![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer iertare de la toti cei pe care i-am suparat. Cu mintea
mea simpla si proasta fac multe boacane. Apoi imi pare sincer rau. Toti cei pe care v-am suparat dati-mi mie supararea dar, daca se poate, insotita si de iertare. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
In seara asta, dupa ce ne-am facut rugaciunile impreuna, sotul meu m-a intrebat de ce sunt asa de abatuta...si i-am spus ca sunt asa pentru ca am citit postarile...sotul meu vorbeste putin, si doar cand are ceva de spus...s-a uitat la mine cu o privire blanda, dar ferma, si mi-a raspuns "bine, dar n-ai spus tot tu ca toti oamenii de aici sunt buni? te-ai gandit ca poate unii sunt singuri, altii poate sunt bolnavi, altii departe de casa si de familie, iar altii au probleme despre care nici n-au cui sa povesteasca? si poate chiar tu ai fost insensibila, n-ai spus ca la un moment dat l-ai trimis pe un baiat sa-si ia matura si sa zboare deasupra orasului? lasa mai bine paiul in ochiul fratelui tau acolo unde este, cel putin pentru moment si uita-te in inima ta mai intai..."
Asadar, frati si surori, va cer iertare din toata inima pentru orice rana, cat de mica... ...si, la randul meu, va iert pe toti, stiind bine ca nici unul dintre voi n-ati vrut, de fapt, sa faceti rau nimanui... Last edited by elizabeta; 13.12.2009 at 21:18:17. |
|
|||
|
|||
![]()
iarta-ma sophia,iarta-ma
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat in vreun fel...(poate am neatenta, impulsiva, insensibila sau mai stiu eu cum)..orice as fi gresit nu a fost cu intentie!
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer iertare celor pe care i-am suparat in vreun fel. Mai ales pe Elena Violeta Cocos stiu ca am suparat-o rau cu parerea mea despre animale, dar si pe Sophia sau Noesisaa... si nu am respectat cu strictete ce m-a rugat Elizabeta.... imi cer iertare daca postarile mele au adus sminteala. are mare dreptate dl Zaharia in ceea ce priveste "nevorbirea", eu una sunt cam nevorbita si tin sa imi spun parerea chiar si atunci cand nu e nevoie de ea, insa va iubesc pe toti si va imbratisez cu drag
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
??? Huh? Cand m-ai suparat pe mine? Nu, nu mai suparat, de unde iti veni?
In fine, nu iti fa nici un fel de griji, eu cel putin nu am fost suparata nici o secunda. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by elizabeta; 19.12.2009 at 09:31:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deasemeni, oare nu este posibil ca cel care citeste sa-si imagineze doar, ca cel care a scris a pus "ignorare, superioritate si dispret" in cuvintele sale?!? In acest caz putina autocritica nu strica, aducând si smerenie, pe langa evitarea unor conflicte inutile. Da, cu mandria trebuie sa ne luptam cu totii, nu numai unii dintre noi. Cristian, sper sa incepem in Noul An o perioada lipsita de resentimente, care nu-si au locul aici; fara mandrie si fara suparare, asa cum le sta bine unor crestini ortodocsi. Te rog sa ma ierti si tu, Cristian, daca te-am suparat cu sau fara de voie. O rog si pe sophia sa ma ierte si totodata sa tina minte, ca nu urmaresc duritatea, care raneste, ci precizia in exprimare, pentru claritate, ceea ce face parte din stilul meu de scris. Si daca am mai suparat sau nedreptati pe cineva, pe oricine: imi cer iertare. |
|
||||
|
||||
![]()
De asta data simt cu adevarat ca regreti supararile ce mi le-ai pricinuit , fie cu voie , fie fara voie , si de aceea am tinut sa intervin . Da , Anca te IERT si te rog sa ma ierti si tu pe mine ! In general nu folosesc cuvantul iertare , decat atunci cand simt ca trebuie sa-l folosesc , pentru ca altfel nu are nici o valoare si mai rau pacatuim pana la urma . Deci , Anca : IARTA-MA ! Simt sa mai cer iertare urmatorilor membrii : Lavinia , Sofia , Antoniap , Mirabela , Icamilin , Jenica , Noesisaa , AndruscaCIM , Topcat , Ory , Dorina ,Sofiaiuga , Gavril , Zaharia , si nu in ultimul rand lui Adrian (adminul ) IERTARE TUTUROR SI SARBATORI BINECUVANTATE !
![]() ![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 21:05:52 |
iarta-ma sunt tanar | maria32 | Generalitati | 0 | 18.02.2011 20:35:06 |
Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 21:59:48 |
Doamne iarta militari | BogdanBogdan | Generalitati | 18 | 22.03.2008 20:29:18 |
Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste | serb_crina | Preotul | 3 | 04.12.2007 21:54:16 |
|