1H1. |
|
||||
|
||||
![]()
in fond, ce vrei sa demonstrezi? vrei sa fii o noua stea, iar noi planetele, care sa graviteze in jurul tau?.............................................. ..... Smile Smile Smile
|
|||
|
|||
![]()
Biserica a randuit anume cum se face impartasirea celor bolnavi:
http://www.patriarhia.ro/ro/documente/catehism20.html Citat:
De asemenea se poate face maslu la spital sau acasa in cazuri grave (dupa cum bine stiti sint multi oameni care au murit de gripa Ah1n1). Eu cred ca accentul trebuie pus pe faptul ca cei bolnavi sa stea acasa, pentru ca se pot impartasi si acasa, deci nu sint pagubiti cu nimic. Ba din contra, biserica a randuit acestea (impartasirea si maslu acasa si la spital) pentru vindecarea lor. Cred ca cel mai important este ca cei bonavi sa stea acasa pentru ca trebuie sa fie constienti de faptul ca - se pot impartasi si acasa - pot sa transmita boala si in drum spre biserica si nu cred ca exista vreun credincios care sa vrea sa aiba pe constiinta faptul ca a imbolnavit un om (cu stiinta sau fara de stiinta); pot sa aiba boala si s-o transmita fara sa stie (pina cand sint testati de Ah1n1) daca au tuse, febra, etc Noi, cei care sintem sanatosi ar trebui sa ne vaccinam si sa ne impartasim la biserica. Cred ca e gresit sa ne punem problema ca luam gripa la impartasirea cu Sfintele Taine. Gripa o putem lua si din autobuzul sau metroul cu care mergem spre biserica, o putem lua si din curtea bisericii sau din biserica daca stam mai mult timp langa un om bolnav care tuseste sau stranuta langa noi, dar la fel de bine ne putem feri pe cat posibil: daca vedem un om ca tuseste, sau stranuta, sau ii curge nasul, sau ochii, sa stam cat mai departe de el (indiferent unde ar fi: la birou, in mijloacele de transport in comun, acasa sau in biserica) ca poate are gripa Ah1n1 la inceput si inca nu si-a facut testul de Ah1n1 si nu stie ca o are si in timpul asta imbolnaveste pe altii. Sau putem tine in buzunar o masca din acelea care se vand la farmacii si, indiferent unde ne aflam, daca cineva tuseste sau stranuta langa noi, ne punem masca. Bineinteles ca cel mai bine ne protejam de gripa vacinandu-ne (cand vaccinul pt Ah1n1 va fi disponibil si la noi). Si bineinteles ca cel mai impotant e sa ne impartasim si sa ne rugam, ca fara Domnul nimic nu putem face. Last edited by adam000; 03.11.2009 at 23:55:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai sarutati cele sfinte, dar luati de la magazine marfuri pe care au stranutat altii!!! Daca luam gripa, precis de la icoane ne-am imbolnavit si de la Sfanta Impartasanie !!! Mai, mai, mai!
Mancati mai bine catina, aloe si argila sa nu se prinda gripa de voi. Mai beti si cate-un ceai cald de coada soricelului si cate-un vin fiert cu scortisoara si piper si alungati gripa! Ce-i cu psihoza asta? Nu stiti ca vaccinul antigripal este mai toxic decat gripa in sine? Si apoi, ca orice virus, se raspandeste si in atmosfera. Sa nu devenim comici si, daca da vreun guturai obisnuit peste noi sa zicem ca ne-am imbolnavit de gripa porcina si sa facem propaganda pentru vaccinare!!! Sa nu mai mergem la spectacole, sa nu mai calatorim ca a venit gripa porcina - ar fi chiar absurd. |
|
|||
|
|||
![]()
Un motiv in plus de a refuza vaccinul impotriva gripei porcine: acesta ar putea contine un microcip
![]() Ziarul britanic “The Sun”, a efectuat un raport “profetic” la data de 1 august 1989, cu titlul “Big Brother’s Coming”, subliniind planurile unui guvern secret, de implantare cu microcip a fiecarei persoane, sub pretextul unei pandemii de gripa porcina, în scopul de a obține un controlul total al populației. Raportul ar fi putut fi scris astazi, deoarece guvernele pregatesc sa puna in aplicare vaccinarea în masa impotriva “gripei porcine”, cu un vaccin netestat si toxic. Multe surse spun ca [COLOR=#FF0000]va fi un nanochip(microcip de marimi microscopice) in seringile care urmeaza sa fie emise de guverne, pentru vaccinare.[/COLOR] traducere de pe TheFluCase.com Aceeasi gripa, acum numita “gripa noua”, este un mijloc de manipulare a maselor. In aceeasi hora intra si patriarhia |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
A început pervertirea celor sfinte! | colaps | Generalitati | 21 | 07.07.2010 03:58:13 |
H1N1 - Finlanda | andreicozia | Generalitati | 3 | 27.10.2009 16:51:51 |
mercur in vaccinul pt H1N1 | andreicozia | Generalitati | 0 | 03.08.2009 03:58:45 |
Extinderea virusului H1N1 | andreicozia | Generalitati | 48 | 05.06.2009 14:07:01 |
|