![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Citez din http://apologeticum.wordpress.com/20...anta-biserica/
Video - http://www.youtube.com/watch?v=NO-Ot...layer_embedded Dupa patriarhul Serbiei, cadere la cel mai inalt nivel in biserica ortodoxa greaca: arhiepiscopul Ieronim aproba un concert in sfanta biserica (!!!) Cu profunda tristete va semnalam un alt caz de cadere al unui inalt ierarh ortodox, de data aceasta din Grecia. Dupa nefericitul caz al patriarhului Serbiei care a adus jerfta intr-o sinagoga, fapta aspru pedepsita de canoanele ortodoxe, acum aflam cu indignare ca arhiepiscopul (cea mai inalta functie bisericeasca din Grecia) Ieronim al Greciei aproba oganizarea unui concert in mijlocul unei biserici. Mentionam ca este contrar traditiei ortodoxe si canoanelor utilizarea instrumentelor in biserica si mai ales muzica lumeasca seculara. Si de data aceasta poporul grec, mai fierbinte in credinta decat multi altii, a protestat in fata bisericii, insa conducerea oficiala a bisericii a apelat la fortele de ordine pentru a bloca protestul. Iata cum are loc politicizarea si laicizarea Bisericii, facand-o placuta si corecta politic pentru apuseni, pentru papistasi, pentru masoni, pentru toti cei care nu suporta duhul ortodox de rugaciune, ci vor aducerea teatrelor paganesti in cadul bisericii, spre desfatarea propriilor patimi. Sa nu uitam ca ambele evenimente, cel din Serbia si acesta din Grecia, au avut loc in Postul Nasterii Domnului, lucru cu atat mai grav, care se inscrie in seria de batjocorire a Ortodoxiei lansata de jidovi la nivel mondial. Ne dor asemene caderi, caci si acestia sunt ierarhii nostri, iar Ortodoxia sufera de pe urma lor. Sa nadajduim in ierarhi mai buni si sa ne rugam sa nu asistam si in Romania la asa ceva. Mai jos aveti materiale video/foto care vorbesc de la sine. Prezentarea concertului de catre arhiepiscopul Ieronim (la minutul 2:20 se pot auzi protestele credinciosilor ce se aflau afara in fata bisericii) Video - http://www.youtube.com/watch?v=7AImi...layer_embedded Protestele credinciosilor, soldate cu ciocniri cu fortele de ordine Video - http://www.youtube.com/watch?v=HUoKJ...layer_embedded Dezamagirea unui credincios grec: IN CE HAL AI AJUNS SARMANE ARHIEPISCOPE!!! Coalitia care astazi il sustine pe orice anarhist, il apara si pe Arhiepiscopul Ieronim (al Atenei si a toata Elada), care a transformat biserica lui Dumnezeu intr-un centru lumesc!!! I-a chemat pe conducatorii Greciei, ca sa se distreze in Sfanta Biserica a Sfantului Pantelimon – Aharnon! Da, a chemat in biserica pe Papoulia (presedintele statului elen), pe Diamantopoulou (ministrul educatiei) si alti lideri seculari, nu la Vecernie, nu la Priveghere, ci la distractie. A chemat si trupe speciale MAT, ca sa-i pazeasca. A dat jos megafoanele bisericii si a inchis usile ei, ca sa nu se auda din afara glasurile crestinilor indignati care au destrunat muzica de seara!!! Lumea arde, poporul din Elada sufera, toate se vand in tara noastra, iar Arhiepiscopul cu suprema lui clica se distreaza in sfanta biserica! Indelunga-rabdarea lui Dumnezeu va lua sfarsit la un moment dat, iar furia poporului elin-ortodox ii va rascoli. „GLASUL POPORULUI – FURIA LUI DUMNEZEU”. Este nevoie de un nou conducator duhovnicesc, un nou Parinte Augustin Kandiotis ne lipseste. Sa nu se bucure insa, pentru ca potrivit cuvintelor respectabilului si pururea pomenitului Parinte Augustin, Mitropolitul Florinei: „Nu vor lipsi din Biserica lui Hristos soldatii!”. Undeva exista un conducator duhovnicesc si-l va arata Dumnezeu, atunci cand zece adevarati crestini – potrivit Sfintei Scripturi – se vor ruga cu credinta. Respectul pe care odata l-am avut pentru Arhiepiscopul Ieronim s-a evaporat. A ajuns si el din unealta a lui Dumnezeu unealta a globalizarii. Desigur, nu manifesta deschiderile Patriarhului ecumenist Bartolomeu si ale Patriarhului Irineu al Serbiei, pentru ca in Elada exista unii mitropoliti care s-ar impotrivi, dar sa asteptam. Acum, ca s-a rostogolit, il vom vedea si intr-o sinagoga evreiasca. Incet-incet i se deschide apetitul. (traducere: Fratia Ortodoxa Misionara „Sfintii Trei Noi Ierarhi”, sursa: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=17977) --------------------------------------------------------- Unde s-a ajuns fraților !!? Concert în Biserică ? Cum de a reușit satana să-și bage coada sa de drac viclean și aici ? Doamne păzește-ne de urâciunile și de blasfemiile acestea! Uite cum se răspândește microbul catolic și la noi! Concert în biserică, balerine pe altar, despuiate care dănsuiesc. Asta-i hulă împotriva Duhului Sfânt!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa luam aminte. Caderea ierarhilor poate insemna si caderea noastra daca nu suntem atenti. Sa inmultim nevointa, caci, desi cad multi chiar si dintre cei alesi, totusi Dumnezeu ne lasa posibilitatea de a ne mantui pana la venirea Sa.
Asa hulit si crucificat, Iisus a binecuvantat. Si binecuvanteaza si astazi, desi este la fel de hulit si de palmuit ca si atunci pe Golgota. Sa avem in minte cuvintele Mantuitorului nostru Iisus Hristos: ,,Femeie, iata fiul tau!", intelegandu-se prin aceasta ca ne-a dat chiar pe noi in grija Maicii Sale. Rugaciunile catre Preasfanta Fecioara alaturi de alte rugaciuni ne vor salva in aceste vremuri. Au cazut niste ierarhi acum, a cazut si un apostol atunci. Dar Maica Domnului nu va cadea in veci. In ea sa ne punem nadejdea si ne va izbavi. Iar rugaciunea lui Iisus sa ne intre in deprindere, caci nu se stie ce ne mai paste. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt curios, care este atitudinea fata de acest eveniment in Serbia? A fost mediatizat indeajuns sau se stie despre el doar pe cateva site-uri pe internet?
Ce stie si ce crede marele public in tara vecina?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiti seriosi mai fratilor nu participati activ la ceremoniile religioase ale evreilor.
Sarbatoarea asta hanuka e o absurditate,pe unii din religia iudaica i-a inselat dracii sa creada ca lumina e manifestarea vizibila a lui Dumnezeu. Da lumina e creata,inainte se credea ca soarele intretine viata,ca lumina intretine viata acum s-a aflat ca sunt fapturi care nu vad deloc lumina vedeti aci ceva exemple: http://en.wikipedia.org/wiki/Hadal_zone Exemplu de peste care traieste la adancimi mai mari de 2500m: http://en.wikipedia.org/wiki/Sloane%27s_viperfish Peste care traieste de la 800m in jos in ocean: http://en.wikipedia.org/wiki/Tripod_fish Peste care traieste de la 3000m in jos in ocean http://en.wikipedia.org/wiki/Abyssobrotula_galatheae http://en.wikipedia.org/wiki/Pseudol...amblystomopsis Iar pe PF Irineu nu il judecati fratiile voastre,Sfantul Sinod al BO Sarbe trebuie sa faca aceasta cum le-a lumina Duhul Sfant mintile.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te inseli amarnic, antoniap, nimic nu te poate salva decit Hristos prin unica sa Cale care este Ortodoxia. Caderea ierarhului este si caderea ta daca continui sa te impartasesti in Biserica lui. Asta este invatatura ortodoxa si nu exista nici un fel de “daca” sau “poate”. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi imi amintesc de Sfintii Inchisorilor care nu si-au pus problema asa. Acest lucru imi da o speranta. Ei isi puneau nadejdea in Dumnezeu, spuneau rugaciunea inimii, iar Iisus si-a facut casa in inimile lor. Personal, mireanca fiind, nu pomenesc niciun ierarh la rugaciune si pun accent pe rugaciunea lui Iisus. Iar in biserica spun alte rugaciuni in gand in timpul respectiv. Si nici nu sarut icoane cu semne masonice pe ele. Nu stiu daca e corect, dar eu pe cat imi sta in putinta nu vreau sa ma fac partasa la pacatele altora. Iar in ce priveste Sfanta Impartasanie, imi pun problema sa coboare Duhul Sfant si sa transforme painea si vinul in Trupul si Sangele Mantuitorului. Aici am certitudinea ca mai exista preoti la rugaciunile carora se intampla acest lucru. Ma feresc insa de preotii masoni. Iar Sfantul Ioan de Valaam spune ca Duhul Sfant coboara chiar si pentru un singur credincios care se roaga cu putere. Deci, daca Duhul Sfant nu coboara, inseamna ca vinovata sunt si eu. Iar daca e vorba despre masoni, acestia cred ca exista si in bisericile pe stil nou si in cele pe stil vechi, iar omul sfinteste locul sau ... Sincer, nu am curajul sa incerc o schimbare, caci nu stiu peste cine dau in mod concret. Sfantul Lavrentie de Cernigov spunea despre patimirea Bisericii Ortodoxe in general, nu numai despre cea pe stil nou. Calendarul nou e clar o greseala. Dar Iisus cauta la inima mea. Problema este daca-L las pe Iisus sa intre in inima mea sau nu. Mie mi se cere mai putin decat unui preot sau decat unui ierarh. Voi mai citi, ma voi mai ruga si, daca voi considera ca ai dreptate voi tine seama de observatia ta. Scapa cine poate in aceste vremuri. Last edited by antoniap; 15.12.2010 at 13:55:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa luam aminte, ca ravna fara dragoste nu lucreaza cum trebuie. Dea Domnul ca lucrurile sa nu stea chiar asa de rau precum se spune pe aici. Adesea, duhurile unora dintre cei ravnitori mai mult pun paie pe foc, decat sa se roage sau sa le spuna cu durere. Sa ne fereasca Domnul, si pe ei si pe noi, de cadere din dreapta credinta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De căzut Biserica lui Hristos nu va cădea în veci, căci așa este rânduit. Noi ce vedem astăzi sunt doar niște risipiri, rătăciri, împuținări. De pierdut se vor pierde oameni, indiferent de statutul lor bisericesc, căci duhul necuratului nu trândăvește niciodată dar noi trebuie să avem grijă să pierdem cât mai puțini. Că altfel vine vrăjmașul și ne ispitește cu bombonica, cu veselia falsă, cu ecumenismul, cu New Age, cu dorința de a reforma ceva, de a schimba, ne bagă în cap ideea că dogmele sunt învechite, că nu sunt așa de importante și tot așa... Noi trebuie să ne ținem strâns cu dinții de tot ceea ce avem acum, adică nu mai mult nici mai puțin decât Ortodoxia cea sfântă. Fără compromis, fără să șovăim, nu să tăcem ci cu hotărâre trebuie să purcedem. De căzut a căzut unul, dar dacă nu strigăm ca să înțeleagă asta și lumea atunci va fi vai de cei ce cad în plasa vrăjmașului. Avea un cuvânt Sfântul Ioan de Kronstadt pentru eretici: „Doamne, pierde-i de pe pământ sau întoarce-i la credință!”. Atât de serioasă e problema aceasta. Pentru orice cădere trebuie să ne întristăm dar mai bine să strigăm hotărâți căci dacă nu ne vom întrista și mai mult dacă se vor pierde oamenii din cauza a unuia singur.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 15.12.2010 at 22:22:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca am mai spus-o: nici un preot nu poate fi mai ortodox decit episcopul sau, iar euharistul nu este al preotului, ci al episcopului, preotul fiind doar un delegat al ierarhului. Daca n-ai facut-o pina acuma, iti recomand sa citesti aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7881, posturile 7 – 15 (in special 10 – 15), un articol foarte bun scris chiar de catre unul dintre episcopii vostri. Acel preot pe care tu il cauti insa, ortodox in marturisire, dar care pomeneste eretici la slujba si face euharistul pentru ei, nu exista, din simplul motiv ca un asemenea preot nu poate fi ortodox. Probabil cuvintele Sf. Ioan sint scoase din context pentru ca Duhul Sfint este prezent in Taine indifferent de starea spirituala a credinciosilor sau a preotului atita timp cit episcopul locului marturiseste ortodoxia. Si iarasi, esti dispusa sa faci orice efort, numai ceea ce trebuie ca ortodox nu! Masoni exista probabil peste tot, dar nu asta trebuie sa ne preocupe, ci marturisirea publica de credinta a episcopului, succesiunea apostolica si, eventual, cu cine se afla in comuniune. Pina la “schimbare”, cred ca ar trebui sa-ti faci doar un strop te curaj ca sa mergi sa vezi cu proprii ochi, ceea ce nu te obliga la nimic. Daca Lavrentie de Cernigov al Bisericii lui Stalin este sfint, atunci cu siguranta toti martirii Bisericii Ruse si ai celei din catacombe au sfirsit in iad. E drept, tu nu ai raspunderea unui ierarh sau preot, dar in ceea ce priveste credinta ai aceeasi obligatie ca ortodox: sa o marturisesti si sa o aperi. Da, cred ca asta si trebuie sa faci, tine mintea deschisa, citeste, roaga-te si Dumnezeu iti va arata drumul si-ti va da putere. Ma rog si eu Lui sa iti ajute! Cred ca traim inca vremuri bune cind scapa nu numai cine poate, ci si cel care vrea. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lepadarea de sine si chipul Lui Dumnezeu in om. | MariS_ | Din Noul Testament | 36 | 24.08.2011 14:23:00 |
Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.11.2009 21:13:19 |
A murit Patriarhul Pavle al Serbiei | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 18.11.2009 14:22:32 |
moartea patriarhului Alexei | alexandrumelenteev | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.12.2008 15:17:41 |
|