![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Bun, progresezi. Acum nu mai e profeție, e viziune. Până ajungem la pagina 100 o să recunoști că e și sfat, între timp n-o să mai intereseze pe nimeni (eu unul, recunosc că m-am plictisit deja). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Îți dau un singur indiciu, iar tu pentru că ești isteț vei găsi și altele: păgânul împărat Nabucodonosor a avut o viziune (de la Dumnezeu), el însă n-a făcut nici o profeție.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar pentru asta am sa continui seria: stridii cu otet si piper, midii, porc de 200 de lire, supa calda de pui ( sanatoasa!!!), caprioare, rate, unt din belsug, mancare buna din plin la sanatoriu...si sfaturi de genul pentru adventisti: "carati cosuri multe cu fructe, si paine coapta in drumetii!"...toate acestea zidind valoarea, si reliefand ascultarea unui profet fata de Dumnezeu, sau pentru o crestina care implora un "profet" sa renunte la carne...si sa manance fructe ( adica sa isi urmeze sfaturile, si viziunile de la " Domnul" care nu aveau ecou...in "marele profet", ghid pentru crestini!!!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Viziunea de la Domnul ( ingerul?!?)..consta in viziuni multiple choice, din care "profetul" selecteaza numai una, si isi rade in barba de Domnul (ingerul?!?)...si de sfatul prezentat sub forma unor fuste taraite de pamant (de niste femei din viziune, logic, nu?), sau de fustele prea scurte, care fac rau la sanatate , in opinia profetului, dar nu si a Domnului ( ingerul?!?) care trimite aceste imagini nedemne de luat in considerare...pentru "profetul" care ridica din spranceana! ![]() Acestea fiind citite de mine, incep sa cred ca Moise primea viziuni in care se perindau barbati cu diferite modele de sandale, din care Moise alegea numai unul...si ii trimitea inapoi restul modelelor...lui Dumnezeu. Da..viziuni de la "Domnul"....si sfaturi-viziuni, viziuni-sfaturi...dar absolut toate de la Domnul!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu inca nu am mancat nicio stridie, si basca...cica era si aliment "spurcat"...in "cos" cu porcul aducator de lepra. ![]() Tu ai gustat stridie cu otet si piper, dar tanara?...ca am inteles ca alea batrane sunt amare, iax...multe mai aflu din experientele " profetului" vostru!
|
|||
|
|||
![]()
bai tricica eu nu am mai intervenit fiind-ca am vazut ca tu foloseai mereu un patent ca sa iti scotii urechile ca ti-le-ai prins de nenumarate ori ,tu nu vezi ca singerezi ce sa mai fi facut si eu ca era destul ce ai patit.uite sa nu zici ca nu tin deloc la tine eu sunt si naturist am sa iti ung urechile cu argila dupa ce ti-le spal cu apa moarta aceasta din urma sterilizeaza f.bine.si apoi andrusca cu cine mai comunica daca Doamne fereste patesti ceva mai rau.ai nevoie 1 saptamina de relaxare vi te ung si pleci la mare.mai odihnesti si neuronii si nu mai apesi butonii te mai relaxezi la minte pe nisipul cel ferbinte iti revi putin in forma sa t-eapuci iaras de dogma. ai priceput mai triceps baiete ai mai descoperit inca doua secrete de ale mele m-am scapat cu gura.da nu-i nimic alt rau sa nu fie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
bine baiete ia drujba baga benzina si ciopleste tot ce prinzi da pe ei daca e fraieri si sa-ti iei si megafon sa te aud din balcon cind te duci la racolat zbiara tare fi barbat ca alt fel nu se mai poate sa adui frate cu frate si cind grupul este mare sa le spui o cuvintare fratilor firtatilor dati mincare ratelor ca si ele va dau voua lapte brinza carne oua ar mai fi multe de spus soarele-i de mult apus mergem sa ne odihnim miine in forma sa fim ne luam iar megafonul sa auda tot afonul doar mai gasim un ogar sa facem din el sectar il scaldam il inbracam si in banca-l asezam uite asa mai frate draga noi formam o turma itreaga.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|