Ghiveci calugaresc

Ghiveci calugaresc Mareste imaginea.

Ghiveci calugaresc

Ingrediente: 5-6 cartofi,  3 morcovi,  3 ardei grasi, 1 dovlecel, 1 conopida, 1 varza mica,  300 g  fasole verde,  1 telina mica,   100 ml bulion,  3 cepe,  4 rosii, 1 pahar ulei,
3 legaturi patrunjel verde, sare, piper,

Mod de preparare: Curatam de coaja telina, ceapa, dovlecelul, morcovii si cartofii, dupa care taiem ceapa si o punem la calit in ulei. Taiem in bucatele cartofii, dovlecelul, conopida, fasolea verde si ardeii, iar in felii morcovii, telina si rosiile. Varza o taiem  fideluta. Pe toate acestea le adaugam peste ceapa.  Stingem totul cu apa, adaugam sare, piper si presaram o parte din verdeata.

  Punem totul in cuptor  timp de o ora. La urma, presaram patrunjelul ramas.

.

19 Februarie 2010

Vizualizari: 35295

Voteaza:

Ghiveci calugaresc 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Sarailie Sarailie

      Sarailie - Se taie foile de placinta in doua, pe latime. Se pune pe planseta o...

    • Chiftele din fasole Chiftele din fasole

      Chiftele din fasole - ingrediente: 300 g fasole alba uscata, 1 chifla muiata in...

    • Praz cu masline Praz cu masline

      Praz cu masline: 3 tulpini groase de praz, 1 cesca ulei, 4 rosii, 2 cepe, 3-4...

    • Orez cu sofran Orez cu sofran

      Orezul cu sofran este savuros daca este pregatit dupa urmatoarea reteta. Merita...

    • Conopida cu ciuperci Conopida cu ciuperci

      Conopida cu ciuperci - o reteta foarte potrivita pentru vremea postului...

    • Fasole batuta Fasole batuta

      Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la...