![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iertati-ma pe mine si pomeniti-ma la rugaciuni sa ma lumineze Dumnezeu si sa nu mai cad in astfel de ispite.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am spicuit și eu așa mesajele postate..., și referitor la acel băiat ce dorește să devină preot, părerea mea este că nu trebuie să ne facem griji noi, sau "să-l îndemnăm ori să-l oprim" de la așa ceva..., fiindcă ÎNTOTDEAUNA Dumnezeu este Cel ce toate le rânduiește în viața omului cum crede El mai bine, și îi "creează" un drum și o cale în viață exact după măsura și priceperea lui de a lucra! Credea oare cineva la vremea respectivă de părintele Cleopa (care l-am cunoscut mulți ani personal), care avea doar patru clase primare, că va ajunge "un adevărat apostol" al României...?! Eu cred că nu!!! Deci nu cred că este bine uneori să intrăm în discuții și "polemici" nefolositoare sufletului...! Bucurii multe și îmi cer iertare pt. toate. Doamne ajută și HRISTOS A ÎNVIAT!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pace si buna voire intre oameni.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vă spun de la început că, rugăciunile mele sunt "smerite", dar cu mult drag o să vă pomenesc! Cât despre intrat pe forum, mai intru, dar în limita timpului disponibil..., ca toți, dealtfel! Iar ca "un sfat" (mai întâi pt. mine!), apoi BUN PENTRU TOȚI, ar fi acela ca să ne rugăm CÂT DE MULT putem (nu mai zic NEÎNCETAT, cum spune Sf. Ap. Pavel...!), fiindcă "acela este teolog, care se roagă", și care se roagă nu numai cu buzele, ci și cu mintea, dar mai ales CU INIMA...!!! Bucurii multe să aveți acolo unde sunteți! Doamne ajută și HRISTOS A ÎNVIAT!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul este cu noi.!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Voi sunteți lumina lumii; nu poate o cetate aflată pe vârf de munte să se ascundă. Nici nu aprind făclie și o pun sub obroc, ci în sfeșnic, și luminează tuturor celor din casă. Așa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, așa încât să vadă faptele voastre cele bune și să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri. " Mare atentie cu ce scriem si scoatem din gura . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Buna ziua | savelmona | Umanitare | 6 | 30.12.2011 08:50:52 |
buna ziua | drexler_justin | Generalitati | 9 | 23.07.2010 21:08:15 |
buna ziua | sunsray | Preotul | 7 | 06.04.2010 12:35:19 |
Buna ziua | ditech22 | Generalitati | 22 | 14.02.2010 18:52:40 |
buna ziua... | militaru_diana | Vrajitoria | 11 | 07.11.2009 19:06:29 |
|