![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Duhovnicul îmi spunea că îi place să asculte muzica bizantină de la Noul Valaam din nordul Finlandei ( ??? ). Eu știam de un Valaam în Rusia iar Noul Valaam că e doar în SUA. Există Noul Valaam în nordul Finlandei? Sau poate în Rusia și s-a încurcat... Îmi poate da cineva un link ce conțin cântări de la această mănăstire? Adică am găsit cântări de la mănăstirea Valaam dar nu de la Noul Valaam rusesc...
Mulțumesc anticipat! Aștept lămuriri și linkuri! :) |
|
|||
|
|||
![]()
Manastirea Noul Valaam se afla in Finlanda. Nu am asculat pana acum nicio inregistrare cu parintii de la aceasta manastire. Mai multe informatii am gasit pe crestinortodox.ro la urmatoarea adresa: [COLOR=Red]Manastirea Noul Valaam[/COLOR]
|
|
|||
|
|||
![]()
Legat de manastirea Valaam si Noul Valaam exista o carte minunata scrisa de Cuviosul Ioan de la man.Valaam ,care apoi a trait la man. Noul Valaam ,"Raiul vazut din chilie".
Merita citita ,e o culegere de scrisori duhovnicesti . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vechiul si Noul Testament | vidoveczandrei | Despre Sfanta Scriptura | 42 | 15.09.2011 16:15:59 |
Noul sef al Masoneriei romane ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 109 | 08.01.2011 23:33:21 |
Noul an Bisericesc | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 02.09.2010 16:11:42 |
Noul subiect OTV | mihai07 | Generalitati | 20 | 28.08.2008 13:04:45 |
Noul Patriarh | mihaela_dadp | Generalitati | 166 | 21.08.2007 13:39:04 |
|