![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu crezi ca este o diferenta intre "faptele voastre cele bune" si "faptele dreptatii voastre"?
|
|
|||
|
|||
![]()
clar,degeaba citesti biblia nu e o carte pe care sa o citesti intr-o saptamana....deci tu ai scos numai ce ai vrut si si eu cred ca vrei sa ispitesti lumea.....ia citeste mai departe si mai sus si fa acordul....Dumnezeu a iubit lumea atat de mult incat pe Fiul sau l-a dat spre moarte pentru mantuirea ei deci era mahnit vazand ca oamenii sunt destrabalati ca in zilele noastre daia i-a parut rau....reciteste te rog si fa acodul calumea ori nu mai ispiti sau nu mai citi !
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand stai in afara casei, nu-i poti vedea pe cei din casa decat daca ti se arata. Altfel, faci presupuneri - sunt, nu sunt, sunt 2, 3, etc. Asa si in cazul citirii Sfintei Scripturi, daca nu traiesti in Duh, nu-ti ramane decat sa faci presupuneri.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
cica suntem crestini si nici nu stim sa raspundem frumos altei persoane,numa va apucati sa comentati ca vai cum poate gandi ca vai ca nu stie ce si astfel indepartati persoana respectiva si dupaia nici nu ii mai vine sa intrebe ca sa fie lamurita. Eu zic sa ne uitam la toti, si sa nu mai aruncam atata cu pietre si ref la Biblie eu am citit-o pe toata si pot spune ca nu se contrazice. Duhovnicul meu a spus odata ca at cand te apuci sa citesti Sfanta Scriptura sa incepi cu Noul testament si daca citesti sa citesti de ex un cap pe zi dar cap ala sa il intelegi asa cum ar trebui,in esenta lui si sa te gandesti ce vrea sa spuna versetele alea,de asemenea inainte sa citesti sfanta scriptura fa-ti semnul sfintei cruci si vezi ca exista si rugaciuni pe care le poti spune inainte de a incepe sa citesti din Biblie
Last edited by Insane; 28.05.2010 at 13:53:54. Motiv: Doamne, ajută-mă ca-n momentele mai dificile ale vieții să am puterea de a spera într-un nou început mai bun. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In aceeasi ordine de idei, credeti ca exista o contradictie intre porunca de a nu ucide si poruncile venite de la Dumnezeu care indeamna la ucideri sau considerati buna explicatia cum ca respectivul nu a inteles una din cele doua porunci sau ca cele doua tipuri de porunci se refera la situatii diferite? |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt adevarate dar scoase din context ca sa dea contradictie. Deci interesul conteaza...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pot fi adevarate si scoase din context daca reprezinta generalizari valabile si in celalalt context. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Versete si pasaje Biblice care v-au impresionat | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 70 | 01.02.2015 16:45:29 |
Contradictii in Sfanta Scriptura? | Sergiu_B | Despre Sfanta Scriptura | 119 | 01.02.2015 16:13:57 |
Contradictii in Biblie | NeInocentiu | Teologie si Stiinta | 0 | 06.09.2011 11:39:26 |
Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 01:49:13 |
Contradictii in SF Scriptura? | danyel | Generalitati | 33 | 01.01.2007 00:34:52 |
|