![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Este" e cuvântru tradus în limba română.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ca de obicei, inceracati sa deviati subiectul, faptul ca negati Cuvintul DOmnului, catre intrebari de 10, urmate de alta de 10. Daca Sfanta Scriptura mentioneaza doar ce a SPUS Domnul nostru inseamna ca doar asta e important.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e important, e foarte important! Dar în aceeași măsură e important să înțelegem corect. Același verb l-a folosit și în cazul Ușii ("Eu sunt Ușa"). De ce nu înțelegeți la fel și acolo, că doar exact așa scrie!? Când o soție se plânge: "Bărbatul meu mă bate, aceasta e crucea mea!", chiar așa este cum zice, ori minte? Chiar are o cruce în spate?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iisus spune foarte clar : "Acesta este Trupul Meu." si "Acesta este Sangele Meu" Nu a spus : reprezinta , simbolizeaza,intruchipeaza,semnifica,inchipuie. Ci a spus : ESTE |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
18. Astfel, porunca dată întâi se desființează, pentru neputința și nefolosul ei Deci, inclusiv zeciuiala e desfiintata pentru nuputinta si nefolosul ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand Iisus a spus : "Eu sunt usa oilor" , a vrut sa spuna ca numai cu El putem ajunge in Impartia Cerurilor. Iar cand a spus acestea ("Eu sunt usa oilor") nu a aratat catre o usa , ci a spus in mod metaforic. Pe de alta parte , cand a spus : "Acesta este Trupul Meu" a aratat catre bucata de paine (care cu puterea Harului Sau , a transformat-o in Insusi Trupul Sau). Dumnezeu nu zicea baliverne (asa cum cred adventistii tai), ci vorbea la modul serios (asa cum a facut-o intotdeauna) si a spus : ESTE. "este" este conjugarea verbului "a fi" la persoana a3a singular. A simboliza= a constitui un simbol. Iar simbol=Semn, obiect, imagine (lipsite de viata). Conform DEX, a fi= A se afla în realitate; a avea ființă; a ființa; a exista. Deci verbul a fi NU INSEAMNA a simboliza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Tocmai! Cuvintele Lui sunt "duh și adevăr", nu carne și sânge (Ioan 6,36). El îndreaptă gândirea noastră către o zonă a înțelegerii duhovnicești, căci noi nu umblăm prin privire, ci prin credință (2 Cor.5,7). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca cineva (X-ulescu) isi taie o bucatica de carne , si dupa care , vine la tine. Tu vei zice: "iata au venit 2 X-ulescu ? Bucata de paine (Trupul Lui Hristos) face parte din Trupul Lui. Citat:
Hristos NU a spus : "Luati mancati acesta este simbolul Meu." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|