![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
imi pare rau sa va contrazic,sunteti un om foarte inteligent dar acolo ma refeream la visul lui petru. cautati mai bine in Biblia dv. iar referitor la Sabat dati-mi si mie unde este textul original va rog frumos,un site sau ceva.nu am nimic cu nimeni sunt de parere ca toate religiile ar trebui sa convietuiasca pasnic intre ele respectand cea mai importanta porunca ce se gaseste in Biblie si anume sa ne iubim aproapele.va rog nu ma mai apelati cu pronumele de poliete deoarece am decat 14 ani.eu ar trebui sa fac asta cu dv.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va pot da, pentru inceput, un link care va poate ajuta in st4dierea Sfintei Scripturi, in mai multe variante si limbi: http://www.quickbible.net/qb.php |
|
|||
|
|||
![]()
deci,scrie foarte clar ca Dumnezeu a curatit animalele nu oamenii.daca dvs. vreti sa-i dati intelesul acesta aveti numai de cat.eu raman la teoria mea si nimeni nu mi-o poate schimba.sunt convins caortodoxia este calea cea dreapta.>:D< va rog nu imi mai spuneti dvs.nu am decat 14 ani
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Stiti, le-a zis el, ca nu este ingaduit de lege, unui iudeu, sa se insoteasca impreuna cu unul de alt neam, sau sa vina la el; dar Dumnezeu mi-a aratat sa nu numesc pe niciun om spurcat sau necurat"(Faptele apostolilor 10:28). Apostolul Petru nu este de aceeasi parere cu tine (te rog sa mi te adresezi la fel, ca intre prieteni-chiar daca avem pareri diferite). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sf. Apostol Petru face referire la oameni,nicidecum la animale.Dar pe mine ma contrariaza faptul ca oricat de clar ar fi scris,inca se pot tine dialoguri aprinse despre intelesul sau.
In visul sau,i se arata toate animalele Pamantului,iar Dumnezeu ii porunceste sa manance orice animal doreste dar,intrigat, Petru Ii raspunde Lui Dumnezeu ca nu ar fi pus in gura vreodata animal necurat.Iar Dumnezeu ii raspunde "Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate." Toata lumea a fost curatita prin sangele Mantuitorului,chiar si animalele. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca se fi putut traduce gresit versetul din Epistola catre Evrei,In Biblie se face de mai multe ori referire la schimbarea Legii Vechi inclusiv a Sabatului.Toate etapele importante ale Mantuirii omului au fost savarsite in zile de Duminica.Si mai vreau sa pun o intrebare:Ce zi credeti ca este mai mare:cea in care un popor a iesit din robia altui popor sau cea cand intreaga lume a iesit din robia raului,a intunericului si a diavolului?
|
|
|||
|
|||
![]()
nu splogy
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o" (Facerea 2:3) In alta ordine de idei: nu confundati Cele Zece Porunci, scrise pe piatra de Insusi Dumnezeu, de doua ori (pentru ca o data le-a spart Moise), cu legamantul facut de Dumnezeu, pe zapis (hartie, carte), cu poporul ales (poporul evreu). Acel zapis, a fost pironit pe cruce (Coloseni 2:14). Dar pietrele Legii cu cele Zece Porunci, au ramas. Ele se gaseau in chivotul legamantului (zapisul era pus langa chivot), iar chivotul se gaseste in cer (Apocalipsa 11:19). Porunca a patra ne indeamna la o sarbatoare a creatiei, impreuna cu Creatorul. Caci in sase zile a facut Dumnezeu cerurile,pamantul si marea si tot ce este in ele, iar in ziua a saptea S-a odihnit: de aceea a binecuvantat Domnul ziua de odihna si a sfintit-o"(Iesirea 20:11). Faptul ca Dumnezeu a facut si unele legaminte, cu poporul ales, in jurul acestei zile sfinte (Deuteronon 5:15 - cred ca este versetul la care faceti aluzie), nu schimba cu nimic sfintenia zilei a saptea pentru toata omenirea. Dumnezeu a hotarat ca ziua a saptea este binecuvantata si sfintita. Cine a avut curajul sa schimbe aceasta zi? Ca Dumnezeu nu a facut-o. La Dumnezeu "nu este nici schimbare, nici umbra de mutare"(Iacov 1:17). |
|
||||
|
||||
![]()
mai nene vasinec
![]() iarasi dai un capat de verset astfel in cat cine nu stie despre ce e vorba sau nu cauta in Biblie sa cada in abureala ta. "toată darea cea bună și tot darul desăvârșit de sus este, pogorându-se de la Părintele luminilor, la care nu există primenire sau umbră de schimbare"(Iacob,1,17)(putem zie ca sunt aproximativ echivalente traducerile daca le interpretam in modul corect,respectand duhul expresiei in limba greaca) cuvintele au sensul: primenirea-Serie de mișcări succesive ascendente (calitativ sau cantitativ) imposibile la Dumnezeu, Care e perfect. iar variatia= Revenire sau întoarcere la ceea ce a fost; trecere de la o stare la alta; variație. adica vrea sa zica ca Dumnezeu nu e ca tine:cand erai mai tanar erai betiv si boschetar iar acum te-ai mai desteptat putin...(zici tu...)deci vrea sa zica ca Dumnezeu este desavarsit, a fost desavarist si va fi desavarsit;ca nu se va cobora din desavarsire,ca nu va ajunge asemenea lui Lucifer ca nu se va indrepta spre rau...daca vrei sa pricepi poti intelege "fluiera" la alta casa!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi incredibile, mai putin cunoscute ale adventistilor | Erethorn | Secte si culte | 400 | 28.03.2012 20:49:41 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Despre Sabat | georgeval | Secte si culte | 1108 | 28.07.2010 18:45:00 |
Despre Duminica sau ziua Invierii! | alecsandru | Secte si culte | 25 | 06.11.2007 19:26:52 |
despre ziua aliturgica | NiCcoleta | Sfanta Liturghie | 1 | 02.03.2006 09:58:33 |
|