![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta am auzit si eu... dar nu stiu cat e de real sau nu... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Uitati diferenta dintre evrei si jidani! Am facut poza la o parte din pagina 16 din cartea parintelui Adrian Fageteanu - Viata mea. Marturia mea:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
Adrian Fageteanu a zis f. bine. Evreii zionisti,jidanii, aceia sunt cei care fac cel mai mult rau si sunt cei mai rasisti. In afara, sunt evrei care sunt impotriva statului Israel, aceia care au la baza doar Vechiul Testament. Zinionistii au la baza Talmudul, care numai crestin nu e. Tot ei se considera poporul ales, si de aceea vor sa controleze toate statele si popoarele. Cercetati sa vedeti in cate tari sunt evrei in guvern de ex.
Citisem undeva ca un preot ortodox roman s-a dus in Ierusalim,Israel intr-un perelinaj si evreii de acolo aruncau cu prietre in el. Si eu am o prietena care s-a casatorit cu un evreu, ea fiind ortodoxa, avand doar cununia civila, cea religioasa numai daca se converteste poate sa o faca, si o tot bat oamenii la cap sa se converteasca ptr ca daca se converteste are anumite beneficii sociale,bani de la guvern, altfel e vazuta in societate, si mi-a zis ca pe buletin scrie si religia. Mie ea nu mi-a zis ca e chiar asa bine ptr. non-evrei acolo. Nu am nimic cu evreii, atata timp cat ei nu au nimic cu mine si mai ales cu religia mea. Ori pot sa fiu pasiv cand imi calca in picioare religia si Domnul?N-ati observat ca daca spui adevarul sau o acuzatie imediat se folosesc de sintaxa anti-seism? Dar dac alate natiuni sunt acuzate si nationalistii se opun o sa fie acuzati ca find extremisti. Ori unde e eglaitatea in drepturi? Ei pot, insa altii nu. De ex. actorul care a jucat rolul Lui Iisus Hristos in filmul lui Gibson-nu stiu cum il cheama srry :">-a fost acuzat de antiseim si n-a mai primit roluri bune.-acesta fiind un exemplu minuscul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://apologeticum.wordpress.com/20...-si-pedofilia/
Pe site gasiti citate din Talmud, nu le-am postat aici, ptr ca unele din ele sunt f. urate, mai ales cele impotriva Maicii Domnului si a Lui Iisus Hristos. Cine doreste sa afle mai multe despre Talmud sa intre pe link. ***sionisti cred ca e corect, nu zionisti. scz. Last edited by Laura19; 19.12.2011 at 09:25:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Evreii iudaici de azi despre ei:
Buni sau rai mergem la iad denumit Sheol. IIsus: nu botez nu rai: Ioan 3:3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu. Ioan 3:5 5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu. Matei 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi. Evreii zic la fel, adica ca ei merg la iad confirmand ceea ce a zis IIsus: http://en.wikipedia.org/wiki/Sheol Sheol ( /ˈʃiːoʊl/ shee-ohl or /ˈʃiːəl/ shee-əl; Hebrew שְׁאוֹל ©ʾôl) is the "grave", "pit", or "abyss" in Hebrew.[1][2] She'ol[3] is the earliest conception of the afterlife in the Jewish scriptures. It is a place of darkness to which all dead go, regardless of the moral choices made in life, and where they are "removed from the light of God" (see the Book of Job). In the Tanakh sheol is the common destination of both the righteous and the unrighteous flesh, as recounted in Ecclesiastes and Job. Adica , in iudaism toti mortii merg in Sheol, un loc intunecat despartiti de Dumnezeu. Aici e un film care arata o posibila soarta a lor dupa moarte:http://www.youtube.com/watch?v=iv-VlJnDvuw Crestinismul ortodox e adevaratul continuator al iudaismului conform Ieremia 31:31 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei care vor sa afle mai multe despre Talmud, si nu doar interpretarea extremista a site-ului apologeticum, poate intra si pe: http://talmud.faithweb.com/ http://www.adl.org/presrele/asus_12/the_talmud.pdf |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iarta-ne Doamne ca nu stim ce facem!! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am adus in discutie evreii si jidanii! Si conform spuselor unor sfinti parinti,este o mare diferenta intre ei!
|
|
|||
|
|||
![]()
doua chestiuni sint legate de tema dominarii -tema partial falsa- , un verset in care le este promis ca vor calauzi lumea (o paret din ea sau toata impreuna probabil cu altii ) cei care putini -unu din 10- vor supravietui urgiei divine a Judecatii -
iar alta tema biblica este o mentiune biblioca insa referitoare doar la o ramasita a lui lot dar care poate domiona sau nu in asa informatia se refera doar la faptul ca ei sint in vremurilwe din urma biciul lui dumnezeu impotriva pacatosilor si ca ei vor exercita aceasta misiune onorabila zic eu din "fruntea marilor popoare". daca este studiat mai in detaliu VT si NT despre soarta evreilor se observa ca vor trece prin mari necazuri insa sint mingiiati cu proiiuni frumoase fiind vazuti ca un copil ratacitor care in final va veni spaait acasa alaturi de ceilatrti si astfel nu se va mai face de ocara intre popoare (IOIL). Restul sint povesti si exagerari care au tangenta cu alta misiune a unor grupuri in domeniul material -buget destinat unui suport necesar rezolvarii unor situatii grele de dupa urgia planetara devastatoare a Judecatii. E bine sa se gindeasca si la asta cineva . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calculul zilei la evrei | culianul | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 9 | 17.04.2012 20:49:52 |
eu nu inteleg ceva: despre evrei | annajanette | Generalitati | 10 | 17.05.2010 00:38:50 |
Inmormantarea la evrei. | Evreulcelales | Iudaismul | 9 | 17.12.2009 18:44:18 |
Anul Nou la Evrei | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 25.10.2009 20:52:37 |
intrebari despre evrei | dianadi | Generalitati | 9 | 01.02.2009 22:10:20 |
|