![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Discursul presedintelui cred ca a fost unul reusit !
Inca odata ,le-a dat clasa la cei doi tineri necopti la minte, Ponta si Antonescu,fara insa sa-i pomeneasca !!! E singurul politician care are un "mesaj" catre viitor !!! De bine de rau, vine cu ceva... Pe cand din gura opozitiei, cat m-am straduit eu, sa aud ceva clar, nu am auzit decat vescnicul si obsesivul slogan " Jos Basescu " ! Pana si tiganusul din caracal,de la otv, "viitorul prsedinte al RRomaniei !",mai scoate cateva idei pe gura... |
|
|||
|
|||
![]()
Pana si titlul threadului este jignitor. Nu judeca si nu vei fi judecat. Fiecare isi are motivele sale si fiecare va da socoteala candva... Cred ca ar trebui sa ne respectam mai mult.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai TAICA..ce ai facut 7 ani ??masurle n-au mers? Marinaru vorbeste de parca el e de ieri la conducerea vaporului..si hotaraste ce va face? TAICA..dupa 7 ani nu mai crede nimeni in ce planuri ai tu..aaaa..exceptand cativa.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ponta e necopt.DA,intru totul de acord,nu am incredere in el.
Dar sa ajungi sa urmaresti caracaleanul cu al lui zero tv inseamna ca n-ai de lucru.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar cei 2 ... cred ca cel mai bine, i-au "fotografiat" cei de la Academia Catavencu. cautati pe siteul lor primele pagini din ultimile luni. Farfuridi si Branzovenescu ... dupa cum ii caracteriza cineva (nu mai stiu cine). |
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai potrivit ar fi sa ne rugam...Cor de copii
Cerne, Doamne, liniștea uitării Peste nesfârșita suferință Seamănă întinderi de credință Și sporește roua îndurării Răsădește, Doamne, dragostea și crinul În ogorul năpădit de ură Și așterne peste munți de zgură Liniștea, iertarea și seninul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
superb. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai ascultat corul de copii?
|
|
||||
|
||||
![]()
da ... si nu numai acum.
pe albumul lui Vali Sterian gasesti melodia in 2 variante, una interpretata de copii si una de el. |
|
||||
|
||||
![]()
muzica da !
insa versurile apartin lui Corneliu Coposu, Dumnezeu sa-l odihneasca ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|