![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca e o ironie...spoturile sunt mai degraba ironice si cred ca tendinta noastra de a folosi cuvinte in engleza cand vorbim pentru ca este mai "cool", de a alege produse straine pt ca au un nume mai sonor sau sunt mai de fite (cum este snickers, mars, etc.) este luata in ras prin campania aceasta...la modul acum poti sa fi mandru cu ROM, un produs americanizat pentru tine :) Cel putin asta e explicatia pe care o gasesc eu si intuiesc ca se va reveni la ambalajul autentic in scurt timp. Oricum reclama si-a atins scopul, daca se vorbeste pana si pe forum despre ea :)...daca intentia lor era sa creasca vizibilitatea produsului, e clar ca au reusit.
Oricum cui ii place ciocolata aceasta banuiesc ca o va cumpara indiferent de ambalaj. Mie imi place:) Inca un lucru: prin reclama, poate se urmareste ca oamenii sa reactioneze si sublinieze chiar ei faptul ca ROM e un produs romanesc, autentic de care sunt mandri(si asta se vede in comentarii)...daca ar fi facut o reclama care sa spuna direct asta cu siguranta nu ar fi creat impact...asa, cu valva creata, au atras atentia asupra lor. Last edited by rainbow; 05.10.2010 at 21:28:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul este ca la vremea aceea Romania inca isi mai spunea granarul Europei pe cand astazi am ajuns sa le importam, Bucurestiul isi spunea micul Paris astazi cred ca nu se mai poate mandri decat cu statutul de micul gunoi.
Pe vremea aceea care? Ca Bucurestiul se numea micul Paris cam de prin secolul XIX, cand au inceput sa construiasca in stilul arhitectonic al renasterii franceze. Lucru pe care Ceausescu l-a pastrat numai in Nordul Bucurestiului (ca n-a apucat sa darame). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bucureștiul nu a semănat niciodată cu Parisul, formula "micul paris" poate veni de la predilecția pentru limba franceză, dar ca aspect arhitectonic Bucureștiul a fost un oraș predominant rural, cu cu câteva clădiri mai răsărite în centru într-un stil neoclasic întârziat. Mai caracteristice pentru Bucureștiul interbelic sunt clădirile moderniste (primele decenii ale secolului 20) decât cele neoclasice, cum ar fi de pildă cele de pe bulevardul Magheru. Și nimic din caracterul compact și ordonat al urbanismului parizian, clădirile Bucureștiului vechi având o dispoziție dezordonată, cu diferențe de înălțime, amplasări neregulate, amestec de stiluri.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Implicarea Bisericii in politica , un aspect deloc de neglijat ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 319 | 09.04.2016 22:41:23 |
Noul an Bisericesc | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 02.09.2010 16:11:42 |
De ce toate acele activități grotești... ca aspect | Bunl | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 10.01.2010 18:26:35 |
Noul Valaam | Saurian | Muzica Bisericeasca | 2 | 10.03.2009 14:35:09 |
Noul Patriarh | mihaela_dadp | Generalitati | 166 | 21.08.2007 13:39:04 |
|