![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Cleopa a vazut si o nava cu extraterestri-asta asa, ca fapt divers. lumina de la Mormant nu are nimeni voie sa o cerceteze si in plus de asta numai la ortodocsi se aprinde, musulmanii, evreii, catolicii nu cred in asa ceva, desi ultimii sarbatoresc Pastele. dar.. probabil ca si aici e mana demonilor. Dumnezeu probabil ca i-a lasat pe ortodocsi mai cu motz! cat despre "incoruptibili" corpuri neputrezite adica- vizavi de anumite cazuri inca se fac studii- cea mai celebra este sora Bernadette; la intrarea intr-un templu budist, unul din calugari intampina turistii in pozitia lotusului, se pare ca asa a fost ultima dorinta de asi petrece eternitatea! acest fapt nu este ceva specific crestinilor! pt mai multe cunostinte, puteti citi cate ceva despre mumificarea naturala. |
|
|||
|
|||
![]()
*scuze pt greseli
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Deja au fost facuti pasi importanti.
Oricum, chiar daca omul reuseste sa contruiasca o celula, tot nu va lamuri pe toata lumea :) Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
nimeni nu spune ca s-a format din nimic deocamdata fizica nu poate spune ce s-a intimplat inainte de timpul Planck, cam 10^-44 secunde Citat:
Ma rog, unii au nevoie intotdeauna de un tatuc care sa stie tot |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Da... m-am oprit aici cu insirarea minunilor (actiuni/fapte care nu pot fi dovedite stiintific) ce se intampla in lume ca sunt prea multe si, in orice caz nu le voi spune pe toate. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Moastele sunt trupuri de oameni ingropate fara nici o pregatire in prealabil si care sunt gasite peste ani (sau chiar sute de ani) prin diferite cai. Trupurile neputrezite obtinunte prin mumificare naturala au capacitatea de a mirosi a mir ? (un mic exemplu, totusi concludent) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=1]Microscopul nu este o metoda. Iar daca ai vrut sa spui "analiza la microscop", nici asta nu o pot admite deoarece prin analiza la microscop pot doar colecta date dar nu pot analiza aceste date. Ideea era: ce metoda se foloseste pentru a analiza datele?[/SIZE] Citat:
Uite, iti spun ca icoanele plang; si acest lucru a fost dovedit stiintific ca icoanele plangeau ori cu lacrimi (umane) ori cu sange (uman) ori cu mir... Ne poti impartasi si noua banuiala ta? Asa si este, la Dumnezeu toate sunt simple. Citat:
O intrebare simpla... vrei sa crezi in Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai raspuns deja pe acest forum unde cred ca ma voi duce dupa ce voi muri: acolo unde eram inainte de a ma naste [SIZE=1] Citat:
[SIZE=1]Nu prea inteleg ce vrei. Analiza datelor se face in primul rind masurind virsta fosilelor, apoi prin comparatie cu alte fosile.[/SIZE] Citat:
Stiinta inseamna publicatii in medii recunoscute, pentru a permite dezbaterea acestora, acel "savant" nici macar nu stiu daca exista. Pentru probabilitatea ca aceste minuni sa fie bull-shit este atit de mare incit nu merita osteneala. Cred insa ca exista si savanti credinciosi. Intreaba-i pe acestia de ce nu studiaza minunile. Inca nu am vazut nici un rezultat pozitiv al unei cercetari stiintifice al unei minuni. Daca postulezi asta... Probabil ca e mult mai comfortabil sa crezi Mai sint insa si unii mai masochisti |
|
|||
|
|||
![]()
mai 2io, esti amuzant! adica, daca david se ridica in biserica insemna ca l-a ajutat Dumnezeu? ti-am dat si mai departe exemple, te-ai oprit doar la preotii ortodocsi si ai numit chestia respectiva "minuni"?!
argumentele pe care le dai, citate din carti nu prea ma conving. da, in cazul parintelui, s-au speriat unii de altii, ce vroiai sa se intample? numai ca parintele a considerat chestia ca pe o ceva diavolesc; destul de ciudat, unii sustin ca asa ceva nu exista!! :)) confunzi mumificarea naturala cu cea artificiala, dar nu este vreo problema. in legatura cu mirosul de mir, ai fost tu de fata cand a fost deshumat, astfel incat sa vezi ca mirosea a mir inca de atunci? pt ca eu am vazut cateva chestii despre aceste corpuri si nu a zis nimeni ca ar mirosi a mir sau ceva de genu'. daca stii ce e ala mir si la ce foloseste, gandeste-te si tu logic, ca respectivul corp intai a fost "miruit" si apoi prezentat publicului, deci in acest context, cam asta ar fi explicatia, nu miroase de la sine. numai ca daca s-ar spune toate secretele, inclusiv faza cu aghiasma, ce mistere ar mai avea biserica? in ceea ce priveste plansul icoanelor, ramane cum zice topcat, da o sursa stiintifica si nu un articol de pe un blog! e destul de ciudat, catolicii sunt specializati pe moaste si stigmate, ortodocsii pe moaste si icoane care plang! referitor la ultima parte a dialogului vostru, tind din ce in ce mai mult sa cred ceea ce spune topcat: pt unii e mai comfortabil doar sa creada anumite lucruri. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]()
am cautat pe forum acest text dar nu am gasit... vroiam sa aflu raspunsul la intrebarea: unde erai inainte de a te naste?
sau sa fie aceasta doar un loc necunoscut numit "unde eram inainte de a ma naste"? Citat:
Doar ca varsta fosilei de referinta nu se cunoaste, ci se presupune, se alege pentru ca toate celelalte fosile sa aiba o semnificatie valabila. Adica: presupun ca a=0 apoi ca b=a+1 apoi ca c=a+2 ... s.a.m.d. iar x=a-5000 si y=a-200 nu le consider deoarece nu se incadreaza in tipar. Acest fel de presupuneri (daca prima afirmatie este o presupunere si toate celelalte afirmatii bazate pe prima sunt tot presupuneri) nu pot conduce la concluzii. Aceasta este o credinta. Credinta ca a=0! Mai masochisti decat mine, cei ce cred, sau decat tine, ca persoana? ma bucura acest fapt, chiar daca stiu ca nu face bine smeritei mele pareri de sine. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
[SIZE=1]Ma repet, dar merge si aici: totusi am vazut cu ochii mei, adica am simtit cu simturile mele. [SIZE=2]Doamne ajuta![/SIZE] [/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mai masochisti pentru ca nu sint de acord cu confortul pe care ti-l da credinta in viata de apoi sau in ceva supranatural. |
|
||||
|
||||
![]()
Mi se pare mie sau nu gasesc nici un raspuns la intrebari?
eu nu eram. Deci, imi poti raspunde la intrebarea: "unde te vei duce dupa ce vei muri?" Citat:
Deoarece anterior ai mentionat si metoda prin comparatie cu alte fosile. Aceasta pentru ce se foloseste? aceasta afirmatie este foarte generala... nu inteleg raspunsul: sunt altii mai masochisti decat mine sau decat tine? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|