![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Quo Vadis, introducere si comentariu teologic, o carte scrisa de IPS Nicolae Corneanu
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Quo Vadis, studii, note și comentarii teologice, asta-i titlul mai exact si in cartea asta vei gasi un studiu destul de vast despre Botez...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana voi gasi, am totusi o intrebare: scrie IPS Nicolae Corneanu despre facerea semnului crucii si botezul copiilor in sec. 2? |
|
|||
|
|||
![]()
Decat sa fii sambetist mai bine esti lunetist.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca-mi aratati ca Dumnezeu a "binecuvantat si sfintit" ziua de luni (a doua zi a saptamanii) si a dat si o porunca pentru pazirea acestei zile, atunci ma fac "lunetist". Daca este vorba despre altceva, in loc de pusca cu luneta prefer o prastie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu scria nu dadeam cartea asta bibliografie
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze pentru intrebarea prosteasca, pe care am pus-o.
|
|
||||
|
||||
![]()
pe mine ma foloseste mult si EXPERIENTA MARILOR TRAITORI SMERITI DIN PRIMELE SECOLE ,NUMITI SFINTII PARINTI .AU O INTELEPCIUNE UIMITOARE SI O SMERENIE LA FEL DE UIMITOARE!!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi incredibile, mai putin cunoscute ale adventistilor | Erethorn | Secte si culte | 400 | 28.03.2012 20:49:41 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Despre Sabat | georgeval | Secte si culte | 1108 | 28.07.2010 18:45:00 |
Despre Duminica sau ziua Invierii! | alecsandru | Secte si culte | 25 | 06.11.2007 19:26:52 |
despre ziua aliturgica | NiCcoleta | Sfanta Liturghie | 1 | 02.03.2006 09:58:33 |
|