![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cu siguranta ca veti primi frumoase daruri de la sfintii pe care ii veti vizita... Ce m-as fi teleportat si eu pana la voi! ![]() Asteptam, cu mare interes, o pozica cat de mica, cu voi toti, veseli si frumosi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Avand in vedere ca s-a oferit si strajer sa-si dea din carti, cine mai vine azi la intilnirea stabilita ?
|
|
|||
|
|||
![]()
poate reeditati, totusi, intalnirea...
|
||||
|
||||
![]()
Si eu as fi de aceeasi parere.
|
||||
|
||||
![]()
Sigur ca ne vom mai intalni. Ne vedem si maine ,inca nu am stabilit ora, si ne vom vedea in fiecare saptamana. Imi pare rau ca nu m-am intalnit pana acum cu voi, prietenii mei de pe forum si v-am tinut numai in lista de messenger si in telefon.
Credeam ca ajunge sa va dau carti sfinte sa cititi, si sa ajungeti toti/toate super teologi. Dar la ce oare buna atata cunostinta cand nu exista comuniune si nu ai cine s-o impartasesti si sa te bucuri de ea prin viu grai ? A fost minunata intalnirea de azi .Ne-am intalnit : eu, Vlad_Cat si Veilur(astia de pe forum).Mai trebuia sa vina Mihai, Adrian, Glikis si Eclat_de_lune. Noi astia 3, am fost azi la intalnirea organizata de Par. Mihai Aldea si binecunoscutul teolog Laurentiu Dumitru.Am fost in total 14 persoane. Ne-am imprietenit, am facut schimb de carti si am discutat si am ascultat cuvintele pline de intelepciune ale Par.Mihai si ale fratelui Laurentiu. Personal,am fost fascinat de discernamantul Parintelui Mihai si de vasta cultura a acestuia. Vedeti la mine pe pagina poze de la intalnirea de azi :) |
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu pe strajeru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai am 3 carti disponibile:
- Paza celor cinci simturi de Sf. Nicodim Aghioratu; - Despre vrajitorie de Sf. Nicodim Aghioratu; - Problemele vietii de Sf. Ioan Gura de Aur. Anuntul este doar pentru cei din Bucuresti. Last edited by veilur; 03.05.2010 at 17:46:43. |
|
|||
|
|||
![]()
eu mi-as dori Problemele vietii de Sf. Ioan Gura de Aur :)...dau un teddy cu morcovi :D
|
|
|||
|
|||
![]()
gata, mi-am scos sucu!
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Anunt ! | Oana Adrian | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 07.07.2011 14:58:42 |
Anunt important!!! | alicia | Generalitati | 81 | 27.03.2009 20:18:14 |
Anunt | Laurentiu | Generalitati | 18 | 24.05.2007 19:43:46 |
Anunt | Laurentiu | Generalitati | 3 | 24.11.2006 22:40:35 |
Un anunt important!!!!!!!! | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 15.02.2006 16:17:08 |
|