Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2011, 20:48:21
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Am mai auzit eu o poveste...
Erau doi baieti in gimnaziu si dadeau test la mate.Unul dintre ei nu stia,asa ca a copiat toata rezolvarea de la celalalt.
Ca sa nu fie lucrarile identice,a schimbat un semn.Si a luat 10:)).
Iar cel care rezolvase,o nota mai mica...
Reply With Quote
Vechi 04.02.2011, 20:52:27
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
La facultate in anul I dar mai ales la liceu... telefonul mobil a facut minuni. Intram pe net cu PocketPC-ul si gaseam orice :))
:)) la noi au aparut niste chestii mici, le bagau in urechi, functionau cu bluetoth, nu mai stiu cum se numeau, cata lume n-a facut treaba asa....eu n-aveam curaj sa pun chestiile alea, unui coleg i s-au blocat in ureche, s-a dus la doctor..
Reply With Quote
Vechi 04.02.2011, 20:54:49
Ana.Maria.
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_ Vezi mesajul
Am mai auzit eu o poveste...
Erau doi baieti in gimnaziu si dadeau test la mate.Unul dintre ei nu stia,asa ca a copiat toata rezolvarea de la celalalt.
Ca sa nu fie lucrarile identice,a schimbat un semn.Si a luat 10:)).
Iar cel care rezolvase,o nota mai mica...
ce super...
Reply With Quote
Vechi 04.02.2011, 20:54:59
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_ Vezi mesajul
Sa dea Dumnezeu sa ajungeti si varsta asta!:)
Sa dea Dumnezeu sa ajungeti sa-mi ziceti tu!
Reply With Quote
Vechi 04.02.2011, 20:56:55
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

In perioada bacului,la noi in oras un preot facea dimineata la 7 Acatistul Sfantului Duh.Sa va povestesc ce minuni am patit astfel
1.romana oral : am nimerit ca sa zic asa in comisia unei profesoare de la mine de la biserica;e drept ca invatasem,dar mi s.a luat o piatra de pe inima cand am vazut.o
2.franceza oral:am alcatuit 3 compuneri in dimineata examenului cam ce credeam eu ca imi poate pica si mi.a cazut exact una din acelea 3 si anume personalitati sportive si am vb despre Nadia Comaneci
3.matematica :ne.a supravegheat o vecina profesoara careia mama i se plansese cat de varza sunt si deci s.a facut ca nu ma vede cum copiez
Nimic nu este intamplator
Reply With Quote
Vechi 04.02.2011, 20:59:25
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Am avut eu doi colegi in liceu,si au copiat unu de la altu. Ala mai "descurcaret" a luat nota mai mica... Sa vedeti ce s-a enervat,zicea: "cum doamna sa iau atat ca si asta a copiat tot de la mine si lui i-ati dat 6" :))
Reply With Quote
Vechi 04.02.2011, 21:00:36
Ana.Maria.
Guest

Implicit

mi-am mai adus aminte de un examen super, in timpul anului, l-am cam suparat pe profesor, adica anul nostru, si cand ne-a dat subiectele, a fost foarte amabil, dar mie mi s-a parut cam ironic, si la sfarsit zice: acum surpriza, va dau totul afar de acestea. dar nu l-a crezut nimeni. mie mi s-a parut ciudat, dar colegele au zis ca glumea, oricum abia am citit eu, n-am invatat, decat problemele le invatasem. si la examen, surpriza, ne-a dat complet alte chestii, numai o problema am facut si la teorie am scris un subiect care il mai stiam eu, dar nu ce mi se cerea. oricum am luat 10 ?!?! si alte fete, muuult mai destepte le-a picat. a fost cam urat examenu asta, cred ca a dat note la nimereala...
Reply With Quote
Vechi 04.02.2011, 21:01:12
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
In perioada bacului,la noi in oras un preot facea dimineata la 7 Acatistul Sfantului Duh.Sa va povestesc ce minuni am patit astfel
1.romana oral : am nimerit ca sa zic asa in comisia unei profesoare de la mine de la biserica;e drept ca invatasem,dar mi s.a luat o piatra de pe inima cand am vazut.o
2.franceza oral:am alcatuit 3 compuneri in dimineata examenului cam ce credeam eu ca imi poate pica si mi.a cazut exact una din acelea 3 si anume personalitati sportive si am vb despre Nadia Comaneci
3.matematica :ne.a supravegheat o vecina profesoara careia mama i se plansese cat de varza sunt si deci s.a facut ca nu ma vede cum copiez
Si eu am avut "norocu" asta la romana scris. Una din profesoarele din comisie era o doamna care ma stia de la manastire. Evident ca n-am avut probleme. Totusi si pt mine s-au rugat multi preoti si mi s-au citit rugaciuni.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2011, 21:01:40
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

Mai stiu pe cineva din facultate, care daca se imbraca cu o pereche de blugi si lua nota mare, ii purta la toate examenele. Daca se intampla invers, nu-i mai purta. Astea sunt superstitii.
Vechi 04.02.2011, 21:02:41
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
chiar ca minuni. ce super :))

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Am avut eu doi colegi in liceu,si au copiat unu de la altu. Ala mai "descurcaret" a luat nota mai mica... Sa vedeti ce s-a enervat,zicea: "cum doamna sa iau atat ca si asta a copiat tot de la mine si lui i-ati dat 6":))
ce nostim... si la noi mai copiau, dar ziceau invers, ca au copiat de la cineva si acela a luat mai mare nota, si el nu..
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Foarte important si foarte grav ... mc2009 Homosexualitatea 28 01.06.2011 19:28:25
"foarte ciudat" annajanette Generalitati 369 16.05.2010 13:53:45
ciudat alex00 Despre Biserica Ortodoxa in general 2 01.02.2010 20:42:22