![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
A, tu te referi la un fel de teologie-poveste.Ma speriasem, credeam ca vrei teologie sistematica in clasele primare :) Ps: nu le poti preda, in ciclul primar, orice poveste din timpul drumului evreilor prin pustiu.Stiu cel putin una care nu este pentru copii ci trebuie abordata mult mai tarziu, pt ca este foarte dificila.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După cum vezi, ți-ai răspuns singură. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() La varsta aceea copiii vor si trebuie sa auda in primul rand povesti. Si indemnati sa citeasca povesti. Si daca prin asta reusim sa reducem timpul pe care il pierd in fata televizorului urmarind desenele animate ale zilelor noastre, si tot am facut un lucru bun. |
|
|||
|
|||
![]()
Ultima intrebare Iuliu: conform prevederilor actuale,daca un copil opteaza pt a participa se poate retrage ulterior daca nu mai doreste sa participe sau trebuie sa le urmeze obligatoriu in baza optiunii?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cum ti-e obiceiul, tot prin aer falfai. Din cauza "minoritatii" s-a ajuns la problema despre care vorbim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Un copil nu opteaza, doar parintii o fac. Pana acum se facea o cerere de catre cei ce nu doreau sa faca religia copii lor (sau erau de alta religie si nu aveau profesor). banuiesc ca pot face cand vor, probabil al inceputul unui trimestru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, 19% din populatia Romaniei nu are ceva de spus? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu cred ca e un lucru rau. Gandeste-te ca toti marii oameni de stiinta din trecut au beneficiat de o instruire religioasa si filozofica. Compara-i cu Dawkins sau Tyson ala ca tot iti place tie si o sa vezi ca ne ducem in prapastie. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Soro, dacă erai atee mai gândeai așa?
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu ia-o cum vrei. Pe mine ma deranjeaza ca o minoritate influenteaza in rau scopul majoritatii.
|
|