![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc tuturor...
Last edited by myself00; 28.05.2012 at 22:25:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Astazi am mancat prima rosie din recolta personala,desi acum cateva saptamani am mai recoltat verdeturi si ardei iute.
Mica gradina este incropita pe spatiul viran al unei prietene care-mi este si colega de serviciu. Am plantat rasadurile prin martie;avem tomate de orice fel,ardei de toate soiurile,vinete,dovlecei,ceapa ,verdeturi si sfecla :) Deocamdata! Gradinarim din pasiune,desi ne asteptam la o recolta frumusica drept pt care ne-am aprovizionat cu borcane si tot felul de recipiente. Ador legumele proaspete dar si conservele de toamna!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
la toamnă faceți și o răsadniță. Pregătindu-vă propriile răsaduri din vreme, veți micșora cheltuielile și veți avea și o bucurie în plus.
Nu uitați de leuștean. Îi veți încânta pe mulți români cu el. Când mergeam în America, rudele de acolo îmi cereau să le aduc un singur lucru: leuștean. Nu-i interesa nici dulceața, nici țuica, nici muzică românească. Nimic altceva decât... leușteanul. Prin metode specifice, îndelung studiate la școala românească, am reușit să înving acribia vigilentă a lui Big Brother, care are ceva contra aducerii de produse agricole în State.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 16.06.2012 at 02:02:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ciorbă de pește...! are you kidding me...? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu,nu ma tin de glume sau mistouri...
Chiar vreau sa fac ciorba de peste,chiar daca nimeni nu se va inghesui pe aici sa guste...
|
|||
|
|||
![]()
Îmi amintesc că și la mine, când am semănat, tot așa puțin a răsărit, fiind mcuț în primul an. Însă e o plantă perenă, iar după al doilea, al treilea an devine mai viguros. Deci nu-l lipsi de toate frunzele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-a trimis mama si leustean uscat dar nu compara cu cel proaspat :)
|
||||
|
||||
![]()
De ceva timp,am introdus in consumul zilnic(dieta sa-i zic,fara a se intelege ca as tine vreo dieta)nimic altceva decat sucurile proaspete de legume si fructe.
Mi-am cumparat un storcator performant,usor de folosit,silentios(cele din generatia mai veche faceau un zgomot mai ceva decat decolarea unui aparat de zbor)si usor de spalat. Am observat ca sucurile sunt atat de consistente incat nici nu-mi mai trebuie mic dejun. Cel mai des suc pe care-l fac este o combinatie de morcovi,mere si portocale-acesta este sucul de dimineata. In alte zile,pt pranz am facut suc de rosii,castraveti,ceapa,ardei,frunze si tulpini de telina in care am pus putina sare. Sau suc de varza si ceapa! Storcatorul cumparat a venit cu o carte de retete,astfel am aflat de existenta multor combinatii de legume si fructe,la care nu m-as fi gandit.De exemplu suc de cartofi dulci...foarte bun la gust insa foarte sanatos pt diabetici! Sunt multe marturii pe internet ale unor bolnavi care s-au vindecat cu dieta cu sucuri naturale(vegheati de doctorul curant)de diverse boli,de la boli autoimune pana la cancer. Poate este de folos cuiva... Cheers!
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina, ia aminte și las-o mai ușor cu roșiile! Eu am mai vorbit de ele. La fel și vinete, ciuperci...
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 09:24:46 |
care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 17:14:43 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|