![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua si va rog sa ma scuzati daca nu am ales bine categoria acestui articol. Am niste intrebari la care sper sa ma puteti ajuta...am avut o iubita, la care am tinut si la care tin in continuare foarte mult. Relatia noastra a fost una frumoasa, am tinut unul la celalalt, ne-am sfatuit, ne-am ajutat. Se pare insa ca, la un moment dat, prietenei mele "i s-a luat" de aceasta conexiune dintre noi si m-a parasit, se pare pentru un fost iubit.
De atunci am inceput sa sufar destul de mult, am inceput sa ma rog mai des, sa citesc din Biblie, sa incerc sa nu mai pacatuiesc....cred ca, intr-o oarecare masura, am reusit. Credeti insa ca ma va ajuta Dumnezeu sa o recuperez...Pot spune ca e singura fata cu care m-am simtit in largul meu si ne-am ajutat reciproc sa fim mai buni, mai pe placul lui Dumnezeu. Va multumesc! |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu am trecut prin asta. doar ca eu am fost parasit datorita infidelitatii mele. timp de sase luni m-am rugat neincetat. am descoperit credinta adevarata. L-am descoperit pe Dumnezeu, am trait stari intense. totul a fost incredibil dar tot nu ne-am impacat. inca o iubesc si stiu ca si ea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rugaciunea este buna pentru a rechema pe cineva inapoi, insa pe linga acest gest, tu trebuie sa incerci sa intelegi ce nu i-a placut prietenei tale la tine. Ea este credincioasa? |
|
|||
|
|||
![]()
Iustin sa staruiesti in rugaciune si sa nu deznadajduiesti daca lucrurile nu vor fi cum doresti! Sa fii incredintat ca Dumnezeu te asculta si iti va implini rugaciunea intr-un mod sau altul!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lectura din Biblie și rugăciunea nu sunt acte magice, care odată săvârșite îți redau ceva sau pe cineva pierdut. Rugăciunea este modul în care comunicăm cu Dumnezeu, e modul în care mulțumim, cerem să ne ajute, dar să o facem cât mai bine și mai eficient. Mi-e greu deocamdată să dau sfaturi, fiindcă o atare întâmplare e destul de dureroasă și nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. Dar dacă îl preferă pe "fostul", nu văd de ce te-ar mai interesa? Un om cu credință și valori îndoielnice, cu reveniri de la "fostul" la "actualul" prezintă, oare, încredere? Și odată recuperată, mai există siguranța că nu va "recidiva"? Într-adevăr, iubirea asta omenescă (cu puternice accente fizice, ca să zic așa) este destul de greu de depășit pentru oricare dintre noi și mai ales, pentru cei care au investit încredere și tocmai această încredere a fost înșelată! Rugăciunea este mai importantă acum și Dumnezeu ne arată calea! Doamne ajută!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Justin, este bine ca ai inceput sa Il cauti pe Dumnezeu, bine ar fi daca am face cu totii asa nu doar cand avem probleme si Ii cerem sa ne ajute. Daca "fostei" i s-a nazarit dintr-odata ca "fostul" e mai bun decat "actualul".....inseamna ca ceva nu mergea, si chiar daca tie ti se parea ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, se pare ca ei nu. Roaga-te sa se faca voia lui Dumnezeu, El stie ce e mai bine pentru tine, si roaga-te sa iti dea intelepciunea de a intelege voia Lui si de a o accepta. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Am dat quote din greseala la mesajul lui CAlmDown.
|
|
||||
|
||||
![]()
Rugați-vă. Țineți post și dați acatist. Spovediți-vă, dacă nu ați făcut-o încă. Nu uitați nici de ajutorul pe care vi-l poate oferi Sf. Mc. Valentin și Sf. arh. Rafail, patroni ai îndrăgostiților. Făcând toate acestea, fiți sigur că Dumnezeu vă va ajuta în intenția dv, dacă ea este spre folosul dv și al iubitei dv.
|
|||
|
|||
![]()
E bine ca citesti din Biblie, te rogi, dar fa toate astea fara a te astepta sa primesti in schimb ceea ce iti doresti si eventual cand vrei. Nu prea merge. Cat despre prietena ta, ce sa zic, daca te-a lasat asa cu ochii in soare...Parerea mea ca viata e destul de scurta sa regretam cand dupa unul, cand dupa altul, insearca sa gasesti pe cineva, in mod sigur esti compatibil si cu alte persoane, nu o avea numai pe ea in minte ca doar nu v-ati luat. Cand o sa ai o sotie atunci pe iti concentrezi atentia numai asupra ei, pana atunci cauta si bineinteles, gaseste! Succes!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iustin, nu mai zici nimic?!
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||