![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare chiar culmea culmilor sa interzici oamenilor ce anume sa tina in propriile case,care sunt si apartamente totodata!
Cainii si pisicile de aia se numesc animale de companie. Dar in fine nu asta era problema threadului:animalele cu stapani ci exact celelalte fara stapan!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Si-a terorizat vecinii tinand în apartament peste 40 de pisici
http://www.apropo.ro/news/util/si-a-...pisici-2153739
|
|||
|
|||
![]()
Da' iepuri e ok? Al meu, cind ii schimbam asternutul, este liber pe canapea, unde nu s-a cacat/facut susu vreodata. Credeti sau nu, asta e adevarul. Un copil sub un an sau chiar mai mare mai o comite, mai ales dc nu are pampersi. Al nostru urecheat, niciodata! 7 dati schimbat asternutul, 7 dati cumintenie absoluta, nici macar o cacatza. Il cheama Iljimae.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am zis o pisica sau un caine mic, nu crescatorie. Chiar si la casa sa ai 40 de pisici e nebunie. In general, cei care au un animal de companie in apartament nu tin mai mult de un animal, maxim doua(de ex.doi papagali/canari ). Nici nu prea ai unde sa ti mai multe, mai ales daca apartamentul e mic. Sa nu cadem in extreme, era vorba de oameni care au un animal de companie si nu gradina zoologica. :)
https://www.facebook.com/sil.en.94 Last edited by Parascheva16; 28.05.2013 at 02:07:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar ieri am vazut in parc o doamna care isi stergea catelul la fund dar mizeria lui a lasat-o acolo. Ma deranjeaza rau de tot acest aspect. Sau mai sunt si stapani care isi periaza cainii in parc si parul il lasa pe jos. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am observat asta, este un soi de nesimtire, unii ar zice "specific romaneasca", dar de fapt nu e asa.
Multi oameni au impresia ca ceea ce nu este expres interzis si prin asta se intelege insotit de verificari si pedepse drastice, este implicit permis. Bunul simt este o notiune extrem de relativa. Oricum, crescutul patrupedului de apartament de catre oameni adulti este in general o marturie a lipsei de ocupatie si a unor carente afective serioase.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.05.2013 at 16:38:01. |
|
||||
|
||||
![]()
cu pisicile nu am nimic. nu pentru că mi-ar plăcea mai mult, dar sunt mai puțin periculoase.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Doar pentru ca unii nu doresc animal in casa sau nu le place ideea, nu vad de ce ar vrea o lege prin care este interzis sa ai un animal in casa. Faptul ca unii oameni nu curata dupa cainele lor, deci nu isi asuma responsabilitatea pana la capat, nu este un motiv sa interzici animalele de companie. Eventual se da o lege prin care omul este obligat sa curete dupa animal, altfel primeste amenda. Asa e in alte tari. Sunt parcuri ptr. caini unde sunt din loc in loc pungute ptr. a curata dupa animal. Si se da amenda daca nu cureti. Legea asta ia in vedere societatea, nu ce are omul in casa. Mai sunt si cladiri unde doar animalele de talie mica sau/si medie sunt acceptate, dar una e sa restrictionezi, alta e sa interzici.
https://www.facebook.com/sil.en.94 Last edited by Parascheva16; 28.05.2013 at 19:50:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exista legi care prevad ca esti obligat sa aduni dupa catel sau orice animal, dar ele nu sunt respectate. Pentru acest lucru am ajuns sa nu mai simpatizez ideea de a avea un animal in casa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa e, e deranjant cand nu aduna dupa caini. In afara de caine, ce animal mai face mizerie pe strada? Eu stiu numai de caini, cei care au iepure sau pisica dresata cu nisip, nu prea fac probleme.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|