![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
parintele Arsenie Papacioc
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel care are discermanatul sanatos, trebuie sa faca ceva si pentru cel al caruia a fost afectat din diverse motive..altfel tot asa, a 2 a zi poate sotul moare in patima aia, si ce a facut sotul ala incununat pentru sufletul sotului, dar el personal, cu indrazneala si ferm pe pozitie...nu pe dupa dulap, dar cu credinta cica?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca nu este cazul sa te razvratesti. Sotul tau nu trebuie incurajat in ceea ce face. Daca va continua asa, vei avea toate sansele sa stai cu chirie sau sa nu-ti mai gasesti unele lucruri. Trebuie trezit. |
|
||||
|
||||
![]()
acum citind atatea, inteleg altfel lucrurile, si nu imi pierd repede credinta in Dumnezeu. pana asa ajungi la masuri extreme trebuie sa fi sigura ca ai incercat totul. multi, printre care si eu, cand au dat de greu au zis ca nu-i ajuta Dumnezeu, doar atunci isi aduc aminte de El.
lipsa iubirii fata de Dumnezeu in familie duce la astfel de probleme. dar ea inca isi iubeste sotul, ceea ce este foarte important, deci mai poate lupta. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iubirea ne face sa fim un trup. Atat timp cat cel cu care traiesc face lucruri nefiresti, e ceva asemanator cu a acepta sa-mi port bratul rupt. Cu un brat rupt nu mai poti face nimic, doar suferi. Asa si in cazul de fata, dupa cum alergi imediat sa-ti vindeci bratul, la fel trebuie sa faci tot ce-ti este cu putinta sa-ti vindeci sotul. |
|
||||
|
||||
![]()
pai asta spun si eu ca nu a incercat totul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii cum e, cand sotul nu cunoaste limitele sotiei...i le stabileste el, fara sa ii pese de ce e in sufletul ei de fapt...iar asta nu e ceva normal si nici crestinesc! Orice om trebuie sa stie ca celalalt poate fi si dezamgit si sa poata vedea lucrul asta...si nu sa il prosteasca cum are el chef, doar pentru ca vede ca e loc berechet!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E foarte periculoasa patima jocurilor de noroc si ce e mai rau ca duce la depresii si chiar la suicid daca nu are sustinere...acum,mai mult ca niciodata are nevoie de tine...iar tu...tu vezi banii ca pe un pilon de sustinere al vietii tael..si Dumnezeu ce este atunci? Tu crezi ca s-a sfarsit lumea..ai pierdut aprox 60.000 RON..pe care ii aveai....corect? Dar ce zici sa pierzi totul...casa,masini,bani si sa ramai si cu 50.000 datorii?DE EURO...Si vorbesc de cel mai bun prieten,deci sunt in cunostinta de cauza...si cu nevasta si cu copil mic si cu 50.000 Euro datorii...Si stii ce a facut datorita acestui necaz?s-a sinucis? NU...SI-A DAT SEAMA CA ERA PIERDUT SI CA DUMNEZEU IL IUBESTE...a realizat ca nu mai stia de biserica(avea o firma mare de constructii),de familie de nimic...Si nevasta lui ce crezi ca a facut?a divortat? NU..Au cautat o solutie sa isi acopere datoriile..adica in 2 aprox. 3,4 ani de munca...ea in Italia...el in tara..si s-au apropiat mai tare...dar ce e mai frumos este ca s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu..am fost cu el pe Muntele Athos..a inceput sa mearga la biserica,la spovedanie...stii ce mi-a zis?Mi-a zis ca mai mare dragoste de la Dumnezeu nu este pentru ce i-a facut...i-a dat pur si simplu o palma sa se trezeasca din somnul cel de moarte in care era afundat..si ca nu are destul timp toata viata sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca nu l-a dat pierzarii..si ca de pierdea de 10 ori mai mult..tot ar avea toata viata sa recuperze banii...dar mantuirea nu si-ar mai fi recuperat-o niciodata.. Sa-ti fie de folos aceasta sper..Doamne ajuta!
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De unde as putea incepe? | 3874960 | Pocainta | 13 | 29.07.2010 22:33:54 |
cum as putea | dumitrucelmare2000 | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 01.02.2010 12:33:43 |
Cine ar putea sa ma lamureasca? | Bator | Generalitati | 12 | 21.09.2009 11:25:52 |
Daca ai putea sa alegi... | draghia_aurelian | Generalitati | 33 | 12.01.2009 18:17:37 |
|